Įkraunama...
Įkraunama...

Ūlytės nuotraukytės

Dar kelios foto iš Naujametinio vakarėlio - karnavalo tongue.gif ax.gif

Ir viena su močiutėm prie langelio, fejerverkų sulaukus rolleyes.gif bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Akvarelė @ 2006 01 06, 00:29)
ohoo, Sesilija, kaip seklys Morka  tongue.gif  Kaip tu taip susekei  doh.gif  O šiaip, tai labai malonu čia matyt  blush2.gif  4u.gif

Taigi visai ne syklys... Prenumeruojam, kad naujienos iš jūsų būtų praneštos paštu tongue.gif .

Nenustojat stebinti thumbup.gif . Smagu tom pussreserytėm kartu... Šokiai pokiai su perukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Prisimenu, kad vaikystėj, kai buvau kokių 4 metų, labai norėjau ilgas kasas turėti. Tai už tokį peruką kaip Ūlos būčiau viską, kas brangiausia atidavus lotuliukas.gif .

Ir dar patarimo norėčiau. Pirmoje nuotraukytėje pastebėjau gėlę ant palangės žalsvam vazonėly. Ką tu jai darai, kad ji tokia vešli? Pas mane jau baigia visai nususti, o taip gaila... Lapų galiukai pradeda ruduoti ir tenka nupjauti visą stiebą verysad.gif. Gal patartum ką nors... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sesilija @ 2006 01 06, 10:04)
Prenumeruojam, kad naujienos iš jūsų būtų praneštos paštu.

Ir dar patarimo norėčiau. Pirmoje nuotraukytėje pastebėjau gėlę ant palangės žalsvam vazonėly. Ką tu jai darai, kad ji tokia vešli? Pas mane jau baigia visai nususti, o taip gaila... Lapų galiukai pradeda ruduoti ir tenka nupjauti visą stiebą  verysad.gif. Gal patartum ką nors... blush2.gif

ooo, matai kaip doh.gif , net prenumeruojamos esam bigsmile.gif blush2.gif tongue.gif

O su ta gėle - taip. Tai pelkinis augalas "Viksvuolė". Jis mėgsta tiesiog telkšot vandenyje. Aš esu pasodinus jį į vazonėlį be jokios skylės ir stengiuos visad palaistyt, kad matytųsi vanduo jame. Na, o jei kartais aptingstu, tai po dienos kitos jau ir ima gelst lapų galiukai. Tokias šakas tuoj nugeniu ax.gif Šiaip dar ta gėlė mėgsta visokias dvėselėnas, vabzdžių lavonėlius unsure.gif ir šiaip visokias puvenas. Jei nuolat liesi vandeniu ir pastatysi šviesioje vietoje, tai garantuoju, kad ji ir tau subujos 4u.gif Va tiek tų mažų paslapčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus. Lieti aš irgi stengiuosi dažnai ir gausiai. Tai dabar mąstau, gal jai pas mane šviesos trūksta g.gif . Mėginsiu vietą pakeisti. Dabar žinosiu, kad ji vadinasi viksvuolė thumbup.gif .
Atsakyti
Matosi,kad smagiai pašėlote thumbup.gif
Karalaičių būrelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif , thumbup.gif thumbup.gif merginos wub.gif
Atsakyti
Na, o dabar šio ryto foto sesija photo.gif rolleyes.gif

Kai fotografavau, tai klausiau "ką taip mąstai?" O ji atsakė, kad "galvoju, gal man į darbą eit" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvarelė: 06 sausio 2006 - 15:54
4u.gif Darbstuoles nuotraukos tikrai labai fainos wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Vajetau kaip gražu,ale ir išmąstyk tu man,darboholikės lotuliukas.gif
Atsakyti
jau perukinės gražuolės superinės kokios thumbup.gif linksma pas jus user posted image

o mąstytoja tai išvis žadą atima user posted image nerealus dukriukas pas tave, Akvarele mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu super nuotraukos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu kaip visada, jūs - žavios wub.gif thumbup.gif

kokios plaukuosenos lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

o mąstytoja wub.gif thumbup.gif wub.gif

Viksvuolė man numirė verysad.gif , bet man buvai žadėjusi duoti tų šakelių, tai kada nors labai laukčiau jų mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif vėl reiks stengtis. Nesišvaistytumėt tokiais skambiais žodžiais ir simboliais, tai nusnūsčiau, kaip kokia meška žiemos miegą tongue.gif
Bet vistiek aciuks.gif

O viksvuolės man negaila. Karts nuo karto vis nugeniu šakas ir į šiukšlių dėžę, nes neatsiranda norinčių, o ir šiaip gi neklausinėju, nesiūlau smile.gif
Galėsiu visas aprūpint tongue.gif
Atsakyti