Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

Aš taip pat nematau nieko blogo, jei vaikutis miegučio eina su mylimu/mėgstamu žaisliuku. Mano mergaitė jau pusantrų metų miega su tuo pačiu meškiuku, vežasi jį visur kartu, rūpinasi, saugo smile.gif Manau tai tik į naudą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2004 12 30, 20:42)
as iki siol megstu i lova pasiimt savo megiama zaisla laugh.gif - vyra blush-anim-cl.gif

lotuliukas.gif oi net suprunksciau is juoko
Bet rimtai paemus,neiko blogo nematau jei 10-metis ar 16-metis nori vis dar miegoti su lele ar minkstu meskiuku...Jei vaikas gerai jauciasi,tai viskas normalu,nebenormalu jei vaikas uzsidaro savyje ir bendrauja tik su tuo zaislu. mirksiukas.gif reikia sneketis apie taisu vaiku.
Atsakyti
Pritariu mamoms, kurios mano, kad vaikui reikia leisti miegoti su žaislais. Maniškė prisikrauna jų pilną lovą - jokios blogybės nematau smile.gif
Atsakyti
Mano dukryte miega tik su savo meskiuku, ir tikrai nieko blogo tame nematau wub.gif
Aisku, jei vaikinukui 16 metu, o miega su lele, tada reiketu susirupinti biggrin.gif
Atsakyti
Dukryte miegojo ilga laika su avuku, o dabar miega su suniuku 4u.gif Abu zaisliukus pasirinko baltus mirksiukas.gif
Atsakyti
Aišku leidžiu, o kam drausti? Kartais visą krūvą susikrauna...
Atsakyti
keista tema g.gif o kam drausti? bigsmile.gif lai miega jai tik nori smile.gif maniskis irgi miega su savo kiskiu smile.gif .
Atsakyti
mano mazasis jau nuo 3men miega su megstamu suniuku wub.gif vaikai labai greitai prisirisa prie mazu mielu zaisliuku
Atsakyti
QUOTE(pajodžarga @ 2009 03 12, 12:54)
Aišku leidžiu, o kam drausti? Kartais visą krūvą susikrauna...

biggrin.gif maniskis irgi kartais visa kruva prisikrauna
Atsakyti
man labai grazu kai su zaislu miega smile.gif as netgi galvojau kaip pripratinti biggrin.gif
Atsakyti
Aisku, jei vaikinukui 16 metu, o miega su lele, tada reiketu susirupinti

Jeigu lelės tėvai neprieštarauja, kodel gi ne...

Mano dukra mėga su begemotu lotuliukas.gif
Atsakyti
Visiškai nesuprantu kas čia gali būti blogo ...
Mano vyras dirba kas 4 parą, tai kai jo nebūna, aš apsikabinu didelį pliušinį meškiną, nes taip man patogiau, šilčiau, geriau ...
Tiesa, nuo mažens taip nedarydavau. Tačiau išvis nesuprantu, o kas čia tokio?
Atsakyti