Čia tikriausiai nuo vaiko priklauso, vienam jo reikia, kitam net nereikia. Dičkiui išvis tokio nereikia, net nepatinka. O mažiukui labai padėjo minkštas žaisliukas (draugas) kai reikėjo persikelti miegoti atskirai nuo tėvų į kitą kambari. Tai net būdavo ašarų jei nerasdavo savo meškučio kur pasidėjo per dieną.
O dabar jau išaugo ir visai nieko nebereikia. Kažkaip savaime viskas susitvarkė.
Jei tik vaikas turi toki zaisla su kuriuo noriai eina miegoti as UZ
Turim... Masina nu visur drauge... Buna uzmiega tai padedu kitur, bet uzmigimui butinai reiki, kaip ir pledo, zalio ir su skylutem zodziu, dar manija saukstams prasidejo, buna ir tuos kelis susinesa, bet jau jau baigia pamirst juos.
O mano vaiko tai megstamiausias miego zaislas esu as O ypac mano plaukai
QUOTE(Naira @ 2014 12 19, 19:44)
O mano vaiko tai megstamiausias miego zaislas esu as O ypac mano plaukai
Naira, kokia pažįstama situacija. Mano vaikai irgi užmiega, tik jausdami mane šalia ir jokių žaislų nereikia. Kai pirmą kartą pasiūliau sūneliui pasiimti kokį nors žaislą kartu miegoti, tai jir į lovą susikrovė visą krūvą mašinų, skaičiuotuvą ir kitus didelius, kietus ir visai netinkamus miegui žaislus, nes nesuprato tų žaislų paskirties. Tik darželyje pamatė, kad kiti vaikai su žaislais miega, tai į darželį ir jie nešasi. Dėl mados O namie nereikia.
Zinoma. Beveik 9-mete turi du didelius meskinus, paeiliui miega tai su vienu, tai su kitu.
turi varliuka, su juo visada uzmiega. Kai jau nori miegucio, trina akis ir iesko varliuko. Jam jis asocijuojasi su miegu
1,7 m., neturi jokio mėgstamo žaislo. Gal dar per mažas užmiega, tik kai aš šalia ir čiupinėdamas ausis
maniškis su kokiu nors pliušiniu žaisliuku ir su mėgstamiausia mašinyte miega. Pasiuvau ir skudurinę Onutę, bet kažkodėl jis ją man atneša į lovą
Maniškis septynmetis turi tokį mikrobangėje šildomą meškiuką Žiemą reikalingas, nes šilčiau su juo, o šiltuoju laiku matyt iš įpratimo.
QUOTE(ginciucha @ 2014 10 24, 22:56)
Jei tik vaikas turi toki zaisla su kuriuo noriai eina miegoti as UZ