Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

jei turėtų mėgstamą - leisčiau, bet šiaip stengiuosi nepripratinti tokį turėti smile.gif
Atsakyti
Maniškei jau 9 metai, bet dar miega su savo mylimiausiu meškučiu thumbup.gif Aš labai džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Neringucia @ 2005 01 06, 15:22)
Mano sesers sūnus irgi miegodavo ne su žaisliuku, o su dekiuku vaikišku. Tai kol buvo mažas tai nieko. O paskui tas dekiukas pradėjo plyšti. Jį sesuo lopė, taisė, siuvo, persiuvo. Tai kiek aš žinau sūnėnas su juo nesiskyrė iki kokių keturiolikos metų. rolleyes.gif Močiutė net sakė, kad šitą dekiuką iškeis turbūt tik į paną  biggrin.gif Va taip būna  wink_3.gif  Ir nematau čia nieko blogo.

O maniškis taip pat turi savo pliušinį žaisliuką, tokią fainą, fainą bitutę. Kartais net aš pati užsimanau ją "paniurkyti" biggrin.gif

vaje kas musu laukia doh.gif mano dvimetis miega su dekiuku, kuri kai laukiausi numezgiau jam.. jau lopiau kelis kartus..bandziau pakeisti flanele, bet netiko jam blink.gif doh.gif kol suradau tokia pacia doh.gif bet jam geriausias daiktas, uz visus zaislus mieliausias..trauke, susitrauke dekiukas..kazkada ivyniodavau i ji o dabar tik po galva pasideda biggrin.gif juokiames su vyru, kad zmona tures, bet dekiukas vistiek salia tures but biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 08 29, 18:14)
jei turėtų mėgstamą - leisčiau, bet šiaip stengiuosi nepripratinti tokį turėti smile.gif

kodel?
Atsakyti
Jei kas atsitiks tam žaislui, vaikas negalės užmigt be jo. Arba nuvažiuoji kur toliau į svečius ir netyčia palieki tą žaislą namie.

Bet pati pradėjau elgtis priešingai, t.y. pratinu savo mažąjį miegot po pietų su meškiuku. Nes pradėjo eit į darželį, o aš jį tebežindau, pietų užmiega tik su MP. Tai stengiuosi "įvest naują ritualą". Sekasi kol kas nekaip: nustuma meškiną tolyn ir migdosi įprastai.
Atsakyti
manau, kad kiekvienam vaikui reikia tureti sau artima miela zaisliuka, su kuriuo gali miegot tiek, kiek jam reikes,vieni miega su pliusiniais zaisliukais , kiti su virsuje sauganciai angeliukais ir pan, bet toks draugas manau kiekvienam svarbus.
Atsakyti
Maniskis vieno neturi, tokio ypatingo, su kuriuo nesiskirtu niekada. Bet miega su kuo nori- dazniausiai isitveres po masina kiekvienoj rankoj. Nematau tame nieko blogo.
Butu keista neleisti miegoti kaip nori ir su kuo nori.
Atsakyti
maniskis irgi miega su savo zuikiu
Atsakyti
maniske toj bus 5metu,miega su savo pliusiniu zaislu,ji jy buciuoja,myluoja pries miega,as ateinu dukryte apkloti,pabuciuoti ji taip pat pabuciuoja savo zaisla paskui apsikabina ir miega,labai smagu matyti kaip ji rodo demesi savo mylimam zaisliukui 4u.gif nematau nieko blogo jeigu vaikas miega su zaisliuku smile.gif o isvaziuojame y kaima ten jei nereikia zaisliuko ji miega viena,nera pas ja pereikalavimo ji vestis kartu,na o jeigu ir butu tai vestumemes mirksiukas.gif
Atsakyti
maniskis net kelis turi pasigules... smile.gif nieko baisaus cia nematau...
Atsakyti
Leidžiu miegot su mėgstamu žaisliuku, nematau tame bėdos.
Atsakyti
QUOTE(scylė @ 2012 10 21, 10:41)
Leidžiu miegot su mėgstamu žaisliuku, nematau tame bėdos.

sutinku su sia nuomone! 4u.gif
Atsakyti