Aisku,kad galima,net nesuprantu kam tokie klausimai kyla
O kodėl turėtų būti negalima. Maniškis visą armiją žaislų susistato, o jam jau 10m.
Net nekyla man tokie klausimai.Aisku kad taip Maniskis tai nuo metu laiko(mazdaug)pradejo i lovyte guldytis bezdionele.Tai dabar jau jam virs 4metu,o jis dar su ta pacia miega!Tempiasi ir i darzeli,visur kur tik eina.Baisi ji tokia pasidariusi susivelusi visa,bet kito minksto zaislo nereikia.Buvom nusivede i parduotuve,kad issirinktu koki,sakem koki noresi toki nupirksim.Tai jis pakilojo,paciupinejo kitus zaislus ir vistiek saviske bezdzione prisispaude stipriai.Kiek yra gaves dovanotu minkstu zaislu,tai tuos tik diena panesioja,o nakciai i lova bezdzione pasiema.Siaubingas prisirisimas.Tai ,matot,man net toks klausimas niekada nekilo!!!
Tai aišku, kad leidžiu. Ir net į darželį nešėm, kad pitų miegelio miegotų kartu, nes pati auklėtoja rekomendavo apsipratimo periodui palengvinti
Mano sunui tuoi metukai ir zaisla jam atstoja pieno buteliukas.Sugrebia uz ciulptuko ir miega apsikabines ... nebandyk net mieganciam atimt iskart rekt pradeda!
As dar ir dabar miegu, o man jau greit 27, nu ir ka? Kol vyras negrizes is darbo, pas mane lovoj pliusinis suo isitaiso, kai grizta vyras, suo eina ant zemes, o as apkabinu vyra. Ir nematau cia nieko blogo. Vienai miegot juk liudna
QUOTE(Ramunytėė @ 2006 09 19, 16:45)
O kodėl turėtų būti negalima. Maniškis visą armiją žaislų susistato, o jam jau 10m.
MANISKEI IRGI GREIT 9M.,TAI JI VAKARE SKAITO KNYGAS,BET TAMSOS BIJO.PRASO,KAD DURU NEUZDARYCIAU. O IR ZAISLA KOKI VIS DAR PASIIMA. NEDRAUDZIU.
O,kai as pasakau,kad jau eisim miegoti,tai mano berniukas 2,5 meto greit nubega i savo zaislu kambari ir is visos galybes susiranda visuomet du tuos pacius zaisliukus.....Meskuti maza ir juoda pantera ....O jai buna kur uzversti zaislais ,tai dar iesko...Kartais prie situ mylimu koki kareiveli ar maza masinele pasispaudzia ......Ir cia labai manau normalu yra,kad vaikas su kuo nors miega...Juk linksmiau,nei vienam ...!
Mano sūnus turi patį pačiausią meškiuką Taškį , jis su juo miega , vežasi kartu , o pernai maudėsi jūroje abudu... Aš pažystu daug vaikų . kurie labai myli minkštus žaisliukus - jie jiems suteikia saugumo , švelnumo , artumo ir t. t. , tai puiku....
Maniskis irgi turi du numyletinius zuiki kuri padovanojo mociute ir suniuka, beto jie ir varda turi bendra "Mimis" cia jis pats taip juos pavadino kai tik pradejo kalbet taip ir prilipo tas pavadinimas ir mes su vyru juos taip vadinam. Ir miega vaikas kasnakt su jais ir i keliones visur imames, vaikui saugiau, ramiau, savas daikciukas visada mielas
Mano Gytis, tai iš pradžių miegodavo su meškiuku. Paskaui pasakė, kad meškiukas muistosi muistosi - jam miegoti trukdo, tai pasiėmė kiškį. Po to nupirkom Miau (pokemonas ) - su juo miegojo, vėliau Miau pakeitė Pikaču... Žodžiu, dar pasiima prožektoriuką, mašinyčių...
Kai užmiega, tai patraukiu visus žaislus, nes kaip pradeda kartais vidury nakties kristi iš lovytės ...
Kai užmiega, tai patraukiu visus žaislus, nes kaip pradeda kartais vidury nakties kristi iš lovytės ...