Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VI

QUOTE(Veila @ 2007 09 09, 12:25)

Veila, 09 Rgs 2007 - 12:25, parašė:

mergaitės, gal galėtumėt patart kokius maisto papildus su jodu?  g.gif

mergaitės, gal galėtumėt patart kokius maisto papildus su jodu?  g.gif

Is papildu zinau varuna (jos buna pirkti ajurvediniu papildu parduotuvese), na dar spirulina, kuria galima gauti paprastoje vaistineje. O pigiausi tai turbut juru kopustai.
Atsakyti
Man Spirulin'ą rekomendavo gydytoja gerti, nusipirkau, bet ten rašo kad gausu B grupės vitaminų, tai ir negeriu. Nors ten iš natūralių medžiagų pagamintas maisto papildas, gal nepakenktų g.gif Gal kuri gėrėte tokį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 10 rugsėjo 2007 - 13:31
QUOTE(Silma @ 2007 09 09, 15:17)

Silma, 09 Rgs 2007 - 15:17, parašė:

Labutis. Grįžau po jodo. Deja, dar bus reikalingas. Jau bus ketvirtas. O dar šiandien šuo dingo. Ech,  liūdna    cray.gif

Labutis. Grįžau po jodo. Deja, dar bus reikalingas. Jau bus ketvirtas. O dar šiandien šuo dingo. Ech,  liūdna    cray.gif

Sveikute. Nepergyvenk labai, console.gif jau geriau dabar visus likučius išnaikiinti, nei paskui bijoti, kad kur kitoj vietoj neatsinaujintų. Viskas bus gerai. Tikrai gali pasidaryti tg tyrimus. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės už palaikymą 4u.gif Vyras atidarė vyno butelį, nuplovėm viską ir vėl toliau su viltim į ateitį. Mes juk visos nugalėsim, ar ne thumbup.gif Beje, mano šuo tikrai atsirado po 9 valandų. Panų jam nereikia, nes išoperuotas. Matyt, gal vaikai buvo "pasiskolinę", nes grįžo sotus. Tai dabar nebepaleidžiam vieno, šalia būnam. Gyvenimas tęsiasi. Sėkmės visoms. Gerai, kad Jus turiu friends.gif Visoms oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Raminte @ 2007 09 10, 15:26)

Raminte, 10 Rgs 2007 - 15:26, parašė:

Is papildu zinau varuna (jos buna pirkti ajurvediniu papildu parduotuvese), na dar spirulina, kuria galima gauti paprastoje vaistineje. O pigiausi tai turbut juru kopustai.

ačiū 4u.gif

QUOTE(Baronė)
Man Spirulin'ą rekomendavo gydytoja gerti, nusipirkau, bet ten rašo kad gausu B grupės vitaminų, tai ir negeriu. Nors ten iš natūralių medžiagų pagamintas maisto papildas, gal nepakenktų  Gal kuri gėrėte tokį

Barone, o kuo blogai B grupės vitaminai? unsure.gif jie juk ir nervukams gerai g.gif sudomino, nes per visus papildus geriu nemažą kiekį B vitaminų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 09 11, 08:39)
Barone, o kuo blogai B grupės vitaminai?  unsure.gif  jie juk ir nervukams gerai  g.gif  sudomino, nes per visus papildus geriu nemažą kiekį B vitaminų  g.gif

Na matai, šiaip gerai B grupės vitaminai, deja man su tokia diagnoze jų reikia vengti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 11 rugsėjo 2007 - 08:45
QUOTE(Baronė @ 2007 09 11, 10:44)
Na matai, šiaip gerai B grupės vitaminai, deja man su tokia diagnoze jų reikia vengti ax.gif

a, aišku. o tikiuosi nepasirodysiu per daug netaktiška ir nemandagi, jei dar pasiklausiu kokia pas jumi diagnozė? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 09 11, 08:54)
a, aišku. o tikiuosi nepasirodysiu per daug netaktiška ir nemandagi, jei dar pasiklausiu kokia pas jumi diagnozė?  unsure.gif

Man buvo išoperuotas piktybinis skydliaukės auglys, arba tiesiai šviesiai - skydliaukės vėžys, va todėl man negalima B grupės vitaminų ax.gif Kol kas tą ligą įveikiau, matysim kaip toliau seksis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2007 09 11, 10:00)
Man buvo išoperuotas piktybinis skydliaukės auglys, arba tiesiai šviesiai - skydliaukės vėžys, va todėl man negalima B grupės vitaminų ax.gif Kol kas tą ligą įveikiau, matysim kaip toliau seksis rolleyes.gif

džiaugiuosi dėl Jūsų 4u.gif ir linkiu didelės sveikatos 4u.gif
taip, skaičiau kažką viena akim, kad B vitaminai gali stimuliuot ir tas ląsteles kurių nereikia. esmė ta, kad aš pastaruoju metu pradėjau paniškai sau ieškotis ligų fool.gif tai man širdis baladojasi, tai dar kas...dirgli pasidariau doh.gif visokius vitaminus ir maisto papildus tik perku unsure.gif jau net nežinau gal kokių raminamų reik pagert g.gif mane mano darbas išves iš kantrybės visiškai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 09 11, 09:07)
džiaugiuosi dėl Jūsų  4u.gif  ir linkiu didelės sveikatos  4u.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes

Cia pasiskaiciau, kad sergant Ca reikia vengti B grupes vitaminu.Bet taigi ju yra ir maisto produktuose.Ar atsirenkant ka valgot?Ar geriat ka nors papildomai kokius vitaminus.Na noriu paklaust kaip pacios kovojat pries sia liga?
Kazkaip dar nesusigyvenu su ta liga, gyvenu kaip gyvenus,valgau kaip ir valgius.Blogai nesijauciu, bet karts nuo karto pagalvoju taigi as SERGU.O kai pagalvoju, kiek nuo sios ligos mirsta zmoniu, tai visai liudna pasidaro, kad ir man kazin kiek skirta beliko blush2.gif
Na cia buna tokios silpnumo minutes, kurios aisku greit praeina.Nes juk as reikalinga seimai, draugams ir t.t
Aciu, kad isklauset smile.gif Visoms sveikstancioms ir pasveikusioms Sekemes 4u.gif
Atsakyti
merginos, aš turbūt galiu jau ruoštis mirti?

pasidariau skydliaukės tyrimus, mano TSH 45,25 (kai norma 0,27-4,2) verysad.gif kas dabar bus? užsirašiau skubiai pas gydytoją, bet išprotėti baigiu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti