Įkraunama...
Įkraunama...

Ūlytės nuotraukytės

Na,kad jau Akvarelė dėjo į krūmus,aš biškį parodysiu jums tą Ūlytę
Va,ten priekyje bėga lotuliukas.gif
Atsakyti
lens.gif user posted image tiek netinka, reikia dar user posted image
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2006 05 20, 09:42)
Va,ten priekyje bėga  lotuliukas.gif

nu klausyk, Baltupyte, biggrin.gif is tavis visko galima tiketis lotuliukas.gif

dafai akvarele, kur tas jusu "krutas" fotikas, kiba sugedo? bigsmile.gif
Atsakyti
oi, blush2.gif labas flirt.gif Pralinksminot rolleyes.gif Kiek gerbėjų 000189.gif . Nieko nebus, lendam į šviesą doh.gif: Man jau darbai eina link pabaigos, rodos baigiu visus popiergalius susitvarkyt assa.gif , tai gal neužilgo ir fotosesijas pradėsiu, kol fotikas dar nesurūdijo tongue.gif
Na, žadėjau kelias prikabint, bet žiū..., kad naujovės visur g.gif Bus man nebesilankyt. Leidžia tik 217 kb prikabint vienoj žinutėj.
Tai tadu vieną dedu. Ūla namie - voliojasi ir pozuoja smile.gif
Papildyta:
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue]Na, ir dar vieną dėsiu foto sesės garbei, kad už mane kruopščiai prižiūrėjo skyrelį, "pūtė dulkes" tongue.gif
Čia iš gastrolių Vilniuje. Aš "smurgsojau" kursuose, o jie prie skardžių gastroliavo doh.gif

Baltupytė su merginom, mūsų tėtė su Ūla.

Na, tai šiam kartui gal viskas mastau.gif Jaučiuosi padirbėjus didis.gif yu.gif
Širdingai dėkojam ištikimiausiems skyrelio lankytojams wub.gif
Gal jau labanakt friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvarelė: 22 gegužės 2006 - 23:40
user posted imageuser posted imageuser posted image nusidūsausim mes su Matu prie kompo bigsmile.gif
Atsakyti
gamtovaizdis koks ir turistai:super bigsmile.gif ,dar dar foto user posted image
ir pasakyk,kur čia toks grožis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2006 05 23, 07:06)
user posted imageuser posted imageuser posted image nusidūsausim mes su Matu prie kompo  bigsmile.gif

ax.gif ax.gif ax.gif tongue.gif 4u.gif

QUOTE(Dowi @ 2006 05 24, 15:14)
gamtovaizdis koks ir turistai:super bigsmile.gif  ,dar dar foto user posted image
ir pasakyk,kur čia toks grožis? rolleyes.gif

čia Vilniuje prie kažkokio Belmonto, jei nesuklydau doh.gif

Ačiū simpatijoms už gėlytes wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kokia svajoklė Ūla rolleyes.gif .
Uch, kokia sodri pavasarinė žaluma. Gražu...
Atsakyti
tai nėr daugiau nuotraukėlių user posted image
Atsakyti
jėėėzau, kaip niekingai pražiopsojom Antradieninį Gimtadienį user posted image, bet, kad ir pavėluotai, sveikinam Pačią Pačiausią Ūlytę user posted image user posted image ir laukiam nuotraukų user posted image
Atsakyti
Sveikutės ax.gif Gėda pelėda mums, ane? blush2.gif doh.gif Mes tinginės, mes tinginės, mes tinginės...la la la... 000189.gif (t.y. aš tinginė unsure.gif )

Ir laabai dėkojam užsveikinimus wub.gif

Siunčiam linkėjimus ir kelias gimtadienines akimirkas 4u.gif

Papildyta:
Sveikutės ax.gif Gėda pelėda mums, ane? blush2.gif doh.gif Mes tinginės, mes tinginės, mes tinginės...la la la... 000189.gif (t.y. aš tinginė unsure.gif )

Ir laabai dėkojam užsveikinimus wub.gif

Atsakyti
Matyti, kad panelės labai šauniai atšventė thumbup.gif .
Ūlos suknelė su aguonom wub.gif wub.gif wub.gif . Moka mamka tą savo vaiką išpuošti mirksiukas.gif .
Atsakyti