Aite,nu nesulauksi tų "tinginių",pakol prisiruoš ką įdėt
Tai įdėsiu aš
Čia pas mus svečiuose
- kaip visada, be žodžių...
Šaunu, Baltupyte , kad greičiau už Akvarelę sukiesi .
Gražu akytes paganyt .
Gražu akytes paganyt .
Oojeeeei, kad pasidarbuota Mat aš pas sesę kartais skyrelyje paveikiu, tai ir ji dabar iš dūšios pasidarbavo O aš pati, tai tikrai esu aptingus Net fotiką nepamenu, kada laikiau rankose. Eisiu pasitaisyt
Dėkui, kad apsilankot, nepamirštat
Dėkui, kad apsilankot, nepamirštat
Šiandienos kadriukai Oooi, kaip šąlo rankos fotkinant
Čia Ūla prie vyšnios, po vyšnia, ant vyšnios ir t.t. O dar vienas kadriukas su vis tebežydinčia lobelija
Čia Ūla prie vyšnios, po vyšnia, ant vyšnios ir t.t. O dar vienas kadriukas su vis tebežydinčia lobelija
čia tai bent šventė - tiek foto prisiprašėm Bedieviškai gražu Matosi, kad mūsų širdies dama truputėlį prievarta buvo į vyšnią įsodinta (paskutinė foto) -
Kokios spalvos . Jūs visad žavios. Ir pavasarį, ir vasarą, ir auksinį rudenį...
Gi laabi ačiū mūsų fanams
Man tos rudeninės spalvos, kaip iš pasakos
Aite, o į medį ji mielu noru lipo ir gan ilgai su šypsena sėdėjo Tik paskui perdaug ilgai aš krapščiausi, neleidau išlipt Ot mamka, ane Neišduokit vaikų teisių apsaugai, gerai
Man tos rudeninės spalvos, kaip iš pasakos
Aite, o į medį ji mielu noru lipo ir gan ilgai su šypsena sėdėjo Tik paskui perdaug ilgai aš krapščiausi, neleidau išlipt Ot mamka, ane Neišduokit vaikų teisių apsaugai, gerai
O pagaliau pasirodėt ..
rudeniniai vaizdeliai ,spalvos jėgelė
Kur Ūla ten ir nuotraukos neliūdnos
LAabai grzios nuotraukos - LAAABAI!!!Jau nebekalbu apie mamytes ir dukrytes grozi
Nu jau nuotraukeliu rudeniniu grazumas
O Ulyte kaip visada zavingai grazi ir linksma
O Ulyte kaip visada zavingai grazi ir linksma
Na, gi negėdinkit, ką Ačiū už mielus komplimentus
O čia - trinamės po namus. Šviečiamės Kažko pastaruoju metu labai domina spauda Tik pasidėk naują laikraštį po ranka - bus tinkamai panaudotas vietoj kilimo
O čia - trinamės po namus. Šviečiamės Kažko pastaruoju metu labai domina spauda Tik pasidėk naują laikraštį po ranka - bus tinkamai panaudotas vietoj kilimo