Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

Nors mano mažoji jau tikra panelė , bet ji irgi miega su plišiniu meškučiu ir dar žąsinėlis šalia turi gulėti . Man tai visai netrukdo , jei jiems gerai , tai kodėl ne . Aš pati kartais mėgstu savo žaisliuką pasiguldyti kai tatos nebūna namie ax.gif
Atsakyti
Mano 7m mergaite lig siol miega su kaciuku blush2.gif jis turetu buti visas baltas, bet per tiek metu patapo pilkas blush2.gif ji kaciuka nesesi ir i darzeli ir pas mociutes vezasi ir kai tik nepamirsta butinai pasiima......niekada to nedraudziau ir nesiruosiu ta daryti..... vaikas jauciasi saugesnis....
Atsakyti
Mano mažius visada užmiega su kokiu nors žaislu. Aš nieko blogo čia nematau. Manau, kad jis jaučiasi saugesnis, kai šalia vienas jo mėgstamų žaisliukų. Ir nesvarbu kiek vaikui metui, manau tegu miega kaip jam geriau. 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif mano sūnui 9 metai,bet dar kartais pasiguldo į lovą savo mėgstamų žaislų,ir nematau nieko blogo..kai užmiega surenku visą (zoologijos sodą )iš lovos,nes ryte jie vistiek visi būna išmėtyti ant žemės biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif pas mus tas pats, tik bernaitis kiek mazesnis - 2m. Manau, kad gerai, jog turi ka salia, nors migdantis dar ir mamos reikia - tai galva paglostyt, tai papest...taciau, kai i lova surieda visas masinu garazas, o ju ne tiek ir mazai, tai...atvirai kalbant man jau nelabai patinka....
Atsakyti
idomu, ar kam nors is viso buvo kilusi mintis neleisti vaikui miegot su zaislais?
g.gif
Atsakyti
o kodel neleisti?
mano sesiamete kaip jai uzeina, kartais miega, kartais ne, net nesove i galva uzdrausti...
Atsakyti
kvailas klausimas,gal maža nebuvot doh.gif
Atsakyti
Aisku, argi gaila? doh.gif
Atsakyti
Mano sūnui septyneri, bet turi ištikimą minkštą draugą King - Kongą. Jis jam labai brangus, nes gautas laimėjus konkursą. Net neužmigtų be to pliušinio beždžioniuko. Visur kartu su mumis žaisliukas keliauja... ax.gif user posted image
Atsakyti
mano pana 2 metų susimeta į lovą visus pliušinius žaislus. o užmiega apsikabinusi tik vieną - tą vakarą išsirenka su kuo miegoti lotuliukas.gif ir nematau čia nieko bloga. kažkada pati jai kišau į lovą kažkokį žaislą, bet ji mesdavo jį lauk. o išėjusi į daržą pradėjo su žaislais miegoti
Atsakyti
keista , kad dar tokiu klausimu kyla g.gif , zinoma o , kodel gi ne bigsmile.gif
Atsakyti