Įkraunama...
Įkraunama...

Ūlytės nuotraukytės

Įdėk dar nuotraukyčių, Akvarele, aaaaaaaa? 4u.gif Vis grįžtu pas jus, o tai niekaip negalim atsižiūrėt į Ūlą kartu su vaikiu, tai ir prašom daugiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2005 08 05, 12:20)
Įdėk dar nuotraukyčių, Akvarele, aaaaaaaa?  4u.gif Vis grįžtu pas jus, o tai niekaip negalim atsižiūrėt į Ūlą kartu su vaikiu, tai ir prašom daugiau  wub.gif

oi, negėdinkit gi g.gif tongue.gif Gi dabar dar sąžinės graužatį turėsiu, kad neatsinaujinam savo skyrelio biggrin.gif Pažadu pasistengt, bet šiandien svečių laukiam, tai gal vėlai vakare arba kada artimiausiu metu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvarelė @ 2005 08 07, 17:13)
oi, negėdinkit gi  g.gif  tongue.gif Gi dabar dar sąžinės graužatį turėsiu, kad neatsinaujinam savo skyrelio  biggrin.gif Pažadu pasistengt, bet šiandien svečių laukiam, tai gal vėlai vakare arba kada artimiausiu metu  doh.gif  4u.gif

yess.gif oi laukiam laukiam, nuotraukėlių laukiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2005 08 07, 16:35)
yess.gif oi laukiam laukiam, nuotraukėlių laukiam  biggrin.gif

ojei, daba tai tikrai gėda blush2.gif Einu mažint, niekur nesidėsiu doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Čia užvakar su tėveliu apie 24 val. blush2.gif Ot kankinom vaiką tongue.gif
user posted image

Na, čia su tokiu draugeliu Rapoliuku iš Šeduvos blush2.gif
user posted image

Va tokia ta mūsų pana g.gif Laipioja tvorom, o paskui šaukia mamaaaa, geebėk (gelbėk), nes nulipt taip pat sėkmingai, nevisada pavyksta biggrin.gif
user posted image

Kieme taškosi vandenuku smile.gif
user posted image

Na gi žiūriu, kad nieko tokio gero nebeturiu, tai reiks griebt fotiką ir darbuotis doh.gif
Čia šiam kartui paskutinė. Ūla su grietine ax.gif
user posted image

Atsakyti
prisiprašiau wub.gif Nu fainulkinas pasakiškas thumbup.gif ("mama geebėk" megalol.gif). O kaip rimtai grietinę "doroja" laugh.gif - pasaka wub.gif
o kiek konkurentų į "draugo" vietą doh.gif Nieko, ir mes nepasiduosim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitė: 07 rugpjūčio 2005 - 18:48
Nuotraukos thumbup.gif akių negali atitraukt wub.gif
O kad Ūla tokia pajodžarga, tai aš jau girdėjau, o dabar ir savo akim įsitikinau thumbup.gif
Bet simpatūzas ji nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2005 08 07, 18:46)
prisiprašiau  wub.gif Nu fainulkinas pasakiškas  thumbup.gif ("mama geebėk" megalol.gif). O kaip rimtai grietinę "doroja" laugh.gif - pasaka  wub.gif
o kiek konkurentų į "draugo" vietą  doh.gif Nieko, ir mes nepasiduosim biggrin.gif

nu va, ir man dabar ant dūšios ramiau tongue.gif JOo, pas mus aplinkoj, tai tik berniukai auga, na išskyrus sesės merginas ax.gif Oi, diiidelė konkurencija laukia biggrin.gif

QUOTE(ewa @ 2005 08 07, 19:33)
Nuotraukos  thumbup.gif akių negali atitraukt  wub.gif
O kad Ūla tokia pajodžarga, tai aš jau girdėjau, o dabar ir savo akim įsitikinau  thumbup.gif
Bet simpatūzas ji nerealus  wub.gif

kad pajodžarga, tai jau tikrai doh.gif Prieš dvi savaites ir komodą namie nuvertė, tai ačiū Die, kad viskas gerai baigėsi g.gif smile.gif

Šiaip smagu, kad apsilankot, o dar geru žodžiu paminit, tai visai rolleyes.gif
Atsakyti
na, tu niekam nesakyk, bet man Ūla - tai pati pačiausia kada nors matyta mergaičiukė wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai nuostabi mergaičiukė wub.gif wub.gif wub.gif o ypač kur vandenukas ant veidelio tykšta thumbup.gif
Atsakyti
Labai nuostabi panelyte wub.gif wub.gif wub.gif o ypač kur vandenukas ant veidelio tykšta thumbup.gif
Atsakyti
Kur aš ją mačiau? g.gif Nepamenu doh.gif
Bet vis tiek žavinga panelytė Ūlytė wub.gif
Atsakyti