Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VI

QUOTE(Hedera @ 2007 09 07, 14:18)
Kiek teko girdėti, tai rodos tik Klaipėdoje laparoskopu daro. Man tai pjovė, po to klijavo.  Man irgi buvo pirmoji operacija. Na nėra labai maloni procedūra, bet pakenčiama. Pasiruošimo tai tikrai jokio nereikia, svarbu mažiau jaudinkis. Pooperacinio laiko tai aš bijojau gal net labiau negu pačios operacijos, bet pasirodo irgi nelabai baisus daiktas.
Dėl kalcio, tai girdėjau, kad gali pradžioje būti trūkumas (jeigu operacijos metu kažkokias ten liaukas esančias šalia skydliaukės netyčia pašalina arba pažeidžia), bet niekas netirpo, todėl aš jo ir negeriu.

Dėkui. Kaip čia nesijaudinsi smile.gif Man vien nuo žodžio operacija kojos linksta.Aš gi darant punkciją nualpau smile.gif
Atsakyti
Beje, jeigu teks gerti kalcį, tai pirk grynesnį, ta prasme kad nebūtų jokių kitų priedų. Ypatingai kad nebūtų su vitaminu D, nes dabar tokie papildai būna. Čia, man atrodo dėl to kad neperdozuotum vit. D.
Papildyta:
QUOTE(Realija @ 2007 09 07, 14:20)
Aš skydliaukę  jau 10m. turiu,buvau pries 3mėn.nuejus pasitikrint, sako yra du mazgeliai,nieko čia baisaus,ateikit po pusės metų, nežinau kodėl tada nepaklausiau gal man juos išsioperuot g.gif ,kažkaip nemalonu žinant kad jie yra schmoll.gif

Skydliaukę visi turi, tai ne liga tai kūno organas toks pat kaip skrandis, kepenys ar dar kas nors. Tai kad yra mazgeliai tai irgi dar nieko blogo neraiškia. Pas daugelį jie yra ir daugelis to net nežino. Svarbu juos stebėti, ar jie nedidėja, nesikeičia, reguliariai darytis tyrimus. Nesijaudink, nieko dar blogo nenutiko... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[Sveik0s merginos,
Reikalinga jusu pagalba. Gydytoja dave siuntima issitirti skydliauke. Atliko tyrimus. tik nesuprantu ka tie skaiciukai reiskia:
TTH-24,21
Anti-TPO- 108
2,3 -1,6cm
1,9-1,6cm
Atsakyti
QUOTE(VEJUNE @ 2007 09 07, 17:25)
[Sveik0s merginos,
Reikalinga jusu pagalba. Gydytoja dave siuntima issitirti skydliauke. Atliko tyrimus. tik nesuprantu ka tie skaiciukai reiskia:
TTH-24,21
Anti-TPO- 108
2,3 -1,6cm
1,9-1,6cm

Labutis. Tavo skydliaukė gamina per mažai hormono. TTH norma yra 0,27-4,20. Be vaitukų tikriausiai neapseisi g.gif ATPO turi būt mažiau nei 34. O ką tie cm reiškia tai nežinau g.gif Arba yra mazgų arba pačios skydliaukės matmenys g.gif
Atsakyti
[
Joliuke dekinga tu labai 4u.gif uz komentarus
O ka rodo TPO?
tie skaiciukai as taip isivaizduoju skydliaukes matmenys g.gif

quote=Joliuke,2007 09 07, 19:42]
Labutis. Tavo skydliaukė gamina per mažai hormono. TTH norma yra 0,27-4,20. Be vaitukų tikriausiai neapseisi g.gif ATPO turi būt mažiau nei 34. O ką tie cm reiškia tai nežinau g.gif Arba yra mazgų arba pačios skydliaukės matmenys g.gif
[/quote]
Atsakyti
mergaitės, gal galėtumėt patart kokius maisto papildus su jodu? g.gif
Atsakyti
Labutis. Grįžau po jodo. Deja, dar bus reikalingas. Jau bus ketvirtas. O dar šiandien šuo dingo. Ech, liūdna cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2007 09 09, 15:17)
Labutis. Grįžau po jodo. Deja, dar bus reikalingas. Jau bus ketvirtas. O dar šiandien šuo dingo. Ech,  liūdna    cray.gif

console.gif bet gal gali girtis, kad stipru daikta turi blush2.gif ir kai ji nugalesi koks bus dziaugsmas. Pagulek karstoj vonioj , paskui vyno taure ir gerai issizliumk, bent man padeda save nugaleti...
Gal ir suo atsiras - gal pas mergas pabego biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2007 09 09, 15:35)
console.gif  bet gal gali girtis, kad stipru daikta turi  blush2.gif 

Nesupratau kokį stiprų daiktą g.gif Apie ką tu čia g.gif

Silma, neliūdėk, gal jau kitą kartą bus paskutinis jodas, gal jau nebedaug ten liko g.gif O ciuckis gal tikrai pasilakstys ir parbėgs mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 09 rugsėjo 2007 - 15:53
QUOTE(Silma @ 2007 09 09, 16:17)
Labutis. Grįžau po jodo. Deja, dar bus reikalingas. Jau bus ketvirtas. O dar šiandien šuo dingo. Ech,  liūdna    cray.gif

Neliudek Silmute,4kartas nemeluoja,tikrai bus paskutinis smile.gif O kai isgersi vyno taure ir nuotaika bus geresne ir šuniukas sugrįš mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2007 09 09, 15:51)
Nesupratau kokį stiprų daiktą g.gif Apie ką tu čia g.gif

Apie ta, kuri reikia nugaleti, - Ca. Labai aiskiai parasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2007 09 09, 15:17)

Sveika ,Silmair kitos merginos.Senokai berašiau.Darbuose prapuolusi.Silma,man irgi reikėjo 4 karto,bet aš pasinaudojau Bertės(ačiū jai)patyrimu,pasidariau Tg tyrimus,jo kiekis buvo mažas ir nebedariau to 4 jodo.Kai Baranauskas pamatė tyrimus,pats sakė,kad nereikia.O šuns gaila,pati žinau,tai juk draugas.Gal atsiras dar.Sėkmės.
Atsakyti