Labuks visoms...
Aciu uz atsakymus ir paaiskinimus...
Operacijos data jau numatyta 06.04 pas Kymanta...
Siek tiek prisigasdinom del tu balso stygu pazeidimu (mamos skydl. be galo didele), tai isejom nuo itampos ir baimes kaip apduje...
As lekiau tiesiai i egza ... Tai nuo dvigubos itampos neatsimenu, kur padejau gydytojo lapeliukus, kur surasyta, ka atsivezti ir kokius tyrimus pasidaryti... Gal kuri neseniai operavotes tai tiksliai, ka veztis ir kokius tyrimus pasidaryt (visus visus)... Buciau be galo dekinga... Siaip niekada nepametu dokumentu ir visada atsimenu, kur pasidedu... Dabar atrodau sau "kaip vista"
Papildyta:
tarp kitko...
mamai iki operacijos Kazanavicius paskyre gert po 6 Propycilio...
Tai viena daktarka kaune issiziojo, kad su tokiom dozem ruosiames operuotis... Sake, paprastai taip nebuna...
Sakykit, ar yra dar kas gere irgi tokias nemazas dozes...
Labai sunku gydytis, kai nieko neismanai...
QUOTE(lelli @ 2007 05 01, 08:22)
o kur ir kas operuos?
Aš nežinau kur operuosiuos. Esu klaipėdietė, negaliu niekaip apsispręsti kur. Kiek žinau Klaipėdoje operuoja Šlepavičius tai nebent tik pas jį arba į Kauną važiuosiu. Šeštadienį sužinosiu biopsijos rezultatus, bus tada viskas aišku kada ir kur operuotis. Gal kartais kas žino kur Klaipėdoje Šlepavičius konsultuoja?
QUOTE(Dakie @ 2007 05 01, 19:42)
Aš nežinau kur operuosiuos. Esu klaipėdietė, negaliu niekaip apsispręsti kur. Kiek žinau Klaipėdoje operuoja Šlepavičius tai nebent tik pas jį arba į Kauną važiuosiu. Šeštadienį sužinosiu biopsijos rezultatus, bus tada viskas aišku kada ir kur operuotis. Gal kartais kas žino kur Klaipėdoje Šlepavičius konsultuoja?
tai as tau apie ji ir sakiau nes jis mane operavo,jis niekur nekonsultuoja,jis skyriaus vedejas,tai jei nori tartis eik pas ji i skyriu,bet gali tekt ilgai laukt,ziurint kaip uztaikisi,nes jis operuoja daug
QUOTE(lelli @ 2007 05 01, 16:13)
tai as tau apie ji ir sakiau nes jis mane operavo,jis niekur nekonsultuoja,jis skyriaus vedejas,tai jei nori tartis eik pas ji i skyriu,bet gali tekt ilgai laukt,ziurint kaip uztaikisi,nes jis operuoja daug
Bet jis šiaip nieko prieš jei ateini į skyrių ir prašaisi operuojama?
QUOTE(Dakie @ 2007 05 02, 08:20)
Bet jis šiaip nieko prieš jei ateini į skyrių ir prašaisi operuojama?
na man tai daktaras susiskambino su juo ir susitare man tartis nieko nereikejo.juk jis taves neoperuos,butent kad tu jo paprasei,reikia gydancio gydytojo siuntimo,su tuo siuntimu nueit pas ji ir tartis bandyt kada galetu,nemanau kad jis butu pries,tik sakau jei eisi pas ji tai turek siuntima, echoskopijos nuotrauka ar dar ka nos
QUOTE(lelli @ 2007 05 02, 08:08)
na man tai daktaras susiskambino su juo ir susitare man tartis nieko nereikejo.juk jis taves neoperuos,butent kad tu jo paprasei,reikia gydancio gydytojo siuntimo,su tuo siuntimu nueit pas ji ir tartis bandyt kada galetu,nemanau kad jis butu pries,tik sakau jei eisi pas ji tai turek siuntima, echoskopijos nuotrauka ar dar ka nos
O koks daktaras tve pas jį siuntė? Pas ką tu gydaisi?
[quote=Dakie,2007 05 02, 15:43]
pas Navicka gydausi
pas Navicka gydausi
QUOTE(asta.mik @ 2007 05 03, 09:56)

Labukas, as vel del tu tyrimu...
Sakykit, gal kas juos atsimenat visus...
Ankstesniuose forumo puslapiuose radau:
--bendras kraujo tyrimas,
--kalcio
--cukraus kiekio
--UREA (o kas cia tokio??)
--sirdies kardiograma
Man atrodo kazko truksta. Jei kas atsimenat - parasykit. Busiu be galo dekinga.

Gal plaučių nuotrauka

QUOTE(asta.mik @ 2007 05 03, 09:56)

Labukas, as vel del tu tyrimu...
Sakykit, gal kas juos atsimenat visus...
Ankstesniuose forumo puslapiuose radau:
--bendras kraujo tyrimas,
--kalcio
--cukraus kiekio
--UREA (o kas cia tokio??)
--sirdies kardiograma
Man atrodo kazko truksta. Jei kas atsimenat - parasykit. Busiu be galo dekinga.

kalcio ten dviejų rūšių man buvo, dar kalis

kardiogramą į rankas turit gaut.
urea - kažkoks šlpalo tyrimas, kuris parodo, ar gerai dirba inkstukai.

QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2007 05 03, 10:50)
nereikėjo KMUK'e tokios nuotraukos

Sveikos. Man irgi padidėjo tg, 1,18
Gal kas turit silvijos nr, norėčiau pasiskambint ir paklaust ką jai sakė. nežinau ką daryt, labai nervuojuos