Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

Maniškė miega su lėle smile.gif Bet kai užmiega, aš ją gale kojų padedu, bijau, kad versdamasi neužsigautų ax.gif
Atsakyti
Manoji miega su meskuciu ir su lele, kai uzmiega lele patraukiu, o meskutis kadangi minkstas pasilieka. biggrin.gif
Atsakyti
maniškis tai su trim gyvūliais lotuliukas.gif meškučiu ir dar dviem šuniukais, bet aš jų neišimu naktį, nes kartais prabunda ir vėl visus susirenka
Atsakyti
Jei tik nori visada miega su zaisliuku, niekada nenuimineju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2004 12 30, 20:44)
ar leisti miegot šešiametei su jos mėgstama lėlyte...

MANAU, KAD LEISTI
Atsakyti
Maniškis miega su3 šuniukais,o kartais ir daugiau pasiguldo lotuliukas.gif tada kelis padedam šalia ant kėdės.
Atsakyti
O kodel neleist?
Maniskis visad miega su meskiuku,o kartais dar jam ir draugu pasiima i lova doh.gif
Na,meskiukas tai visad miega su juo ir savo lovoje ,ir kelionese lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai buvo mažas, sūnus miegojo su gremlinu lotuliukas.gif , vėliau kartu guldėsi teletabį, meškiuką, šuniuką. Tik marsupilamio neleisdavau imt, nes uodega labai ilga. O dabar miega su ežiuku lotuliukas.gif . Atrodo, žymiai gražesnių žaislų turi, ežys (tiksliau, ežė) susitraukęs, mažas, senas, o vaikui prilipo. Na, į darželį tikrai nesineša "miego draugų", bet jei kur nors važiuojam, būtinai ežiuką įsideda.
Atsakyti
mano mazius dabar priprato prie bezdzioneles kad nepaleidzia jo nuo ranku ir miega kartu,kai uzmiega as jo nepaimu nes jis ji apsikabina ir prisitraukes prie jo miega taip skanei
Atsakyti
Maniske turi zuiki kuri visur nesiojasi. I lova pasiguldo, uzkloja pasisneka , bet jau kai susiruosia miegot sako mamyte imk paguldyk. Taip kad lova nesidalina su niekuo:))
Atsakyti
Mano, kai mažas buvo tai aplink visą lovą"minkštukais" apsistatydavo. Ir dabar dar su vienu šunim miega, nors jau greit pas panas vaikščiot pradės biggrin.gif
Atsakyti
Maniske turi tris su kuriais ir miega,bet kai uzmiega tai as irgi juos isimu.
Atsakyti