Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

QUOTE(hierjolka @ 2009 09 03, 19:27)
mes irgi turime savo megstama zaisliuka.,suniuka su kurio labai draugauje.,ne tik,kad miega,bet ir visur veziojasi,nesiojasi "sako suniukas irgi nori susipazinti su mano draugais su juo jis jauciasi drasesnis,saugesnis,tai yra ne tik juo pliusinis zaislas bet ir draugas. thumbup.gif

musu irgi turi suniuka,irgi be jo niekur...pats mylimiausias draugas jis wub.gif
mums net nekyla minciu neleist...
Atsakyti
Turi drambliuką smile.gif Labai mielą, mėlyną smile.gif Bet su juo tik miega, nenešioja niekur smile.gif Sako, tai mano miegamas berniukas smile.gif
Atsakyti
miega su Upse Deize wub.gif , nieko tame blogo nematau g.gif
Atsakyti
miega su ežiuku-migduku ir nieko tokio blogo nematau... jei tik jis jaučiasi saugesnis-valio thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų dukrytė irgi miega su Opse Deize smile.gif Paslapčių sodo įtaka lotuliukas.gif O jei naktį pamato, kad jos nėra, tada šaukia LEIDA DEIDA biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grytutė: 10 rugsėjo 2009 - 21:34
mano panele ir retkarciais miega su vienu is savo zaisliuku, bet ji pastovaus kaip ir neturi ir net neisada jai jo reikia, bet as nematau nieko blogo jei vaikas miega su zaislu, kad ir kiek jam metu.
Atsakyti
QUOTE(Grytutė @ 2009 09 10, 23:32)
Mūsų dukrytė irgi miega su Opse Deize  smile.gif  Paslapčių sodo įtaka  lotuliukas.gif O jei naktį pamato, kad jos nėra, tada šaukia LEIDA DEIDA  biggrin.gif

lotuliukas.gif mano irgi labai iesko
Atsakyti
leidziu miegoti su zuikuciu ir motociklu.
Atsakyti
Mano pana 8 metu, dar vis miega su mylima ozka-ragozka, kai ji vadina, kazkada gavo dovanu ir niekaip negali su ja issiskirti, visur vezasi kartu.Ozka jau baigia susideveti, nuskalbta, isblukusi, bet matyt labai miela.Net idomu darosi iki kokio amziaus ji miegos su ja? ko gero, kol vyro nesusiras lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mergytė dabar pradejo miegoti su keliais žaislais. Ką čia keliais... ištisai į maišus prisidėjus savo žaislų vaikšto. ir aišku į lovą tempiasi. prikalbinu daugumą pasidėti šalia. bet mažiausiai abejose rankose žaislai apkabinti miega ir šalia dar vienas. visur kartu, jų net naktį įmigus nepaleidžia.
Atsakyti
As neleidziu, nes tas zaislas buna numestas ir ant zemes ir visur kitur panesiotas.Kiekviena diena jo neplausi.Neleidziu tik del higienos.Bet mums tai nera tragedija,nes to niekad ir nereikalavom.
Atsakyti
Mes, ta zaisliuka laikeme tam tikroje vietoje, jis "nesimakalavo" niekur (nesimete), nes kadangi jo paskirtis buvo aiski, tai jokiu keblumu nekildavo smile.gif
Atsakyti