Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

nematau nieko blogo,kad vaikas miegotų su žaislu.
maniškė visą chebrą susiguldo į lovą, matyt, jai taip jaukiau. užmigus visus išimu.
Atsakyti
Keistas klausimas... g.gif
Atsakyti
Man irgi keistas klausimas. O kodel tureciau neleisti? Maniskis vis dar visa zoologijos soda susitempia g.gif i lova, suguldo juos, apkamso, as jam uzmigus, net kelis isimu is lovos, sakau, jau net vaikas sau vietos nepasiliko lovoje. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 03 07, 15:38)
Man irgi keistas klausimas. O kodel tureciau neleisti? Maniskis vis dar visa zoologijos soda susitempia g.gif  i lova, suguldo juos, apkamso, as jam uzmigus, net kelis isimu is lovos, sakau, jau net vaikas sau vietos nepasiliko lovoje. lotuliukas.gif

pas mane nors nebe mazyte, bet lygiai tas pats biggrin.gif
Atsakyti
Kas čia per klausimas, doh.gif panašu, kad nebėr ko klausti lotuliukas.gif
Atsakyti
mano panele irgi miega su žasinu dar meškutis buvo , bet teko jį išmesti nes jau labai baisus buvo , tai dar ir barti gavau , nors paneliai dar tik 14m blush2.gif
Atsakyti
O kaip galima neleisti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet jei būtų klausimas ,kaip klausimas hihihi.gif ,tai atsakyčiau ,kievieną vakarą miega vis su kitu minkštu meškučiu,šunukiu ir t.t biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(N-e-r-i-n-g-a @ 2008 03 07, 14:41)
Keistas klausimas... g.gif

Tikrai sutinku kad keistas klausimas,manieji savo lovytėse turi net po kelis žaislus ir nieko čia blogo nematau g.gif
Atsakyti
As irgi cia nematau nieko blogo,o ypac tik gera.Prisimenu mano milimas miego draugas buvo-pagalve blush2.gif lotuliukas.gif dar nuo seniau man mama papasakojo kad ta pailga pusplone pagalvyte dedavo i vezimuka kaip ciuzinuka o veliau man augant tapo ir lovos pagalve biggrin.gif atsimenu man buvo gal kokie 14 metu kai teko su ja atsiskirt nes jau buvo pradeje is jos listi plunksnos tai mama ismete verysad.gif verysad.gif blink.gif .O dabar savo sunu irgi pratinu prie zaislo kad jei manes kokia diena nebutu salia sunaus kad baisiai neliudetu(nes tenka retkarciais paciai isvykti i kita miesta del studiju) 4u.gif tai dabar miegoti visada eina su meskeno dirbtinie kopija,parduotuvej pamate ta zaisla ir jam labai patiko lotuliukas.gif net kartais mano antras "vaikas"-vyras ji nusiciumpa "panagrineti" ir kartais randu abu vyriukus apsikabinusi ta pati zaisla doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
leidziu su kuo tik nori, tik stengiuos, kad nieko labai smulkaus lovoj nebutu ax.gif dazniausiai ten buna keli dekuciai ir kokios trys leles biggrin.gif
Atsakyti
Mano sunelis ir iki siol miega apsikabines savo meskiuka wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 03 06, 15:48)
nematau nieko blogo,kad vaikas miegotų su žaislu.
maniškė visą chebrą susiguldo į lovą, matyt, jai taip jaukiau. užmigus visus išimu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti