nematau nieko blogo,kad vaikas miegotų su žaislu.
maniškė visą chebrą susiguldo į lovą, matyt, jai taip jaukiau. užmigus visus išimu.
Keistas klausimas...
Man irgi keistas klausimas. O kodel tureciau neleisti? Maniskis vis dar visa zoologijos soda susitempia i lova, suguldo juos, apkamso, as jam uzmigus, net kelis isimu is lovos, sakau, jau net vaikas sau vietos nepasiliko lovoje.
QUOTE(auroryte @ 2008 03 07, 15:38)
Man irgi keistas klausimas. O kodel tureciau neleisti? Maniskis vis dar visa zoologijos soda susitempia i lova, suguldo juos, apkamso, as jam uzmigus, net kelis isimu is lovos, sakau, jau net vaikas sau vietos nepasiliko lovoje.
pas mane nors nebe mazyte, bet lygiai tas pats
mano panele irgi miega su žasinu dar meškutis buvo , bet teko jį išmesti nes jau labai baisus buvo , tai dar ir barti gavau , nors paneliai dar tik 14m
O kaip galima neleisti
Bet jei būtų klausimas ,kaip klausimas ,tai atsakyčiau ,kievieną vakarą miega vis su kitu minkštu meškučiu,šunukiu ir t.t
Bet jei būtų klausimas ,kaip klausimas ,tai atsakyčiau ,kievieną vakarą miega vis su kitu minkštu meškučiu,šunukiu ir t.t
QUOTE(N-e-r-i-n-g-a @ 2008 03 07, 14:41)
Keistas klausimas...
Tikrai sutinku kad keistas klausimas,manieji savo lovytėse turi net po kelis žaislus ir nieko čia blogo nematau
As irgi cia nematau nieko blogo,o ypac tik gera.Prisimenu mano milimas miego draugas buvo-pagalve dar nuo seniau man mama papasakojo kad ta pailga pusplone pagalvyte dedavo i vezimuka kaip ciuzinuka o veliau man augant tapo ir lovos pagalve atsimenu man buvo gal kokie 14 metu kai teko su ja atsiskirt nes jau buvo pradeje is jos listi plunksnos tai mama ismete .O dabar savo sunu irgi pratinu prie zaislo kad jei manes kokia diena nebutu salia sunaus kad baisiai neliudetu(nes tenka retkarciais paciai isvykti i kita miesta del studiju) tai dabar miegoti visada eina su meskeno dirbtinie kopija,parduotuvej pamate ta zaisla ir jam labai patiko net kartais mano antras "vaikas"-vyras ji nusiciumpa "panagrineti" ir kartais randu abu vyriukus apsikabinusi ta pati zaisla
leidziu su kuo tik nori, tik stengiuos, kad nieko labai smulkaus lovoj nebutu dazniausiai ten buna keli dekuciai ir kokios trys leles
QUOTE(Plumeria @ 2008 03 06, 15:48)
nematau nieko blogo,kad vaikas miegotų su žaislu.
maniškė visą chebrą susiguldo į lovą, matyt, jai taip jaukiau. užmigus visus išimu.