Mano sūnus turi vieną patį mylimiausią meškutį, su kuriuo visada miega, kartais pasiima dar porą . daugiau neleidžiu, nes jau trukdo miegoti . Šiaip, manau, tai nieko blogo, vaikams ramiau miegant su kažkuom. Vaikutis pasikalba su žaisliukais, visada pasekus pasaką, pasako, ar šiandien patiko ir jo meškučiams ar ne .
QUOTE(saulės spindulėlis @ 2010 03 20, 21:59)
Mano sūnus turi vieną patį mylimiausią meškutį, su kuriuo visada miega, kartais pasiima dar porą . daugiau neleidžiu, nes jau trukdo miegoti . Šiaip, manau, tai nieko blogo, vaikams ramiau miegant su kažkuom. Vaikutis pasikalba su žaisliukais, visada pasekus pasaką, pasako, ar šiandien patiko ir jo meškučiams ar ne .
net nepratinam miegoti su zaislais
kiekviena diena pasirenka net po kelis daiktus eidama miegoti:lelyte ar pliusini koki zaisla, knygute ar siaip koki zaisliuka.Ir nematau problemos, svarbu vaikui yra gerai
Maniske turi viena numyleta suniuka Bimba (prisiziurejo karlsono) ir miega visada su juo, man net mintis nekiltu neleisti, o kas cia blogo, juk lovoj vietos tai uztenka
mano tai vaikučiai miega su visa savo žaisliukų kolekcija. Jiems būna ramu ir gera, mums būna ramu ir gera, ko daugiau norėti?
Mūsų dukrytė tuti "meilutį" mažiuką meškutį su kuriuo visada miega. Nematau tame nieko blogo
Nuo metų miega su vienu ar kitu žaisliuku.Nematau nieko čia blogo
Maniske tai miega su zaislu ir dar savokurybos piesiniais,kai paklausiau kodel taip daro?tai sako:mane zmoguciai is piesinio saugo!
QUOTE(Vivikaliux @ 2010 03 31, 13:15)
mano tai vaikučiai miega su visa savo žaisliukų kolekcija. Jiems būna ramu ir gera, mums būna ramu ir gera, ko daugiau norėti?
maniskis visada pasiima i lova keturis minkstus zaislus- meskina,teletabi, tigra ir liuta kai uzmiega palieku tik meskina,nes man atrodo ,kad su tokia kruva zaislu nepatogu miegoti