Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

Aišku, leidžiu. Tik jis labiau nori, kad mamytė arba tėtis šalia pagulėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
mano mažajai dar tokio poreikio nėra, bet jei būtų tikrai leisčiau. nematau tame nieko blogo. rolleyes.gif
Atsakyti
Mano keturmetis miega su: dideliu šunimi, mažesniu šunimi, dideliu antinu, meškiuku, teletabiu, ir mylimiausiu zuikiu. Tai atsakymas į temos klausima: turbūt, kad leidžiu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
leidziu, miegam su meskiuku nuo pat kudikystes, be jo uzmigt negalim soske.gif
Atsakyti
bigsmile.gif visada miega su vista... ir per miegus uz ryzo snapo palaiko hihihi.gif
Atsakyti
Aišku, kad leidžiu. Maniškis dažniausiai miega su asiliuku arba su šuniuku thumbup.gif . Bet būna tokių vakarų, kai į lovytę prisikrauna ir mašinyčių, ir kaladėlių, ir dar visokių gėrybių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitav @ 2008 08 26, 11:46)
Aišku, kad leidžiu. Maniškis dažniausiai miega su  asiliuku arba su šuniuku thumbup.gif . Bet būna tokių vakarų, kai į lovytę prisikrauna ir mašinyčių, ir kaladėlių, ir dar visokių gėrybių doh.gif

mano sunui jau7 ax.gif ax.gif ,ir jis miega su savo mylimiausiu zuikiuku blush2.gif .niekaip dar nenori su juo issiskirti blush2.gif .nezinau,manau cia nieko blogo,tiesiog vaikas gal saugesnis su juo jauciasi? blush2.gif
Atsakyti
Neturim tokių įpročių. Ir labai džiaugiuosi, nereikia visur vežiotis. Kartais pietų miegant, šalia lėlytę paguldau, kad užmigdytų, tai ir pati užmiega be kaprizų 4u.gif .
Atsakyti
Leisčiau jei tik norėtų.Dukra (8m.)kartais dar miega su kokiu nors pūkuotuku,o sūneliui ( 1m.11mėn.) kol kas nereikia jokio draugo schmoll.gif .
Atsakyti
Tikrai nieko blogo, jeigu vaikas miega su sau mielu žaisliuku smile.gif tik reikėtų neleisti prisikrauti visų savo turimų žaislų biggrin.gif dar su kokiu aštresniu per miegus akį išsidurs unsure.gif o minkštas meškutis, zuikutis ar dar kas juk nekenkia smile.gif
Atsakyti
Ne tik leidžiu, bet dar ir naktį ieškau iškritusio iš lovytės lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis visada miega su savo šuniuku ir į darželį kartu eina, ir valgo kartu ir prausias... net sudėtinga būna jį išskalbti, nes visur kartu smile.gif Manau, kad tai nėra blogai, naktį prabudęs apsikabina šuniuką ir ramu, kad ne vienas smile.gif
Atsakyti