Manau vaikas taip jauciasi saugesnis, nes kazkas yra salia, musu dukryte pasiima, tai viena, tai kita mylimiausio neturi
Net keista,kad mamos gali drausti vaikui miegoti su megstamu zaislu,nematau nieko blogo.maniskis turi pliusine kiaulyte,be kurios neina miegot,zaislui daro ta pati ka ir as jam,paglosto galva,apkabina ir uzmiega.Gerai,kai kuo rupinasi.
Žinoma,kad leidžiu.Tik nesuprantu,kodėl reikėtų drausti?
Visada leidziu einant pasiimti koki ji nori zaisla.O kodel negalima? Seniau turejo katina kur buvo kuma padovanojusi,paskui miegojo be jokio zaislo,o dabar pasiima meskiuka.Neverkia ir nereikalauja kad butinai surasciau jos zaisla jei einant miegoti neranda savo zaislo,miega ir be zaisliuko
Visada leidžiu miegoti su mylimu žaislu, taip ji jaučiasi saugesnė nakties tyloje.
žinoma, su mylimu šuniuku, labai naktį šildo, jei reik vežasi ir į svečius miegojimui
QUOTE(SPERMAMA Nr.2 @ 2009 04 02, 08:50)
as tai miegu su Walther P 9 mm pistoletu po pagalve.
Jis manes nesildo, bet suteikia saugumo jausma.
Jis manes nesildo, bet suteikia saugumo jausma.
tu vyras ir tavo mama vyras
atleiskit bet labai juokingas klausimas-aisku kad leidziu net vezames ta suniuka(su kuriuo miega) i svecius,pas anyta ir visur kitur,jei tik zinom kad miegosim.o tas suo...nu jos toks versis nes labai didelis ir kojos prikimstos tuo "smeliuku" kazkokiais grudeliaias,tai su vyru juokiames,kad tikras versis:DDD
O mano mergytei nereikia jokiu zaisliuku, kazkaip ji nepratus.
Mano mažiukas turi tokį pliušinį tigriuką, patį mylimiausią. Miega su juo nuo 8 mėnesių, nė vieno miego be tigriuko. O tas tigriukas visą laiką būna lovytėje, jis iš jos paprastai neišimamas, jis miego brangenybė ir ramybė..... Miegant visada laiko jį rankytėje, o užmiegant pašneka su tuo savo tigriuku. Atsikėlęs pats jį apkloja ir sako, kad dabar jis miegotų..... Nežinau, kaip bus, kai tas tigriukas į tirgą nebus panašus, jau ir dabar gerokai apsitrynęs.... Turbūt teks pakeisti kitu žaisliuku. Aš tai labai džiaugiuosi, kad vaikas pats atrado sau tokį miego stebukliuką....