Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

As auginu dvi dukras 6 ir 2 metu. Tai mano 6 metu mergaite net labiau nori minksto zaislo nei mazoji. Maziuke kaip kada... kartais reikia kartais ne. As nematau nieko cia blogo - miegoti su megiamu zaislu. Manau geriau apsikabinti zaisleli, nei ciulpti pirsta ar dar kazka. Darzelyje kuri laika leido nestis zaisliukus miegui (apie vyresnele kalbu), paskui sake jau per dideli vaikai, tai liepe parsinesti namo. Man regis tie zaisleliai vaikuciams suteikia jaukumo, tikrai nieko blogo ax.gif
Atsakyti
tai zinoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2009 05 13, 13:11)
tai zinoma 4u.gif

pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
O koks gali buti motyvas neleisti g.gif ?
Neisivaizduoju....

Juk yra net paaugliu, kurie miega su minkstais zaislais, kas cia tokio bigsmile.gif ? Idomus klausimas.....
Atsakyti
Aš leidžiu miegoti su žaisliuku. Dukrą nuo mažumės pradėjau igdyti su šuniuku, tai ir pas senelius šuniuką rtempėmės ir vis dar tebesitempiam. Dukrai 6-eri, o jis vis dar to šuniuko niekaip nepaleidžia. Dabar dar prisidėjo ir naujas žaislas - Mikė pūkuotukas, bet senojo niekada nepalieka. Užmiega tvirtai apsikabinusi žaisliukus smile.gif
Šiąnakt vyras atnešė dukrą i mūsų lovą, tai su visu pilnu žaislų rinkiniu:)
Dar be to, kai ji susapnuodavo baisų sapną, mes sakydavom, kad jei tėvelių nėra šalia, tai šuniukas apsaugos nuo baisaus sapno, ji tik turi ji stipriai apsikabinti. Kažkaip dar ramiau miegoti pradėjo, nors ji pas mane ir taip kietai ir pakankamai ramiai miega. Retai kurią naktį prabunda.
Atsakyti
Mano kleckas kaskart vis kitą žaisliuką į lovą ima lotuliukas.gif leidžiu, aišku. O kodėl ne? smile.gif
Atsakyti
Aš irgi nesupratau kodėl turėčiau neleist?? g.gif Juk vaikui smagiau ir saugiau.
Atsakyti
Maniškiu kartais lovoj vietos vos belieka lotuliukas.gif Ne mano problema, juk jam nepatogu,. Po tokios nakties dažniausiai kitą naktį apsiriboja 1 arba 2 žaislais.
Atsakyti
mano O miega tik su suniuku (zaslas) bet jei neticia pamirso darzelije tai eina miegot su karve (zaislas) ! ne manau kad tai ira blogai .
Atsakyti
mazajam mano, zaisliukai kazkaip dar neaktualu, ir jam kazkaip ju visai lovoj nereikia... Aisku per daug zaislu tai jau irgi negerai....
Atsakyti
Maniske tik labai retai uzmiega su zaisliuku, matyt nelabai priprato tiesiog, bet tikrai nedrausciau to daryti, nera tame blogo, manau. 4u.gif
Atsakyti
Aš tik nesuprantu vieno dalyko, ar apskritai yra kažkas blogo, kad vaikas miega su žaislu?
Atsakyti