su zaisliuku ir i lova ir i lauka jau ne vienas zaisliukas sunesiotas nebezaidziamai pries tai buvo po viena,siuo metu yra net du ir be ju niekur negali iseiti
Aš irgi nematau nieko blogo, netgi atvikščiai, jei vaikas nusiramina apsikabinęs žaisliuką, tai
maniskis miega su trimis ,kurie ryte randami ant grindu susiguldo graziai guldamasis pats ....
sveiki, nematau jokiu ,,blogu daslyku" kodel neleisti vaikuciui meigoti su zaisliuku rankuose. manau taip tik geriau, vaikutis apsikkabina zaisliuka, ar prisiglaudzia prie sono, taip jam paciam ramiau ir saugiau uzmogti. todel man dar ne karto nekilo mintis uzdrausti vaikui miegoti su zaisliukais:)
Mano vaikui tuoj 14 bet jis dar miega su pliusiniu suniu,su vieninteliu kuri turi nuo 3menesiu.sako kad tai jau iprotis kad jam silciau,jaukiau.ir nematau cia nieko blogo.
leidziu
Mano abu vaikai miega su savo mėgstamais žaisliukais, bėdos niekur nematau, nebent tada kai netyčia pasimeta ir reikia eiti miegot
Nėra priežasties neleisti. Yra ir vyresniu žmonių su žaisliukais miegančiu
miega vos ne visus savo vaikus susiguldes aplink dar uzeina kad praso visus pries miega ir isbuciuot ji tai buciuojam tai ir zaislus reikia nors buna kad isvis nereikia ale buna kad ir tamsoj is lentynos eina susitempia i lova ryte tik atejus issizioju kad visi vaikai suguldyti per nakti pas ji lovos
O kodel neleisti? Nematau tame nieko blogo