QUOTE(dainutė# @ 2007 09 20, 07:49)
mergaites, kai pagalvoji, pro koki pavoju praejai, net siurpas ima , man balsas tai kone svarbiausias dalykas gyvenime, nes be jo negaleciau dirbti....
Drauge Vokietijoj mate moteri, kuri po ten padarytos strumos operacijos labai baisiai ir keistai kalbejo, (tur but buvo ismokyta kalbeti, kai nedirba balso stygos)
vakar endokrinologe sake, kad man dar truksta tiroksino, liepe gert 150, gal zinot kiek jo reikia sveriant apie 77 kg.?

...............
Nezinau kaip ten ta tiroksina skirsto,cia gal ne pagal svori,o tiek kiek jo reikia atlikus kraujo tyrima,nes as geriu jo 200mg kiekviena diena,o sveriu58.Tai turetu parodyti TTH tyrimas.O buvo menuo kai geriau ir po 225 kas antra diena,bet vos sirdis iki kulnu nenusirito,tai savavaliskai vel susimazinau iki200 ir vel buvo gerai,o vasara reikejo tik 175mg i diena,man jis sezonais svyruoja

Todel kieki turi parinkti gydytojas,bet kartais reikia atsizvelgti ir i savijauta ta kieki geriant.
Papildyta:
QUOTE(fenddi @ 2007 09 20, 14:28)
O aš jau turbūt keisiu operacijos datą.Prisiskaičiau visokių baisybių

Bet tai nėra pagrindinė priežastis.
kuo maziau bijosi,tuo maziau ir komplikaciju bus,negalvok kad visa tai atsitiks butent tau

As operavausi Vilniuje pas gyd.Gybaviciene,bet nei as jos pazinojau,nei man ja rekomendavo,as galbut labiausiai bijojau to CA,ir kad kai prapjaus tai pamatys ka nors daugiau ir baisiau,pvz kad persimete i gerkle ar pan,nors ilgai kalbejau snabzdedama,bet per menesi panasiai atsistate.

Taigi tas balso stygas kiekvienas gydytojas stengiasi nepazeisti,bet nu gi visko buna,bet tu negalvok kad taip bus tau