Įkraunama...
Įkraunama...

Ūlytės nuotraukytės

labai gražios nuotraukytės......su praėjusiu gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif Žavi panelytė, kaip visada. O mama turi gerą akį (sakiau gi, kad tiktų dailininke būti 4u.gif )... Mesniška siela wub.gif .

user posted image

Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2005 07 23, 09:30)
Mes stojam į Ūlos fanklubą biggrin.gif  wub.gif
su gimtadieniu! (o kaip pasipuošus  thumbup.gif) - ale jau supratau, maniškis tik 1,5 metų jaunesnis, tai gal dar turi šansų laugh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mirksiukas.gif Turi turi šansų toks vaikis rolleyes.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Ačiū visom apsilankiusiom už gerus žodžius ir sveikinimus wub.gif
Luga, manekene geriau Ūla, kad nebūtų g.gif tongue.gif
Sesilija, ačiū už menišką sielą wub.gif Ne tiksliukas aš, oi ne schmoll.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvarelė: 23 liepos 2005 - 17:20
QUOTE(Akvarelė @ 2005 07 23, 18:02)
Sesilija, ačiū už menišką sielą  wub.gif Ne tiksliukas aš, oi ne  schmoll.gif  tongue.gif  biggrin.gif

doh.gif Bet kaip aš tą žodį "meniška" parašiau. Nebeišeina ištaisyti blush2.gif .
Atsakyti
Nu tikros gražuolytės jūs wub.gif.O kad Akvarelė tikrai gali būti profesionali fotografė patvirtins ne vienas.Sėkmės ir toliau paveiksluojant savo princesytę wub.gif.
Atsakyti
QUOTE(Sesilija @ 2005 07 23, 17:22)
doh.gif Bet kaip aš tą žodį "meniška" parašiau. Nebeišeina ištaisyti  blush2.gif .

nieko, svarbu esmė mirksiukas.gif tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2005 07 23, 17:35)
Nu tikros gražuolytės jūs wub.gif.O kad Akvarelė tikrai gali būti profesionali fotografė patvirtins ne vienas.Sėkmės ir toliau paveiksluojant savo princesytę wub.gif.

blush2.gif , nepergirk gi, būk žmogus mirksiukas.gif Pasigadinsiu kada, tai bus doh.gif tongue.gif O šiaip tai tikrai ačiū wub.gif
Atsakyti
Gaklėtumėt dažniau į eterį išlysti, labai jau man pas jus gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 07 24, 07:30)
Gaklėtumėt dažniau į eterį išlysti, labai jau man pas jus gražu  wub.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai labai graži mergytė wub.gif
Atsakyti

tiesiog thumbup.gif be žodžių gražu.. wub.gif
Atsakyti
bis.gif bis.gif tongue.gif AČIŪ 4u.gif