manau,nieko blogo miegoti su zaisliuku,na zinoma ,jei tas zaislas nepavojingas,ir kad vaikui saugu.
Mano vyresnė mergaitė visad miega su lėlyte. Aš abai džiaugiuosi, kad ji atrado savo, miegelio bendramintį, ji tada daug jaukiau užmiega...
Šiuo metu mylimiausias žaisliukas miegojimui meškiukas, bet jau toks pavargęs ir nutampytas, bet vistiek jam pats mieliausias. kartais žinoma ir mašinytes reikia susiguldyti miegoti kartu. Aš manau gerai, kad vaikas turi kažką kas padeda užmikti, taip jam jaukiau yra.
manau visiskai normalu, galima vaikuciui leisti kiek nori miegoti su zaislais o as kai MB dirba pasiemu meskiuka pliusini vis linksmiau miegot, nes jau vienai sunku uzmigt
miega su teletabiu ir migduku kiskiu be ju nelabai kokia nuotaika buna jam. buna, kad reikia juos isskalbti, tai labai supyksta jei iki miego neisdziusta. tai reikia skalbt pakaitomis
Nematau nieko baisaus , kad vaikas miega su zaislu maniske irgi turi didely mynksta kisky su kuriuo miega namuose ar masinije kai keliaujame kur toleliau ar pas senelius jy visur veziojasi
o kodel gi drausti?jei tik nori lai miega...sau....nieko blogo cia...maniske retai kada nori
manau, kad tai normalu, kai paziuri, ir paaugles miega, tai kas cia tokio, jei norisi prie ko nors prisiglausti
taip ir nematau cia nieko blogo kol maziukai buvo mazi miegodavo su marliukais o kai paugejo tai susirado megstamiausius zaisliukus ir su jais miega abu turi minkstas bezdzioneles ir be ju neina miegoti net ciulptuko maziems nebereikedavo svarbiausia kad butu ju zaisliukai ir neduok d.. ju nebus tai oi kiek asaru ir joks kitas zaislas ju negali pakeisti net isplauti neleidzia jei tik pamato kai dedu i skalbimo masina tai tuoj rekia kad istrauk negalima deti su kuo mes miegosim
Blogo visai nematau, pati vaikui pasiuliau su meskuciu miegoti, tik kai jis uzmiega neskiuka paiimu, nes tik pasijudintu ir uzdainuotu
taip leidziu, jis nuo mazu dienu megsta miegot su kokiu zaisliuku... o dabar kartais, net kelis nusinesa , bet as tame nieko blogo nematau.
Sūnus nuo 4 mėnesių miega su tuo pačiu meškiuku, dukra- su merliuku ir meškiuku