Įkraunama...
Įkraunama...

Ūlytės nuotraukytės

QUOTE(aitė @ 2005 11 20, 17:33)
Jūs pas mus įtrauktos į favourites laugh.gif, tad labai nesunku susekt mirksiukas.gif

nu geeras, tai vadinas esam sekamos biggrin.gif lens.gif Visai faina bis.gif

QUOTE(Strielka @ 2005 11 20, 18:04)
nu tikra arabe paskutinese foto, neatskirciau, akys kaip angliukai wub.gif

nu smagu, kad patikom ax.gif

QUOTE(mažulka @ 2005 11 20, 18:21)
Mergaitės, jūs visai dingote iš akiračio, nei skambučio, nei žinutės, nei apsilankymo. Bent jau čia parašyk ar sveikos esate. Kad gražios, tai matau  ir paaugote, turiu pastebėti thumbup.gif .

na, gi ne mes dingom, o jūs nono.gif Jūsų apsireiškiant laukėm ir va, sulaukėm 4u.gif Ačiū, esam sveikos tfiu, tfiu tfiu ir tikrai pastyyypusios doh.gif

QUOTE(Baltupyte @ 2005 11 20, 18:32)
Tikiuosi,religijos per vieną vakarą nepakeitėt blink.gif umn.gif
Nu jūs man žiūrėkit nono.gif
Kalėdoms gi žadėjom atvažiuoti g.gif  4u.gif 

ne, neee, nepakeitėm tongue.gif Atvažiuokit, ką mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvarelė @ 2005 11 21, 12:52)
na, gi ne mes dingom, o jūs nono.gif 

Augustas kai sveikas eina į darželį, o sergančio nesivesi gi į svečius doh.gif . Vienai kažkaip nedrąsu į svečius eiti, tai taip ir liko: kaimynų susitikimai Supermamoje biggrin.gif .
Atsakyti

Nu tikrai thumbup.gif iš Ūlytės padarė arabikę laugh.gif laugh.gif
kaip visada įdėjiniai clap_1.gif biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saziningai perziurejau nuo 1 iki 17 puslapio 4u.gif 4u.gif wub.gif
labai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai nuostabiai graži mergaitė wub.gif
Atsakyti
Labai graži mergytė wub.gif Ir vardas super thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Pagalvojau, seniai jus mačiau. Paganiau akis, ant dūšios geriau pasidarė wub.gif tongue.gif
Atsakyti
ei, arabikės user posted image jau beveik mėnuo, kaip pas jus - štilis user posted image
Atsakyti
Eeeech.... vėl mane krapštot iš šilto guolio notworthy.gif assa.gif , bet tikrai aciuks.gif , kad apsilankot. Jei ne jūs, tai mūsų skyreliui būtų ban.gif

Einu pasiraust po foto doh.gif

Na, kažką radau, o komentaras būtų toks. Čia mūsų rytinė kasdienybė. Atsibundam, tada aš ją turiu suvystyti, kaip leliuką arba kaip saldainį į jos antklodę. Po to nunešu į kitą kambarį ir pasodinu fotelyje. Tiesa, būtinai turiu suvystyt kartu su mylimu meškiuku - miegiuku doh.gif Ir ne betkaip, o, kad meškutis irgi matytų filmukus. Taip juos abu surikiuoju ir įjungiu teletabius arba šiaip kokį multiką. Dažniausiai rodo Tabius, nes pabundam 9.50val., o Tabiai lygiai 10 val. smile.gif Va. Taip prasideda mūsų rytas. Ai, dar vienos veikėjos nepaminėjau, tai mūsų Čika (irgi rytiniam filmukų seanse tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvarelė: 16 gruodžio 2005 - 00:46
kokios jaukios nuotraukėlės user posted image taip ir noris įlipdyt bučkį abiems miegiukams smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitė: 16 gruodžio 2005 - 18:21
Net užpavydėjau Ūlai. Aš irgi norėčiau kad mane kas šiltai susuktų, palė teliką pasodintų ir dar kavos puodą įprūdytų lotuliukas.gif Ech, neišdegs man šitaip schmoll.gif
Tai ir jūs papūgą įsigijot, nes iš kart pagalvojau, kad Baltupytės, ale pas ją gi žalia smile.gif
Atsakyti
Labas, panelytės, su šventėmis.
Jūsų ryteliai be galo jaukūs wub.gif . O kaip praleidot Kalėdas. Pasirodykit... ką... mirksiukas.gif
Atsakyti