Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

Be jokios abejonės, kad taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A-Lika @ 2006 08 06, 20:52)
biggrin.gif mano sūnui 9 metai,bet dar kartais pasiguldo į lovą savo mėgstamų žaislų,ir nematau nieko blogo..kai užmiega surenku visą (zoologijos sodą )iš lovos,nes ryte jie vistiek visi būna išmėtyti ant žemės biggrin.gif  biggrin.gif

Ir mano taip pat drinks_cheers.gif Tik maniškiam jau 10 metų. Tikrai nesiruošiu drausti jam to. O kas čia blogo?
Atsakyti
Leisti. Būtinai leisti miegoti su žaislu, jeigu tik vaikas nori - iš patirties žinau.
Atsakyti
as ir nematau cia nieko blogo tikrai galima leisti vaikui miegoti su zaislu, mano sunytis dar triju metuku neturi mazas dar visai, bet susirenka visus savo mylimus zaislus i lova, nes be ju tai nemiega doh.gif tai kai jis uzmiega as viska is ten isimu biggrin.gif , nes is ryto jie taip pat ant zemes voliojasi ir dar pats juos gerai pameto lotuliukas.gif . As pati budama dar panele gal 16 metu irgi miegodavau su savo meskinu blush2.gif ir nieko cia blogo tikrai nesu dabar kokia sugadinta ar ka.......... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2004 12 30, 21:44)
ar leisti miegot šešiametei su jos mėgstama lėlyte...

O kodelgi ne g.gif As saviskiai leidziu ax.gif
Atsakyti
Na man net klausimas toks nebuvo iškilęs - ar reikia leisti miegoti su mėgstamu žaislu blink.gif . Žinoma, kad taip. Reikia tik džiaugtis, jei vaikiukas tokį turi ir jaučiasi su juo ramesnis. Va, pavyzdžiui, mano kleckas pradėjo žygiuoti į darželį, ir kad užmigtų lengviau pokaituko, nešamės savo mėgiamą lėlytę. Manau, kad taip ji jaučiasi saugesnė, lėlytę sukuria namų atmosferą...
Atsakyti
tai aisku leiskit, as pati miegojau su brangiu man minkstu zaislu iki 21m (paskui pradejau miegoti su savo vyru 4u.gif )
Atsakyti
Net nekyla man toks klausimas. Kol kas geriausiais žaislas vaikui - merliukas biggrin.gif
Atsakyti
As tai leidziu miegoti su savo mylimu zaisliuku,galvoju kad tai jaukiau jai paciai.man rodos kad dauguma vaiku turi savo miegelio draugus ax.gif
Atsakyti
Zinoma, kad leist 4u.gif Mano mazoji miega ir su zaislu ir su merliuku. biggrin.gif Ir sunus miegojo iki desimties metu su zaisliuku bigsmile.gif Manau, kad cia tikrai nieko blogo biggrin.gif
Atsakyti
Mano sūnus turi tokią pliušinę tongue.gif kirmėlytę su kuria miega,kuri su juo pabuvojo Turkijoj,Egipte ir labai ją myli,vadina brangiąja.labai smagu kad taip prie jo prisirišęs biggrin.gif
Atsakyti
MAMO SUNUS LOVOJE TURI DAUD MINKSTU ZAISLIUKU, KIEKVIENA VAKARA ISSIRENKA KOKI APKABINT biggrin.gif ...MATYT JAUCIASI TADA SAUGESNIS, NORS SAKO, KAD CIA JIS ZAISLIUKUS SAUGO bigsmile.gif .
Atsakyti