mano berniukas, tai labai nepatenkintas buvo, kad jis turi miegoti vienas savo kambaryje, o mes su tete miegam dviese savo miegamajame.sita problema issisprende kai susirado sau drauga nauja meskiuka, dabar nesijaucia vienisas ir nebesako, kad mama, as noriu miegot su tavim ir nebereikia atsakinet i simtus klausimu kodel jis miega vienas, o kodel as su tete ir t.t.
Kiek supratau,cia visi maziukai miega su zaisliukais.. O kaip reaguot kai 11m kartu su meskinu neatsiskiria..
mano vaikas miega su suniuku, o kas liecia didelius tai mano sese (jai dabar 16m bus) iki siol miega su meskiuku kuri gavo 2metu tai galima isivaizduot kaip jis atrodo
ir as kol neistekejau miegojau su meskinu
ir as kol neistekejau miegojau su meskinu
Nematau nieko blogo, kad vaikas ar paauglys, ar zmogus miega su mylimu zaisliuku. Mano vyresnele gana ilgai miegodavo su meskinais . Dabar jau baigesi sis periodas.
Manau cia saugumo jausmas mazyliams miegoti su zaisliuku.
Leidžiame miegoti su žaislu. Nieko tame blogo nėra, manau. Daug blogiau, kai įpratina vaikus migdyti prie tv...
Kolkas dar dukryte maza ir tokio poreikio neparode, bet jeigu jei noresis miegoti su zaislu tai tikrai visada leisiu,nes nematau tame nieko blogo,as ir pati ir vaikysteje ir net paaugle budama megau minkstus zaislus ir su mylimu meskinu miegodavau, veliau kazkaip savaime tas noras praejo
O jus nepamenate saves, kai buvot vaikai? As visada miegojau su zaisliukais, nakti net pabusdavau juos apkloti, nors pasiguldydavau salia..... Taip pat iki berods 14-15m.... Mano dukrytei 2,5 metukai, tai pati jai vakarais siulau koki zaisliuka, kad nakti ji saugiau jaustusi, nes miega kambaryje viena....
nematau nieko blogo, jei vaikai miega su meskiukais ar kokiais kitais zaisliukais. tai jiems suteikia saugumo jausma
Didysis miega su trimis vienodais zuikuciais jis apsikabina juos nusisuka ir uzmiega, mazasis su teletabiais, manau gerai kai vaikai turi megiama zaisla
Nematau nieko blogo, jei miega su žaislais. Vat, kai guldo kūdikį su dideliu pūkuotu žaislu, tai truputį baugu, kad neuždustų.