Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

dukryte turi mylimiausia zaisliuka su juo wisada ir miega,net nebuvo tokiu svarstymu leist ar neleist miegot su zaisliuku
4u.gif sake kai miega su zaisliuku tada sapnai buna grazesni pas ja biggrin.gif
Atsakyti
Turi mylimą meškiuką su kuriuo ir miega wub.gif
Atsakyti
Leidžiam miegoti su žaisliuku, tik , kad tie žaisliukai kas vakarą skirtingi. Neturi tokio ypatingai brangaus.
Atsakyti
Mano keturmetis irgi turi pliušinį šuniuką mylimuką, tai net neišsivaizduoju, kad galėčiau neleisti su juo miegoti. Jam ir ramiau, ir saugiau, ir apsikabina, saldžių sapnų palinki, ramiai užmiega,.....
Atsakyti
o kokie gi motyvai butu neleisti? del bendros tvarkos? ar kas rimciau?
Atsakyti
Nematau nieko blogo ir kenksmingo,kad vaikai miega su zaislais thumbup.gif Maniskiai vaikai jau dideli mirksiukas.gif ,bet vis dar miega ne vieni. Sunus turi Kreizi Froga (laimeta pacio loterijoj), o dukryte miega su dideliu meskinu lovoj lotuliukas.gif vietos vos belieka jai doh.gif Sakau juk nepatogu taip miegoti schmoll.gif o jai tai tinka ir patinka mirksiukas.gif tai tik jos reikalas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigreirko1974: 12 kovo 2010 - 15:05
Mano 2 metų berniukas užmiega apsikabinęs didelę pagalvę.O pūkuotus žaisliukus tik paglosto ir numeta.
Atsakyti
O kodel reiktu drausti.
Mano burbulas turi mylimiausia meskuti, bet dar galvugali dra pora suniuku voliojas is spaudos kiosko ir siaip dra pora zaislu kur galima rast kojugaly.
Kai buvo mazas leisdavau tik viena ta meskuti turet, bijojau, kad neuzdustu, o po to - koks skirtumas, bile vaikas jauciasi ramus, saugus ir linksmas.
Atsakyti
Tikrai, kam reikia drausti g.gif vaikuciui miegoti su jo megstamu zaisliuku. Keistas draudimas, jei vaikas nori, jei jo megstamas zaislas, jei jis saugiau jauciasi, jei jam taip patinka, tai tegul thumbup.gif miega.
Mano mazoji 4u.gif ne su vienu miega, jai taip patinka, dar pries uzmigdama su kiekvienu paburbuliuoja thumbup.gif , jei vaikas nori, tai prasau, koki cia klausimai ir koki druadimai doh.gif gali buti.
Atsakyti
Nematau nieko bloga schmoll.gif Dabar dukrytė wub.gif miega su mėgstama medžiagine lėlyte ir kiek norės tiek miegos su žaisliuku rolleyes.gif Tikrai neatiminėsiu schmoll.gif
Atsakyti
musu vyrelis irgi turi mylima maza suniuka vardu pupa,kur miega nuo puses metu smile.gif .ir tikrai nesiruosiu atiminet schmoll.gif
Atsakyti
Aišku kad leist,o kam draust?

Aš ir patį kokią mylymą dovaną žaislą kartais apsikabinus užmiegu,o čia dar svarstot ar vaikams leisti bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti