Įkraunama...
Įkraunama...

Ūlytės nuotraukytės

Aite,nu nesulauksi tų "tinginių",pakol prisiruoš ką įdėt doh.gif biggrin.gif
Tai įdėsiu aš ax.gif
Čia pas mus svečiuose ax.gif
Atsakyti
user posted image - kaip visada, be žodžių... wub.gif
Atsakyti
Šaunu, Baltupyte thumbup.gif , kad greičiau už Akvarelę sukiesi thumbup.gif .
Gražu akytes paganyt wub.gif .
Atsakyti
Oojeeeei, kad pasidarbuota blink.gif doh.gif Mat aš pas sesę kartais skyrelyje paveikiu, tai ir ji dabar iš dūšios pasidarbavo tongue.gif O aš pati, tai tikrai esu aptingus blush2.gif Net fotiką nepamenu, kada laikiau rankose. Eisiu pasitaisyt ax.gif mirksiukas.gif
Dėkui, kad apsilankot, nepamirštat wub.gif
Atsakyti
Šiandienos kadriukai ax.gif 4u.gif Oooi, kaip šąlo rankos fotkinant doh.gif

Čia Ūla prie vyšnios, po vyšnia, ant vyšnios tongue.gif ir t.t. O dar vienas kadriukas su vis tebežydinčia lobelija rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvarelė: 24 spalio 2005 - 14:49
čia tai bent šventė - tiek foto prisiprašėm user posted image Bedieviškai gražu mirksiukas.gif Matosi, kad mūsų širdies dama truputėlį prievarta buvo į vyšnią įsodinta laugh.gif (paskutinė foto) - user posted image
Atsakyti
Kokios spalvos thumbup.gif . Jūs visad žavios. Ir pavasarį, ir vasarą, ir auksinį rudenį... wub.gif
Atsakyti
Gi laabi ačiū mūsų fanams tongue.gif 4u.gif 4u.gif
Man tos rudeninės spalvos, kaip iš pasakos rolleyes.gif
Aite, o į medį ji mielu noru lipo ir gan ilgai su šypsena sėdėjo tongue.gif Tik paskui perdaug ilgai aš krapščiausi, neleidau išlipt blush2.gif Ot mamka, ane biggrin.gif Neišduokit vaikų teisių apsaugai, gerai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

O pagaliau pasirodėt biggrin.gif ..
rudeniniai vaizdeliai thumbup.gif ,spalvos jėgelė rolleyes.gif
Kur Ūla ten ir nuotraukos neliūdnos thumbup.gif wub.gif
4u.gif
Atsakyti
LAabai grzios nuotraukos - LAAABAI!!!Jau nebekalbu apie mamytes ir dukrytes grozi wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Nu jau nuotraukeliu rudeniniu grazumas thumbup.gif wub.gif
O Ulyte kaip visada zavingai grazi ir linksma wub.gif
Atsakyti
Na, gi negėdinkit, ką ax.gif Ačiū už mielus komplimentus 4u.gif

O čia - trinamės po namus. Šviečiamės tongue.gif Kažko pastaruoju metu labai domina spauda g.gif Tik pasidėk naują laikraštį po ranka - bus tinkamai panaudotas vietoj kilimo tongue.gif
Atsakyti