mano mažajai dar tokio poreikio nėra, bet jei būtų tikrai leisčiau. nematau tame nieko blogo.
Mano keturmetis miega su: dideliu šunimi, mažesniu šunimi, dideliu antinu, meškiuku, teletabiu, ir mylimiausiu zuikiu. Tai atsakymas į temos klausima: turbūt, kad leidžiu
leidziu, miegam su meskiuku nuo pat kudikystes, be jo uzmigt negalim
visada miega su vista... ir per miegus uz ryzo snapo palaiko
Aišku, kad leidžiu. Maniškis dažniausiai miega su asiliuku arba su šuniuku . Bet būna tokių vakarų, kai į lovytę prisikrauna ir mašinyčių, ir kaladėlių, ir dar visokių gėrybių
QUOTE(jovitav @ 2008 08 26, 11:46)
Aišku, kad leidžiu. Maniškis dažniausiai miega su asiliuku arba su šuniuku . Bet būna tokių vakarų, kai į lovytę prisikrauna ir mašinyčių, ir kaladėlių, ir dar visokių gėrybių
mano sunui jau7 ,ir jis miega su savo mylimiausiu zuikiuku .niekaip dar nenori su juo issiskirti .nezinau,manau cia nieko blogo,tiesiog vaikas gal saugesnis su juo jauciasi?
Neturim tokių įpročių. Ir labai džiaugiuosi, nereikia visur vežiotis. Kartais pietų miegant, šalia lėlytę paguldau, kad užmigdytų, tai ir pati užmiega be kaprizų .
Leisčiau jei tik norėtų.Dukra (8m.)kartais dar miega su kokiu nors pūkuotuku,o sūneliui ( 1m.11mėn.) kol kas nereikia jokio draugo .
Tikrai nieko blogo, jeigu vaikas miega su sau mielu žaisliuku tik reikėtų neleisti prisikrauti visų savo turimų žaislų dar su kokiu aštresniu per miegus akį išsidurs o minkštas meškutis, zuikutis ar dar kas juk nekenkia
Maniškis visada miega su savo šuniuku ir į darželį kartu eina, ir valgo kartu ir prausias... net sudėtinga būna jį išskalbti, nes visur kartu Manau, kad tai nėra blogai, naktį prabudęs apsikabina šuniuką ir ramu, kad ne vienas