Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

Mano sūnus turi vieną patį mylimiausią meškutį, su kuriuo visada miega, kartais pasiima dar porą ax.gif . daugiau neleidžiu, nes jau trukdo miegoti doh.gif . Šiaip, manau, tai nieko blogo, vaikams ramiau miegant su kažkuom. Vaikutis pasikalba su žaisliukais, visada pasekus pasaką, pasako, ar šiandien patiko ir jo meškučiams ar ne ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(saulės spindulėlis @ 2010 03 20, 21:59)
Mano sūnus turi vieną patį mylimiausią meškutį, su kuriuo visada miega, kartais pasiima dar porą  ax.gif . daugiau neleidžiu, nes jau trukdo miegoti  doh.gif . Šiaip, manau, tai nieko blogo, vaikams ramiau miegant su kažkuom. Vaikutis pasikalba su žaisliukais, visada pasekus pasaką, pasako, ar šiandien patiko ir jo meškučiams ar ne  ax.gif .

net nepratinam miegoti su zaislais
Atsakyti
Visada miega su savo šuniuku ir aš labai patenkinta, kad jis turi miego draugą wink.gif Aš pati su žaisliuku dar ir paauglystėj miegodavau... ax.gif
Atsakyti
kiekviena diena pasirenka net po kelis daiktus eidama miegoti:lelyte ar pliusini koki zaisla, knygute ar siaip koki zaisliuka.Ir nematau problemos, svarbu vaikui yra gerai thumbup.gif
Atsakyti
Maniske turi viena numyleta suniuka Bimba biggrin.gif (prisiziurejo karlsono) ir miega visada su juo, man net mintis nekiltu neleisti, o kas cia blogo, juk lovoj vietos tai uztenka biggrin.gif
Atsakyti
mano tai vaikučiai miega su visa savo žaisliukų kolekcija. Jiems būna ramu ir gera, mums būna ramu ir gera, ko daugiau norėti? smile.gif
Atsakyti
Mūsiškė miega apsikrovusi žaislais smile.gif nesuprantu kodėl būtų galima to neleisti..
Atsakyti
Mūsų dukrytė tuti "meilutį" mažiuką meškutį su kuriuo visada miega. Nematau tame nieko blogo
Atsakyti
nematau nieko blogo jei vaikas nori miegoti su zaislu
Atsakyti
Nuo metų miega su vienu ar kitu žaisliuku.Nematau nieko čia blogo ax.gif
Atsakyti
Maniske tai miega su zaislu ir dar savokurybos piesiniais,kai paklausiau kodel taip daro?tai sako:mane zmoguciai is piesinio saugo! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivikaliux @ 2010 03 31, 13:15)
mano tai vaikučiai miega su visa savo žaisliukų kolekcija. Jiems būna ramu ir gera, mums būna ramu ir gera, ko daugiau norėti?  smile.gif

maniskis visada pasiima i lova keturis minkstus zaislus- meskina,teletabi, tigra ir liuta biggrin.gif kai uzmiega palieku tik meskina,nes man atrodo ,kad su tokia kruva zaislu nepatogu miegoti rolleyes.gif
Atsakyti