Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

Mano vyrukai turi mėgstamus žaislus Jesi ir Klouniuką ir su jais miega. Kartais dar ir mašinos šonus "šildo" group.gif
Atsakyti
Ir mes jau miegam su zisliuku (suniuku). Jei atsigulusi jo neranda, tai pradeda blaskytis, ieskoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kodėl gi neleistši, jei taip jis pasijunta saugesnis ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Dukrytėms nedraudžiu miegoti su mėgstamu žaisliuku,tik jei nusprendžia miegoti su barbe ar baby bornu,tai kai užmiega lėlytes išimu,kad šonelių nenusispaustų ax.gif
Atsakyti
O kodėl neleist? blink.gif Aišku leidžiu su šuniu pliušiniu miegot mirksiukas.gif
Atsakyti
mano maziukas turi issirinkes savo megstama meskiuka,beveik visur ji nesasi kartu,nesasi ir kai eina miegiuko smile.gif
Atsakyti
Leisti, aišku leisti:)
Man jau dvidešimt, aš dar pati su meškyte tebemiegu, na man be jos kažkaip ne tokie gražūs sapneliai sapnuojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif Tai aisku leisti,mano sunui greit astuoni metai bus ir miega su zaislu,o dukrai keturiolika ir su meskiuku miega savo,jiems smagiau su zaisliuku miegot.ir jaukiau.
Atsakyti
Maniškės jokių leidimų nė neklausė. Prisiguldė krūvas žaisliukų ir miega patenkintos. Kai kurie keičiasi, o patys mylimiausi-nepajudinami. biggrin.gif
Atsakyti
Dieve, nu kuo tie žaislai trukdo. Patinka vaikui žaislas -tegu miega. Mano sesers vaikas ilgą laiką užmigdavo tik flanėlės skepetą po skruostų pasidėjęs ir niekam tai netrukdė.
Atsakyti
Mano sūnus ir į darželį nešdavosi tokį guminį paršiuką, o vėliau "susudraugavo" beveik su mano bendraamžiu pliušiniu šuniuku. Jis nuo senumo iš balto buvo pavirtęs rudu ( nuo viduje esančių pjuvenų), todėl buvo vadinamas Rudžiuku. Tai su juo draugavo gal iki trečios klasės. Rudžiuko pliušas nuo senumo išskydo, nukrito ausytė, prisiūti jau nebebuvo už ko. Kur tik važiuodavom, visur veždavosi. Galvojau jetaujetau kas bus, kiek jį dar tampys... Paskui liko tik lovoje, o vėliau ir visai neprireikė. Taip ir išleidom į pensiją Rudžiuką. O šiaip vaikams, ypač jautriems, būtinas mamos pakaitalas, ypač pradedant eiti į darželį, pasiliekant su seneliais, ar aukle. Į mūsų darželį vaikai atsinešdavo ne tik žaisliukų, bet ir (mums) nelabai skaniai kvepiančių skuduriukų, kurių neleisdavo išplauti, nes kvapas ne tas lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tikrai leisčiau,bet mano pupa dar neišsirinko mylimo žaisliuko,tai miega be jų.Bet jei sugalvos su kokiu miegoti,tai tikrai nieko baisaus nematau
Atsakyti