Aš ir pati, prisiminus savo vaikystę, miegodavau su pliušiniu meškiuku Sniegiu
tai kažkaip nesąžininga būtų vaikui neleisti
Manasis prisideda i lovyte masinyciu, kai uzmiega as jas paimu, kad neuzsigautu
Mano mazasis nuo nuo 4men turi savo zaisliuka-migduka.dabar jam du metukai ir nesiskiria su juo,jau ir varda turi "lile" jai zusigauna visad praso nusiraminimui savo liles,pries miega taip pat yra butina.skuduriukas jau nebepanasus net i zaisla,spalva prarades,bet nekeicia jo i nieka.reikia ir viskas.visi namai sukelti ant koju buna kai nerandam liles
O dickiui niekda nereikejo kazko panasaus,dabar kartasi su masinytes uzmiega ar su minsktu teletabiu.
O dickiui niekda nereikejo kazko panasaus,dabar kartasi su masinytes uzmiega ar su minsktu teletabiu.
Labai jau keistas klausimas čia iškeltas... tingiu skaityt visą temą, bet net nesugalvočiau priežasčių dėl ko būtų galima neleisti... nu nebent jau tas žaislas toks pavojingas, kad vaikas miegodamas galėtų susižeisti...
QUOTE(Miglee @ 2012 01 01, 14:32)
Mano mazasis nuo nuo 4men turi savo zaisliuka-migduka.dabar jam du metukai ir nesiskiria su juo,jau ir varda turi "lile" jai zusigauna visad praso nusiraminimui savo liles,pries miega taip pat yra butina.skuduriukas jau nebepanasus net i zaisla,spalva prarades,bet nekeicia jo i nieka.reikia ir viskas.visi namai sukelti ant koju buna kai nerandam liles
Pazistama problema, jei neranda mano mazasis savu net 3 zaislu! Einam ieskot per visus namus, nes net pats neatsimena kur numetes..
Visai neseniai meciau skalbt jojo zaislus, sedejo ir budejo prie skalbimo masinos, kad greiciau baigtu plaut, ir vis prase kad istraukciau tad jei neduociau siu mylimuku, nezinau ar uzmigtu mano grazuolis! Didziausia trauma butu!
Dičkis nuo metukų (dabar 4) miega su pelyte - didžiausia tragedija, jei neranda kur pasidėjęs, o jei naktį "pameta" - kelia mus ieškoti.
Mažius dar "neapsisprendęs" dėl lovos draugo ..
Mažius dar "neapsisprendęs" dėl lovos draugo ..
Aš pati turėjau tokį pobaisį šuniuką su kuriuo mėgodavau, tai ir vaikui leidžiu, Jau kurį laiką apsistojęs ties elniuku, baisus - žiauriai, ir sukramtytas ir užtampytas, tai bent kartą per dvi savaitęs tikrai įmetu į skalbenkę iššskalbti, man tai taip miela kai vaikas turi savo draugą, ir pažiūri labai ji myli, jei išbaru tai visą laiką eina jam skūstis , pamiršau paminėti vaikui 2,2 metai
Mano mažius miega su keturiais pliušiniais draugais, nieko blogo nematau,kad vaikai miega su žaisliukais
Leidžiu, miega su mike papatuku, kartais ir į darželį nusineša, nors sūnus jau nemažas, šešti metai eina, o dukra jau išaugo. Jei vaikui norisi, jam miela ir saugiau galų gale vaikas jaučiasi, jokia čia blogybė, taip to švelnumo trūksta tarp vaikų bendravimo. (darželis,mokykla)
Be savo mėgstamiausios mylimiausios laputės net neu-migtų dukrytė. Net naktį pabudus verkšlena savo lapės, nes tamsoje neranda