[quote=Silma,2007 09 22, 22:51]
Berte, čia šone iš kairės matosi tie linksmi veideliai. Ant jų atsistok ir spustelk, jie ir įšoka į tekstą, jei apie tai kalbėjai
Jo, svoris... Aš per nepilnus metus priaugau 10 kg. Ir nuovargis - kasdieninis palydovas. Sugalvojau padidinti thyroxino dozę iki 200 . Sveriu 81 kg. Baranauskas liepė gerti po 150, kai svėriau 74 kg. Ir dabar net neklausia kiek sveriu. Jam visai neįdomu. Mano endokrinologė liepė gerti po 175 . Ji sakė, kad 1 kg. svorio turi būti 2 mg. thyroxino. Bet dabar kelinta diena geriu po 200. Ir jaučiuosi daug geriau, lyg ir energijos daugiau atsiranda. Ir viduriai susitvarko. Nors kol kas gal tik sutapimas, pamatysiu kaip toliau bus. Kad tik širdis nesitabaluotų...Tad su tom dozėm kiekvienai turbūt individualiai nustatyti reikia. Daktarės nuomone, mes pačios turim reguliuotis, nes pačios geriausiai jaučiam kaip mums kokia dozė tinka. Tad ir mėginkim ją atrasti pačią optimaliausią. Sėkmės visoms eksperimentuojant
Silma, aciu, apie tai kalbejau, bet jie man 'neisoka'... , paraso ir visai nelinksma tada...

valio, jau 'isoko'
Zinai,
Silma, tu visai mano pedomis eini... As operavausi mazdaug 69 kg, po operacijos per menesi dar nukrito, o paskui kad pasileido: regis, oro ikvepi ir jau kilogramas. Na, nors ranka prie sirdies pridejus tai saldumynais pasilepinu, bet isinoriu taip, lyg nescia buciau... Dabar jau sveriu irgi truputi virs 80 kg, o geriu thyroxino po 150. Manau, reiketu didinti doze, bet be gydytoju pritarimo bijau, nes mano TTH ir taip buvo labai mazas. Bet reiketu kazko imtis, nes tas jegu neturejimas nervina. Na, ko gero, pasidarysiu kraujo tyrimus ir pasididinsiu ir as doze siek tiek.
Laikykites visos, sekmes
Papildyta:
[quote=Rubine,2007 09 22, 19:00]
Labutis visoms.Berte, o tu savo cholesterolio nesitikrinai? Mano vyrui ausyse zvimbė,bet kai padare tyrimus,nustate,kad viskas del perdidelio cholesterolio,tai pritaike vaistus,pareguliavo maitinima,tai per menesi laiko nei ausyse zvimbia, nei akyse liejasi. Na as to netaikau butent tau,bet taip buna
Rubine, aciu, tikrai senokai cholesteroli tikrinau, reiketu pasiziureti. As turiu tam polinki: po operacijos buvo pasokes iki begalybes, bet pasilaikiau pora menesiu dietos ir susitvarke. Dabar gi vel neziuriu maisto, taigi visko gali buti. Bet zinokite, kad su tyroxinu vaistai nuo cholesterolio negerai, jie kazkaip labai netinka vienas su kitu (skaiciau). Na, matysime.
Sekmes