Įkraunama...
Įkraunama...

Ūlytės nuotraukytės

Guoda ir Ūla mirksiukas.gif
user posted image

Mažkės su močiute wub.gif
user posted image

Piešimo pamokėlės ax.gif
user posted image

Barboros makiažo pamokėlės biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Nu ,kad nuotraukų pridėjai thumbup.gif Smagu prisimint gerus laikus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi kokie pazistami vaizdeliai smile.gif Nezinociau kas Akvareles sesute, galvociau, kad kliedeju blink.gif g.gif Nu fainai cia jusu miergos pasibuvo, o lauke vaizdeliai tokie pat kaip mano nuotraukose biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
O tai Ula gime su tokiais galingais plaukuciais, ar kaip g.gif Nes kasos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Stengiausi įdėt, stengiausi blush2.gif Na, jooo, ewa, biggrin.gif mes biski pasiskolinom jūsų miškelio vaizdelius ax.gif blush2.gif . O Ūlą jau iškart po gimdymo dėl juodų ilgų plaukų personalas pavadino indėne tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bus matyt, kas iš jų gausis ateity doh.gif smile.gif
Atsakyti
Fainuole Ula wub.gif Aisku ir likusi kompanija thumbup.gif .Kaip smagu ant sniego ciuozineti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tarp musu paniecku tik 1 dienos skirtumas, na bet Ula man atrodo tokia vyresne wub.gif thumbup.gif Gal tos kasos cia toki vaizda sudaro thumbup.gif Tiksliai-tikrai indene thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvarele @ 2005 02 15, 20:10)
Kompanija lauke  thumbup.gif

user posted image

nu sita super nuotraukyte thumbup.gif ,o merginu mimikos biggrin.gif
Atsakyti
Nuoširdžiausi linkėjimai mergytei Ulytei nuo kitos mergytės Ulytės. Aukite didelės ir būkite visada tokios gražios ir žavios.
Gal reikėtų sudaryti forumo Ulyčių top 10? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2005 02 15, 15:42)
user posted image
  wub.gif  wub.gif  wub.gif labai labai grazute  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Jau kokia grazhuolyte ilgakase auginat wub.gif wub.gif wub.gif
labai ishraishkingas veidelis..ir shypsenele nuostabi heart.gif
Atsakyti
4u.gif Ula tikras veziukas??????? Atspejau ? Labai grazi mergyte mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, mamytės, ačiū wub.gif
Atsakyti
mociute labai jau jauna turit ax.gif ax.gif ax.gif
Ulyte kaip visuomet grazute,fainute ir nepakartojamai zavi!!!
tikrai vyresne man ji visuomet atrodo nei jos bendraamzes g.gif g.gif g.gif
Atsakyti