Mano dama miega su tokiu minkstu anciuku,jis toks kaip pagalvele,pasideda po galvyte,pasisupa ir greiciau uzmiega,tai kodel reikia neleisti...
kai atpratinėt ėmiau nuo soskiaus,vis meškutį dėdavau,kartu migdėm jį ir taip nusiraminusi užmigdavo,bet greit nereikalingas ir jis tapo...viena miega savo lovytėj
leidziu, nes pati vaikysteje ir net pauglysteje miegojau su pliusiniu meskinu
Mano dukrytė miega su lėle, pliušinių ji nepripažįsta. Su ta lėle visur ir miegot ir valgyt ir į darželį kasdien nešasi, paskui namo parsineša Turi dar 5 lėles bet kitų net į rankas neima, tik vis klausia kur mano didelė lėlė
Keista tema...O kodėl reiktų neleisti?
QUOTE(Uksnė @ 2009 10 14, 17:35)
Keista tema...
nu, man irgi
Nebent tas mėgstamas žaislas žirklės kokios
Na kaipgi neleisi miegoti su Pūkiu,mylimiausiu pliušiniu šuniuku nors prisiguldo ir dar daugiau
Na, man irgi iškart klausimas kilo: o kodėl neleisti?
Nebent į lovą nukeliauja DAUGYBĖ žaislų - būna ir taip. Kažkada per laidą "Auklė skuba į pagalbą", ar kaip ji ten vadinosi (kur amerikietiška buvo) rodė situaciją, kai vaikas prisikraudavo pilną lovą žaislų. Sprendimas buvo leisti jam pasiimti tiek, kiek telpa į kuprinę, ne daugiau .
Nebent į lovą nukeliauja DAUGYBĖ žaislų - būna ir taip. Kažkada per laidą "Auklė skuba į pagalbą", ar kaip ji ten vadinosi (kur amerikietiška buvo) rodė situaciją, kai vaikas prisikraudavo pilną lovą žaislų. Sprendimas buvo leisti jam pasiimti tiek, kiek telpa į kuprinę, ne daugiau .
zinoma leidziu jei nori, kad retokai ir miega su kokiu zaislu... aisku jei sugalvotu su kokiu dideliu zaislu, kur puse lovos uzima tai neleisciau tada
leidžiu, o kodėl nereiktų....
pas mus su mergaite kartu miega po vieną žaislą (ar tai meškutis, ar tai lėlytė) ir kokia knygutė...jei vaikui su jais geriau miegasi, tai tik prašau...
pas mus su mergaite kartu miega po vieną žaislą (ar tai meškutis, ar tai lėlytė) ir kokia knygutė...jei vaikui su jais geriau miegasi, tai tik prašau...
taip taip, pas mus darzeli vaikai miega su zaislais
Leidžiu. Nebent su kokia mašina užsimano miegot, tai tenka pagudraut ir paimt. Bet paskutiniu metu miega apsikabinęs minkštą ančiuką. Nešasi jį visur: ir pas draugus, ir į darželį, ir svečius.