Nematau nieko blogo, jei lėlę ar meškutį, mašiną ar knygą pasiguldo šalia savęs eidami miegoti aišku kartais prisikrauna labai daug tada šiek tiek aprenku, bet vieną palieku
dickis miega sukempiniuku,mazelis su drakoniuku.ir nematau cia nieko blogo,kaip tik vertinu tai labai gerai,nes manau,kad vaikuciams smagiau miegoti.ir galbut netgi saugiau jauciasi
Aš taip pat manau, kad vaikas jaučiasi saugesnis su žaisliuku. Tikrai nieko blogo tame nematau.
mano dukrai jau greitai 13 metu,ji ir dabar pasiima koki minksta meskina ,bet as leidziu,nes nematau cia nieko blogo
O kodel ne, juk mes ir miegam su mylimu zmogumi, o jei vaikui ramiau, kodel gi ne
zinoma leidziu,dazniausiai miega su knygutem
mano dukrytė nuo 1 m. miega su mėgiamiausiu žaisliuku - minkštu ožiuku ar karvyte, kurį vadina meee ir naktį atsikėlus jį šaukia, kad paduočiau, apsikabina ir toliau miega
zinoma kad leisti ,mano sunelis miega su meskuciu kuri ir priziuri apkloja,pabuciuoja einant miegot grazu ziuret kaip rupinasi juo
o maniskis miega su minkstu zaiskliuku ir nematau cia nieko blogo,jau kai nori miegucio pasiima ir nesiojasi,tai zinau ,iegutis atejo
Maniškė tai kartais į lovą pasiima triušiuką,kitų žaislų dar nesiguldė.Nevisada jei jo prireikia Bet nedraudžiu,nematau nieko blogo čia