Be jokios abejonės, kad taip
QUOTE(A-Lika @ 2006 08 06, 20:52)
mano sūnui 9 metai,bet dar kartais pasiguldo į lovą savo mėgstamų žaislų,ir nematau nieko blogo..kai užmiega surenku visą (zoologijos sodą )iš lovos,nes ryte jie vistiek visi būna išmėtyti ant žemės
Ir mano taip pat Tik maniškiam jau 10 metų. Tikrai nesiruošiu drausti jam to. O kas čia blogo?
Leisti. Būtinai leisti miegoti su žaislu, jeigu tik vaikas nori - iš patirties žinau.
as ir nematau cia nieko blogo tikrai galima leisti vaikui miegoti su zaislu, mano sunytis dar triju metuku neturi mazas dar visai, bet susirenka visus savo mylimus zaislus i lova, nes be ju tai nemiega tai kai jis uzmiega as viska is ten isimu , nes is ryto jie taip pat ant zemes voliojasi ir dar pats juos gerai pameto . As pati budama dar panele gal 16 metu irgi miegodavau su savo meskinu ir nieko cia blogo tikrai nesu dabar kokia sugadinta ar ka..........
QUOTE(lengvute @ 2004 12 30, 21:44)
ar leisti miegot šešiametei su jos mėgstama lėlyte...
O kodelgi ne As saviskiai leidziu
Na man net klausimas toks nebuvo iškilęs - ar reikia leisti miegoti su mėgstamu žaislu . Žinoma, kad taip. Reikia tik džiaugtis, jei vaikiukas tokį turi ir jaučiasi su juo ramesnis. Va, pavyzdžiui, mano kleckas pradėjo žygiuoti į darželį, ir kad užmigtų lengviau pokaituko, nešamės savo mėgiamą lėlytę. Manau, kad taip ji jaučiasi saugesnė, lėlytę sukuria namų atmosferą...
tai aisku leiskit, as pati miegojau su brangiu man minkstu zaislu iki 21m (paskui pradejau miegoti su savo vyru )
Zinoma, kad leist Mano mazoji miega ir su zaislu ir su merliuku. Ir sunus miegojo iki desimties metu su zaisliuku Manau, kad cia tikrai nieko blogo
Mano sūnus turi tokią pliušinę kirmėlytę su kuria miega,kuri su juo pabuvojo Turkijoj,Egipte ir labai ją myli,vadina brangiąja.labai smagu kad taip prie jo prisirišęs
MAMO SUNUS LOVOJE TURI DAUD MINKSTU ZAISLIUKU, KIEKVIENA VAKARA ISSIRENKA KOKI APKABINT ...MATYT JAUCIASI TADA SAUGESNIS, NORS SAKO, KAD CIA JIS ZAISLIUKUS SAUGO .