Aš taip pat nematau nieko blogo, jei vaikutis miegučio eina su mylimu/mėgstamu žaisliuku. Mano mergaitė jau pusantrų metų miega su tuo pačiu meškiuku, vežasi jį visur kartu, rūpinasi, saugo Manau tai tik į naudą
QUOTE(Auges @ 2004 12 30, 20:42)
as iki siol megstu i lova pasiimt savo megiama zaisla - vyra
oi net suprunksciau is juoko
Bet rimtai paemus,neiko blogo nematau jei 10-metis ar 16-metis nori vis dar miegoti su lele ar minkstu meskiuku...Jei vaikas gerai jauciasi,tai viskas normalu,nebenormalu jei vaikas uzsidaro savyje ir bendrauja tik su tuo zaislu. reikia sneketis apie taisu vaiku.
Pritariu mamoms, kurios mano, kad vaikui reikia leisti miegoti su žaislais. Maniškė prisikrauna jų pilną lovą - jokios blogybės nematau
Mano dukryte miega tik su savo meskiuku, ir tikrai nieko blogo tame nematau
Aisku, jei vaikinukui 16 metu, o miega su lele, tada reiketu susirupinti
Aisku, jei vaikinukui 16 metu, o miega su lele, tada reiketu susirupinti
Dukryte miegojo ilga laika su avuku, o dabar miega su suniuku Abu zaisliukus pasirinko baltus
keista tema o kam drausti? lai miega jai tik nori maniskis irgi miega su savo kiskiu .
QUOTE(pajodžarga @ 2009 03 12, 12:54)
Aišku leidžiu, o kam drausti? Kartais visą krūvą susikrauna...
maniskis irgi kartais visa kruva prisikrauna
man labai grazu kai su zaislu miega as netgi galvojau kaip pripratinti
Visiškai nesuprantu kas čia gali būti blogo ...
Mano vyras dirba kas 4 parą, tai kai jo nebūna, aš apsikabinu didelį pliušinį meškiną, nes taip man patogiau, šilčiau, geriau ...
Tiesa, nuo mažens taip nedarydavau. Tačiau išvis nesuprantu, o kas čia tokio?
Mano vyras dirba kas 4 parą, tai kai jo nebūna, aš apsikabinu didelį pliušinį meškiną, nes taip man patogiau, šilčiau, geriau ...
Tiesa, nuo mažens taip nedarydavau. Tačiau išvis nesuprantu, o kas čia tokio?