Dar kelios foto iš Naujametinio vakarėlio - karnavalo
Ir viena su močiutėm prie langelio, fejerverkų sulaukus
QUOTE(Akvarelė @ 2006 01 06, 00:29)
ohoo, Sesilija, kaip seklys Morka Kaip tu taip susekei O šiaip, tai labai malonu čia matyt
Taigi visai ne syklys... Prenumeruojam, kad naujienos iš jūsų būtų praneštos paštu .
Nenustojat stebinti . Smagu tom pussreserytėm kartu... Šokiai pokiai su perukais . Prisimenu, kad vaikystėj, kai buvau kokių 4 metų, labai norėjau ilgas kasas turėti. Tai už tokį peruką kaip Ūlos būčiau viską, kas brangiausia atidavus .
Ir dar patarimo norėčiau. Pirmoje nuotraukytėje pastebėjau gėlę ant palangės žalsvam vazonėly. Ką tu jai darai, kad ji tokia vešli? Pas mane jau baigia visai nususti, o taip gaila... Lapų galiukai pradeda ruduoti ir tenka nupjauti visą stiebą . Gal patartum ką nors...
QUOTE(Sesilija @ 2006 01 06, 10:04)
Prenumeruojam, kad naujienos iš jūsų būtų praneštos paštu.
Ir dar patarimo norėčiau. Pirmoje nuotraukytėje pastebėjau gėlę ant palangės žalsvam vazonėly. Ką tu jai darai, kad ji tokia vešli? Pas mane jau baigia visai nususti, o taip gaila... Lapų galiukai pradeda ruduoti ir tenka nupjauti visą stiebą . Gal patartum ką nors...
ooo, matai kaip , net prenumeruojamos esam
O su ta gėle - taip. Tai pelkinis augalas "Viksvuolė". Jis mėgsta tiesiog telkšot vandenyje. Aš esu pasodinus jį į vazonėlį be jokios skylės ir stengiuos visad palaistyt, kad matytųsi vanduo jame. Na, o jei kartais aptingstu, tai po dienos kitos jau ir ima gelst lapų galiukai. Tokias šakas tuoj nugeniu Šiaip dar ta gėlė mėgsta visokias dvėselėnas, vabzdžių lavonėlius ir šiaip visokias puvenas. Jei nuolat liesi vandeniu ir pastatysi šviesioje vietoje, tai garantuoju, kad ji ir tau subujos Va tiek tų mažų paslapčių
Ačiū už patarimus. Lieti aš irgi stengiuosi dažnai ir gausiai. Tai dabar mąstau, gal jai pas mane šviesos trūksta . Mėginsiu vietą pakeisti. Dabar žinosiu, kad ji vadinasi viksvuolė .
Matosi,kad smagiai pašėlote
Karalaičių būrelis , merginos
Karalaičių būrelis , merginos
Na, o dabar šio ryto foto sesija
Kai fotografavau, tai klausiau "ką taip mąstai?" O ji atsakė, kad "galvoju, gal man į darbą eit"
Kai fotografavau, tai klausiau "ką taip mąstai?" O ji atsakė, kad "galvoju, gal man į darbą eit"
Darbstuoles nuotraukos tikrai labai fainos
Vajetau kaip gražu,ale ir išmąstyk tu man,darboholikės
jau perukinės gražuolės superinės kokios linksma pas jus
o mąstytoja tai išvis žadą atima nerealus dukriukas pas tave, Akvarele
o mąstytoja tai išvis žadą atima nerealus dukriukas pas tave, Akvarele
Nu super nuotraukos
vėl reiks stengtis. Nesišvaistytumėt tokiais skambiais žodžiais ir simboliais, tai nusnūsčiau, kaip kokia meška žiemos miegą
Bet vistiek
O viksvuolės man negaila. Karts nuo karto vis nugeniu šakas ir į šiukšlių dėžę, nes neatsiranda norinčių, o ir šiaip gi neklausinėju, nesiūlau
Galėsiu visas aprūpint
Bet vistiek
O viksvuolės man negaila. Karts nuo karto vis nugeniu šakas ir į šiukšlių dėžę, nes neatsiranda norinčių, o ir šiaip gi neklausinėju, nesiūlau
Galėsiu visas aprūpint