Na ir klausimai o kodel neturetum leisti? as tai savo dukrelei leidau,bet jai jau 13 metu,tai nemiega zinoma , senieji jos zaisliukai liko naujagimiui.
Žinoma, kad leidžiu. , kodėl gi neleisti?, juk su žaisliuku drąsiau.
Žinoma leisti tam, kuris nori ...ir nebrukti, jeigu pats vaikas renkasi miegoti vienas
čia jau kai nebežinai, kaip tą vaiką kontroliuoti (nes visose srityse sukontroliuotas), tai pradedi kontroliuoti, kaip miegoti? kita stadija - ką sapnuoti?
jei nori tai ir leisti maniske miega su zaisliuku
Net nepagalvojau ,kad galima neleisti vaikui miegoti su zaisliukais jei jis to nori . Lai miega nors su visais zaislais
Niekada net minčių nebuvo neleisti, mano vaikas kasdien vis kitą žaislą nešasi į lovą miegoti, o kartais ir ne po vieną Aišku jam užmigus išrenku kietus žaislus iš lovos, nes ir mašinos, ir šautuvai atsiduria lovoje
Manoji miega:) ir be meškučio neina miegot.. Kažkada sušlapo ir turėjo džiūti, tai buvo ašaryčių.. Gal kai bus brolis ar sesė, tai gal nebereikės ir net nenorės:) o dabar:) aš pati mėgau su žaislu miegot:)
Leidziu, aisku, leidziu. Ateis laikas - savaime nebereikes to zaislo miegeliui, man atrodo.
Aisku leidziu - miega su mylimiausiu meskiuku
Zinoma leidziu,dicke pati vis pasirenka su kokiu nori miegot o mazylei padedu salia,tai kaip uzeina,buna miega bet buna kad ismeta is lovytes