dukryte turi mylimiausia zaisliuka su juo wisada ir miega,net nebuvo tokiu svarstymu leist ar neleist miegot su zaisliuku
sake kai miega su zaisliuku tada sapnai buna grazesni pas ja
Turi mylimą meškiuką su kuriuo ir miega
Leidžiam miegoti su žaisliuku, tik , kad tie žaisliukai kas vakarą skirtingi. Neturi tokio ypatingai brangaus.
Mano keturmetis irgi turi pliušinį šuniuką mylimuką, tai net neišsivaizduoju, kad galėčiau neleisti su juo miegoti. Jam ir ramiau, ir saugiau, ir apsikabina, saldžių sapnų palinki, ramiai užmiega,.....
Nematau nieko blogo ir kenksmingo,kad vaikai miega su zaislais Maniskiai vaikai jau dideli ,bet vis dar miega ne vieni. Sunus turi Kreizi Froga (laimeta pacio loterijoj), o dukryte miega su dideliu meskinu lovoj vietos vos belieka jai Sakau juk nepatogu taip miegoti o jai tai tinka ir patinka tai tik jos reikalas
O kodel reiktu drausti.
Mano burbulas turi mylimiausia meskuti, bet dar galvugali dra pora suniuku voliojas is spaudos kiosko ir siaip dra pora zaislu kur galima rast kojugaly.
Kai buvo mazas leisdavau tik viena ta meskuti turet, bijojau, kad neuzdustu, o po to - koks skirtumas, bile vaikas jauciasi ramus, saugus ir linksmas.
Mano burbulas turi mylimiausia meskuti, bet dar galvugali dra pora suniuku voliojas is spaudos kiosko ir siaip dra pora zaislu kur galima rast kojugaly.
Kai buvo mazas leisdavau tik viena ta meskuti turet, bijojau, kad neuzdustu, o po to - koks skirtumas, bile vaikas jauciasi ramus, saugus ir linksmas.
Tikrai, kam reikia drausti vaikuciui miegoti su jo megstamu zaisliuku. Keistas draudimas, jei vaikas nori, jei jo megstamas zaislas, jei jis saugiau jauciasi, jei jam taip patinka, tai tegul miega.
Mano mazoji ne su vienu miega, jai taip patinka, dar pries uzmigdama su kiekvienu paburbuliuoja , jei vaikas nori, tai prasau, koki cia klausimai ir koki druadimai gali buti.
Mano mazoji ne su vienu miega, jai taip patinka, dar pries uzmigdama su kiekvienu paburbuliuoja , jei vaikas nori, tai prasau, koki cia klausimai ir koki druadimai gali buti.
Nematau nieko bloga Dabar dukrytė miega su mėgstama medžiagine lėlyte ir kiek norės tiek miegos su žaisliuku Tikrai neatiminėsiu
musu vyrelis irgi turi mylima maza suniuka vardu pupa,kur miega nuo puses metu .ir tikrai nesiruosiu atiminet
Aišku kad leist,o kam draust?
Aš ir patį kokią mylymą dovaną žaislą kartais apsikabinus užmiegu,o čia dar svarstot ar vaikams leisti
Aš ir patį kokią mylymą dovaną žaislą kartais apsikabinus užmiegu,o čia dar svarstot ar vaikams leisti