Įdėk dar nuotraukyčių, Akvarele, aaaaaaaa? Vis grįžtu pas jus, o tai niekaip negalim atsižiūrėt į Ūlą kartu su vaikiu, tai ir prašom daugiau
QUOTE(aitė @ 2005 08 05, 12:20)
Įdėk dar nuotraukyčių, Akvarele, aaaaaaaa? Vis grįžtu pas jus, o tai niekaip negalim atsižiūrėt į Ūlą kartu su vaikiu, tai ir prašom daugiau
oi, negėdinkit gi Gi dabar dar sąžinės graužatį turėsiu, kad neatsinaujinam savo skyrelio Pažadu pasistengt, bet šiandien svečių laukiam, tai gal vėlai vakare arba kada artimiausiu metu
QUOTE(Akvarelė @ 2005 08 07, 17:13)
oi, negėdinkit gi Gi dabar dar sąžinės graužatį turėsiu, kad neatsinaujinam savo skyrelio Pažadu pasistengt, bet šiandien svečių laukiam, tai gal vėlai vakare arba kada artimiausiu metu
oi laukiam laukiam, nuotraukėlių laukiam
QUOTE(aitė @ 2005 08 07, 16:35)
oi laukiam laukiam, nuotraukėlių laukiam
ojei, daba tai tikrai gėda Einu mažint, niekur nesidėsiu
Čia užvakar su tėveliu apie 24 val. Ot kankinom vaiką
Na, čia su tokiu draugeliu Rapoliuku iš Šeduvos
Va tokia ta mūsų pana Laipioja tvorom, o paskui šaukia mamaaaa, geebėk (gelbėk), nes nulipt taip pat sėkmingai, nevisada pavyksta
Kieme taškosi vandenuku
Na gi žiūriu, kad nieko tokio gero nebeturiu, tai reiks griebt fotiką ir darbuotis
Čia šiam kartui paskutinė. Ūla su grietine
Na, čia su tokiu draugeliu Rapoliuku iš Šeduvos
Va tokia ta mūsų pana Laipioja tvorom, o paskui šaukia mamaaaa, geebėk (gelbėk), nes nulipt taip pat sėkmingai, nevisada pavyksta
Kieme taškosi vandenuku
Na gi žiūriu, kad nieko tokio gero nebeturiu, tai reiks griebt fotiką ir darbuotis
Čia šiam kartui paskutinė. Ūla su grietine
prisiprašiau Nu fainulkinas pasakiškas ("mama geebėk" ). O kaip rimtai grietinę "doroja" - pasaka
o kiek konkurentų į "draugo" vietą Nieko, ir mes nepasiduosim
Nuotraukos akių negali atitraukt
O kad Ūla tokia pajodžarga, tai aš jau girdėjau, o dabar ir savo akim įsitikinau
Bet simpatūzas ji nerealus
O kad Ūla tokia pajodžarga, tai aš jau girdėjau, o dabar ir savo akim įsitikinau
QUOTE(aitė @ 2005 08 07, 18:46)
prisiprašiau Nu fainulkinas pasakiškas ("mama geebėk" ). O kaip rimtai grietinę "doroja" - pasaka
nu va, ir man dabar ant dūšios ramiau JOo, pas mus aplinkoj, tai tik berniukai auga, na išskyrus sesės merginas Oi, diiidelė konkurencija laukia
QUOTE(ewa @ 2005 08 07, 19:33)
Nuotraukos akių negali atitraukt
kad pajodžarga, tai jau tikrai Prieš dvi savaites ir komodą namie nuvertė, tai ačiū Die, kad viskas gerai baigėsi
Šiaip smagu, kad apsilankot, o dar geru žodžiu paminit, tai visai
na, tu niekam nesakyk, bet man Ūla - tai pati pačiausia kada nors matyta mergaičiukė
Labai nuostabi mergaičiukė o ypač kur vandenukas ant veidelio tykšta
Labai nuostabi panelyte o ypač kur vandenukas ant veidelio tykšta