Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

Maniškė neturi vieno mėgstamiausio žaislo, bet dažnai vakarais išsitraukia ką nors užmiršto ir pasiima į lovą. Nematau tame nieko blogo.
Atsakyti
Vyresneliui neuzilgo bus 8 metukai,bet nuo 1,5 metuku miega su asiliuku is Vinnie the Pooh filmuko,net atostogu metu vezasi ji su savimi,mazasis kolkas nepriima i savo lova jokiu zaisliuku
Atsakyti
maniske miega su meskiuku visa laik ir visur:super
Atsakyti
Mano mazasis miega su anciuku apsikabines smile.gif
Atsakyti
Aš papasakosiu iš savo vaikystės, nes kol kas dar savo leliuko neturiu. Aš būdama maža susiguldydavau visus savo mėgstamiausius žaislus šalia, juos apklodavau ir pati miegodavau ant krašto, po to išaugau, bet manau, kad tai prisidėjo prie to, kad išmokau dalintis, rūpintis kitais, ir negailėti kitiems savo daiktų.
Atsakyti
Turi vos ne visa maisa lotuliukas.gif susitarem, kad pasiimt po kelis, kad visu nesidetu salia, o tai zaislai per visa lova uzima, o vaikas pusiau lovoj guli lotuliukas.gif
Atsakyti
koks keistas klausimas g.gif zinoma kad leidziu, nematau tame nieko blogo jei dukrytes nori miegoti su kazkokiu tai zaisliuku rolleyes.gif kaip tik netgi pastebejau kad kartais greiciau uzmiega kai pasiima zaisliuka kartu, nes prisiglaudzia salia, apsikabina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2012 12 08, 20:41)
kad kartais greiciau uzmiega kai pasiima zaisliuka kartu, nes prisiglaudzia salia, apsikabina smile.gif

Tai kaip neužmigs, jei gali mamos pakaitalą - žaislą - apsikabint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(horos @ 2012 12 12, 00:05)
Tai kaip neužmigs, jei gali mamos pakaitalą - žaislą - apsikabint  biggrin.gif

as manau,kad turi vaikas tureti savo mylimiausia zaisla,tuomet manau tai pozymis jog jis turi tvirta savo nuomone ir apsisprendima bei stiprius jausmus, ir , manau gyvenime bus stabilesnis ir nesiblaskys. Nes jei turi kruva zaislu su kuriais miega, vadinasi jis nesugeba apsispresti kuris labiausiai jam patinka. Na, zodziu tokias situacijas galima manau panagrineti ir giliau, pagal kiekvieno situacija.
o del pakaitalu tai net nezinau, daug skaiciau bet manau tai velgi kaip tu isaiskinsi vaikui taip ir jis jausis ar tas zaislas pakaitalas ar nea, bet teisybes manau yra truputi ir tame...
g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinoma, kad taip 4u.gif Tik to žaisliuko, su kuriuo miega, niekada nenešam į kiemą ar kitur.
Atsakyti
Žinoma, kad taip. Vidurinėlis kartais visą glėbį mašinų šalia savę suguldo tongue.gif Kai užmiega patraukiu jas toliau, kad naktį šonų nespaustų smile.gif
Atsakyti
Aš kaip ir visos mamos leidžiu miegoti su žaisliuku. Mes ir pačios miegam vyrus apsikabinę, tai kodėl vaikams reikia drausti smile.gif
Atsakyti