Nors mano mažoji jau tikra panelė , bet ji irgi miega su plišiniu meškučiu ir dar žąsinėlis šalia turi gulėti . Man tai visai netrukdo , jei jiems gerai , tai kodėl ne . Aš pati kartais mėgstu savo žaisliuką pasiguldyti kai tatos nebūna namie
Mano 7m mergaite lig siol miega su kaciuku jis turetu buti visas baltas, bet per tiek metu patapo pilkas ji kaciuka nesesi ir i darzeli ir pas mociutes vezasi ir kai tik nepamirsta butinai pasiima......niekada to nedraudziau ir nesiruosiu ta daryti..... vaikas jauciasi saugesnis....
Mano mažius visada užmiega su kokiu nors žaislu. Aš nieko blogo čia nematau. Manau, kad jis jaučiasi saugesnis, kai šalia vienas jo mėgstamų žaisliukų. Ir nesvarbu kiek vaikui metui, manau tegu miega kaip jam geriau.
mano sūnui 9 metai,bet dar kartais pasiguldo į lovą savo mėgstamų žaislų,ir nematau nieko blogo..kai užmiega surenku visą (zoologijos sodą )iš lovos,nes ryte jie vistiek visi būna išmėtyti ant žemės
idomu, ar kam nors is viso buvo kilusi mintis neleisti vaikui miegot su zaislais?
kvailas klausimas,gal maža nebuvot
Aisku, argi gaila?
Mano sūnui septyneri, bet turi ištikimą minkštą draugą King - Kongą. Jis jam labai brangus, nes gautas laimėjus konkursą. Net neužmigtų be to pliušinio beždžioniuko. Visur kartu su mumis žaisliukas keliauja...
mano pana 2 metų susimeta į lovą visus pliušinius žaislus. o užmiega apsikabinusi tik vieną - tą vakarą išsirenka su kuo miegoti ir nematau čia nieko bloga. kažkada pati jai kišau į lovą kažkokį žaislą, bet ji mesdavo jį lauk. o išėjusi į daržą pradėjo su žaislais miegoti
keista , kad dar tokiu klausimu kyla , zinoma o , kodel gi ne