Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

QUOTE(zuikai @ 2009 09 16, 14:02)
Mano mergytė dabar pradejo miegoti su keliais žaislais. Ką čia keliais... ištisai į maišus prisidėjus savo žaislų vaikšto. ir aišku į lovą tempiasi. prikalbinu daugumą pasidėti šalia. bet mažiausiai abejose rankose žaislai apkabinti miega ir šalia dar vienas. visur kartu, jų net naktį įmigus nepaleidžia.

mano ir susikrauna visą krūvą wub.gif aš nedraudžiu, bet tiesiog kaip užmiega visus išimu, palikdama tik vieną mylimiausią meškutį wub.gif
Atsakyti
Ir mums taip buvo smile.gif Prisikrauna šalia kokius 3-4 žaisliukus na ir kuičiasi- vis užklodinėja su antklode ir taiso, užklodinėja ir vėl taiso, kol taip besikuisdamas užmiega. O užmigusi visad randu taip- žaislai užkloti, apkamšyti su antklode kuo kruopsčiausiai, o pats žinoma užsiklojęs tik dalinai, mat antklodės jam jau užtektinai nebelieka blink.gif
Tai irgi taip darydavau, kai užmiega passiimu visus tuos žaisliukus palikdama tik vieną ax.gif
Atsakyti
taip,žinoma leidžiu,mano mažasis avinų gerbėjes lotuliukas.gif tai turi tris ir su visais migdosi,bet kai užmiega visus paimu,pastatau lovos gale ax.gif
Atsakyti
aisku leidziu, netgi buna puse lovos zaislu, nematau tame nieko blogo g.gif
Atsakyti
Nematau nieko blogo, kad vaikas miega su mylimu žaisliuku. Aš tikrai leisčiau. thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyresnioji nuo 7 menesiu turi savo mylima pliusini katineli su kuriuo ir miega ir eina visur ir jam guodziasi nuliudus wub.gif Aisku per tiek metu jis jau gerokai nutriuses, bet isskalbiu ir toliau myluojasi thumbup.gif
Atsakyti
o maniškis iki šiol neturi jokio mėgstamiausio žaislo unsure.gif
kiek pastebėjau, minkšti žaislai jo išvis nedomina. o su kietu plastmasiniu ar mediniu juk neleisi migdytis unsure.gif
Atsakyti
aš pati vaikystėj turėjau mylimą žaislą iki šiol prisimenu wub.gif būtinai leisiu avo vaikui miegoti su žaisliuku wub.gif
Atsakyti
as irgi leidziu savo visiem vaikam miegot su zaisliukais biggrin.gif sunui va 4m2men tai jis puse lovos minkstu zaislu prisitempes ir turi du zaisliukus kuriuos butinai turi apsikabinti miegodamas,dukrytei 2m10men tai turi du zaisliukus su kuriais pakaitom miega biggrin.gif o maziausioji turi toki minksta liutuka wub.gif jinai su juo nuo gimimo miega,tai kiekviena vakara kai paguldau ja i lovyte pradeda ciupinet savo liutuko uodega biggrin.gif
tikrai leisiu miegot jiem su zaislais iki tol kol patys nores biggrin.gif
Atsakyti
Mano abu miega su zaisliukais it as cia nieko blogo nematau
Atsakyti
manoji taip pat turi, megstama meskuti ir su juo miega, nematau cia absoliuciai nieko blogo. net kai nelabai noriai eina gultis, sakau eik greiciau, meskutis jau laukia nesulaukia taves, tai suveikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 10 01, 15:14)
Mano vyresnioji nuo 7 menesiu turi savo mylima pliusini katineli su kuriuo ir miega ir eina visur ir jam guodziasi nuliudus  wub.gif  Aisku per tiek metu jis jau gerokai nutriuses, bet isskalbiu ir toliau myluojasi  thumbup.gif

Mano sūnukas jau 6 metai miega su tuo pačiu zuikiu, mažiuka skaip priprato, taip ir iki šiolei, jis irgi jau nutrintas, ale išplauni ir gerai, jau ir susiūtas keletą kartų, bet vis viena jo mylimukas. Tiesa, labai dažnai su juo kalbasi, būna netgi rytais naksti, kai mes dar miegam, girdim kaip šnekasi, kaip gražiai, kaip švelniai, glaudžia, klausinėja jo visko, nu tikrai labai įdomu pasiklausyti. Čia jo draugas. ax.gif
Atsakyti