Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VI

QUOTE(Lukrieša @ 2007 09 11, 13:53)
merginos, aš turbūt galiu jau ruoštis mirti? 

pasidariau skydliaukės tyrimus, mano TSH 45,25 (kai norma 0,27-4,2)  verysad.gif  kas dabar bus? užsirašiau skubiai pas gydytoją, bet išprotėti baigiu    verysad.gif  verysad.gif

Nemirsi, tik gausi didelę dozę vaistų smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2007 09 11, 16:03)
Nemirsi, tik gausi didelę dozę vaistų smile.gif 4u.gif  4u.gif  4u.gif

o vartojant tą didelę vaistų dozę įmanoma normaliai gyventi? ar pradėsiu storėti, plikti, tinti ir pan. verysad.gif verysad.gif
mes vaikutį norėjome planuoti, o dabar doh.gif
Atsakyti
Jei dar nepradejai storeti, tinti ar panasiai tai ko gero ir nebepradesi biggrin.gif
O kai susireguliuos hormonai tai gandrus reiks baidyti is kiemo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fatali @ 2007 09 11, 16:21)
Jei dar nepradejai storeti, tinti ar panasiai tai ko gero ir nebepradesi biggrin.gif
O kai susireguliuos hormonai tai gandrus reiks baidyti is kiemo lotuliukas.gif

na jūs čia visos optimistės wub.gif ačiū

o aš laikau rankose tyrimų lapelį ir atrodo, kad viskas baigta, nebepakelsiu visų gyvenimo išbandymų verysad.gif
Atsakyti
[quote=aderra,2007 09 11, 11:47]
Sveikutes

Cia pasiskaiciau, kad sergant Ca reikia vengti B grupes vitaminu.Bet taigi ju yra ir maisto produktuose.Ar atsirenkant ka valgot?Ar geriat ka nors papildomai kokius vitaminus.Na noriu paklaust kaip pacios kovojat pries sia liga?
Na su sia liga nemirsi,jei neatsiras metastaziu kituose organuose,tai priklauso ir nuo stadijos,ir koks tai buvo navikas.As po ligos visa laika beveik naudoju antioksidantus,pvz,kad ir paprasta triovita,ji sudaro vitaminai A<C<E.Tai kaip ir apsauga gerosioms lastelems nuo bloguju ir kartu stiprina imuniteta. O del vitaminu B,tai neseniai mano drauge buvo Vilniuje Grybo gatveje diagnostikos klinikoje,tai jai po skydliaukes vezio operacijos praeje3metai,tai gydytojai juokesi,kad tipo kokie cia jums atsilike medikai uzdraude vartoti vitaminus Bgrupes,nu tai as ir pasimeciau g.gif ir nustebau bigsmile.gif Kai vaziuosiu dabar pasBaranauska tikrintis,nes jau metai kaip po paskutinio jodo,tai sakiau isklausinesiu,ka jis pats galvoja apie tai g.gif Nes istikruju,man tikrai butu neprosali tie butent Bgrupes vitaminai, o dabar dvejoju,nes pasakyta kad nuo jo plinta piktybines lasteles.Na o dar vartoju kalcigrana,nes labai trupa nagai,dantys,oda sausa,bet cia galejo tureti ytakos ir jodo terapijos schmoll.gif
Taigi merginos,nosis aukstyn,gyvenimas tesiasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas visoms, sveikstancioms ir pasveikusioms, ir, zinoma, naujai prisijungusioms. Na, neapsivercia liezuvis sakyti ,sveiki atvyke', bet gerai, kad jungiates: cia daug informacijos ir dar daugiau geru emociju ir palaikymo.

As idedu suprantamai parasyta straipsni apie skydliaukes ca ir gydymo eiga. Pasiskaitykite, tikrai verta. Manau, rasite atsakymu i nemazai klausimu, ypac apie joda.
Sekmes visoms, sveikime

[url=http://www.thryvors.org/pdf/Thryvors_booklet.pdf]

o cia informacija (domejotes) apie visokius vitaminus ir skydliauke

http://www.mythyroid.com/vitamins.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bertė: 12 rugsėjo 2007 - 12:14
QUOTE(Lukrieša @ 2007 09 11, 14:12)
o vartojant tą didelę vaistų dozę įmanoma normaliai gyventi? ar pradėsiu storėti, plikti, tinti ir pan.  verysad.gif  verysad.gif
mes vaikutį norėjome planuoti, o dabar  doh.gif

Būtent vaistukai tau ir padės nestorėti, neplonėti, neplikti ir turėti laimingai vaikutį. Jie tiesiog reguliuos tavo hormonų kiekį. Dabar tavo skydliaukė negamina reikiamai hormono.. Tau Hipotirozė greičiausiai. Mano TTH paskutinis 25
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2007 09 12, 14:04)
Būtent vaistukai tau ir padės nestorėti, neplonėti, neplikti ir turėti laimingai vaikutį. Jie tiesiog reguliuos tavo hormonų kiekį. Dabar tavo skydliaukė negamina reikiamai hormono.. Tau Hipotirozė greičiausiai. Mano TTH paskutinis 25

ojei, kad tik viskas būtų gerai unsure.gif baimės pilnos kelnės, negaliu kaip baisu unsure.gif Labiausiai bijau, kad kokių mazgų skydliaukėje neatrastų, kad auglio nebūtų doh.gif verysad.gif išprotėsiu

O svoris mano idealus, visą gyvenimą nekinta, nenoriu nei plonėti, nei storėti, tai va ir baiminuosi, kad nesugalvotų į vaistus reaguoti netinkamai blink.gif Ir su plaukais viskas gerai. Nieko nesuprantu, kaip gali būti tokie blogi tyrimų rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(Lukrieša @ 2007 09 12, 18:26)
ojei, kad tik viskas būtų gerai  unsure.gif baimės pilnos kelnės, negaliu kaip baisu  unsure.gif Labiausiai bijau, kad kokių mazgų skydliaukėje neatrastų, kad auglio nebūtų  doh.gif  verysad.gif išprotėsiu

O svoris mano idealus, visą gyvenimą nekinta, nenoriu nei plonėti, nei storėti, tai va ir baiminuosi, kad nesugalvotų į vaistus reaguoti netinkamai  blink.gif Ir su plaukais viskas gerai. Nieko nesuprantu, kaip gali būti tokie blogi tyrimų rezultatai.

Dabar tau reikia mažiau jaudintis, kas bus ir lėkti pirmu reisu pas gydytojus, pas endokrinologą. jis atsakys tau į visus tavo rūpimus klausimus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
labas
tikiuosi nesupyksite jog isiverziau i jusu foruma.. smile.gif
tiesiog cia esancios gal gales man patarti
kuris laikas negaluoju-pavargstu vos atsikelusi is patalu,akys apsunke,nieko nenoriu,ir kuris laikas vargina 'uzstrigusio kasnio' jausmas gerkleje
seimos gyd priims mane 18 diena.neramu
kolege sako kad tai gali buti ir skydliaukes beda...
ar taip gali buti?
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2007 09 13, 14:31)
labas
tikiuosi nesupyksite jog isiverziau i jusu foruma.. smile.gif
tiesiog cia esancios gal gales man patarti
kuris laikas negaluoju-pavargstu vos atsikelusi is patalu,akys apsunke,nieko nenoriu,ir kuris laikas vargina 'uzstrigusio kasnio' jausmas gerkleje
seimos gyd priims mane 18 diena.neramu
kolege sako kad tai gali buti ir skydliaukes beda...
ar taip gali buti?

"užstrigęs kąsnis" ir dėl refliukso gali būti. Problemų su skrandžiu nėra?
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2007 09 13, 14:53)
"užstrigęs kąsnis" ir dėl refliukso gali būti. Problemų su skrandžiu nėra?

buna kad kartais duria skrandyje,kitokiu skrandzio negalavimu nepatiriu
Atsakyti