Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

QUOTE(lengvute @ 2004 12 30, 19:44)
ar leisti miegot šešiametei su jos mėgstama lėlyte...

Atleiskite, bet kvailesnio klausimo neesu girdejusi..jokios logikos.siaubas kazkox, kaip gali mzogui dar iskilti toks klausimas, kazkox sveiku protu nesuvokiamas:)
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2004 12 30, 19:44)
ar leisti miegot šešiametei su jos mėgstama lėlyte...

O kodėl jums kilo toks klausimas? smile.gif))))) Nesuprantu, apie ką čia diskutuoti iš viso.
Atsakyti
Jeigu iki sio laiko mergyte nemiegojo su zaislu manyciau tevams turetu iskilti klausimas kodel dabar? Gal ji tiesiog ka nors kopijuoja is darzelio, o gal tiesiog truksta tevu demesio, svelnumo g.gif ...
Mano nei vienas is vaiku nemiega su zaislais, bet jei tik panoretu kodel tureciau drausti?
Atsakyti
QUOTE(pijusirgabe @ 2012 02 21, 14:08)
Jeigu iki sio laiko mergyte nemiegojo su zaislu manyciau tevams turetu iskilti klausimas kodel dabar? Gal ji tiesiog ka nors kopijuoja is darzelio, o gal tiesiog truksta tevu demesio, svelnumo  g.gif ...
Mano nei vienas is vaiku nemiega su zaislais, bet jei tik panoretu kodel tureciau drausti?

Pritariu smile.gif Kodel reiketu drausti vaikui miegoti su zaislu? Maniske iki siol miega su zaislu, nors ji jau pirmoke. Miega savo kambaryje, be sviesos, as manau, kad jai jaukiau.. Jei saziningai, kol nepamaciau sitos temos, tai net nesusimasciau apie tai... g.gif
Atsakyti
o kodel gi ne, mes turime mylimus tigriukus, ir be ju neuzmiegam smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei treji, ji turi savo isskirtine zaislu kompanija, su kuria ji uzmiega. Kai ji uzmiega kompanija isimu is lovos, kad butu patogiau miegoti.
Atsakyti
visada miegojo tik su "tiptip" (tas pauksciukas is multiko apie katina Silvestra ir pauksciuka geltona, nepamenu pavadinimo).cia jos pati pirmoji dovana gimus nuo mociutes wub.gif tai niekur nepaleidzia, visur vezasi, kartu valgo it.t. tik dabar dar i lovyte guldosi dar ir pliusini suniuka, kuri padovanojo kita mociute.tai viena su viena rankyte apsikabina, o kita su kita biggrin.gif

leisiu miegot tol, kol pati nores smile.gif nes tame tikrai nera nieko blogo, o ir vaikas jauciasi saugiau ir ramiau (jei kartais nakti prabunda), kai salia mylimas zaisliukas smile.gif
Atsakyti
mano vaikas miega ne su zaislu, o su zydru ranksluostuku. turi ji nuo gimimo ir nzn kodel ji pasirinko savo mylimiausiu, tai taip ir vadinam ranksluostuka ,,draugu,,. ir miegos su juo kol pats nores.
is viso nematau priezasties drausti vaikams miegoti su zaislais arba mano vaiko atveju su ranksluostuku.
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2012 05 21, 22:25)
mano vaikas miega ne su zaislu, o su zydru ranksluostuku. turi ji nuo gimimo ir nzn kodel ji pasirinko savo mylimiausiu, tai taip ir vadinam ranksluostuka ,,draugu,,. ir miegos su juo kol pats nores.
is viso nematau priezasties drausti vaikams miegoti su zaislais arba mano vaiko atveju su ranksluostuku.

Tikrai, svarbu, kad jis jaustusi ramus ir saugus... musu kas savaite pakeicia vienus zaislus kitais aplink pagalve ratu... kartais pries muega sako, kad baizu miegoti... tada prasau zaisliuku kad jie atnestu ramius sapnus ir pasaugotu vaikiuka...
Atsakyti
Zinoma leidziu bigsmile.gif bigsmile.gif mums bus 6-eri bet labai myli teletabius su jai miegojo o dabar pirkom Smurfa tai vakare butinai su juo gula , as dar pakalbu su juo Smurfo lupomis tai jis laimingas buna wub.gif wub.gif
dar buna naujesni zaisla pasiguldo kartu bet retai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 07 birželio 2012 - 09:59
taip, butinai leisti !
Atsakyti
Nematau, aš nieko blogo...
Pažįstamų mergaitei - 13 m., ji dar iki šiol miega su meškiuku, o man tai labai gražu ir kvepia ,,vaikyste''.
Atsakyti