Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

Atsakant į temos klausimą-žinoma,kad leidžiu smile.gif
Atsakyti
Dabar pats didziausias musu noras - kad maziukas uzmigtu pats be nesiojimo, tai kisu visokiu mielu dalyku prie jo - ir zaisliuku, ir merliuku doh.gif Kad tik miegoti biggrin.gif
Atsakyti
Na leisciau, bet dukryte pati uzmiega thumbup.gif ,jai tiesiog zaisliuku uzmigimui neprireikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shara @ 2008 01 15, 01:13)
Na leisciau, bet dukryte pati uzmiega thumbup.gif ,jai tiesiog zaisliuku uzmigimui neprireikia smile.gif

Mano mažoji iki šių Kalėdų miegodavo be žaislų (na, nebent par klaidą pasiimdavo), o šiemet nuo Senio gavo peliuką minkštą, tai dar iki šiol miega ax.gif įdomu ar ilgai bigsmile.gif
Atsakyti
Leidžiu. Net skatinu į darželį kokį mylimą žaisliuką nusinešt. Smagiau juk, o ir greičiau užmiega apsikabinus smile.gif

Šiandien gryžtu iš daržo, tvarkau, kloju lovas....ir randu pas abu vyresnėlius šautuvėlių po pagalve lotuliukas.gif
Atsakyti
mano vyresnele anksciau guldydavosi pliusini suniuka(tuo metu mylimiausias buvo),o dabar kas vakara pakeicia savo draugija.ir i darzeli kiekviena diena tempias savo zaislu,nors as tuo nelabai patenkinta schmoll.gif ,bet grupes aukletoja sake ,kad daug vaikuciu atsinesa ax.gif taip kad nematau nieko bloga,jei vaikas nori miegoti su savo zaislais ax.gif
o maziukas kolkas pats uzmiega ir dienos,ir nakties miego thumbup.gif
Atsakyti
Mano mergaite, jei galetu, puse savo zaislu susinestu i lova. Anksciau leisdavau daugiau zaislu 4-5. Pas ja net tokia zaislu guldymo tvarka yra - salia pagalves mylimieji, kaip as vadinu, favoritai. Is sonu zemesni pagal ranga, o gale lovos sargybiniai. Tie favoritai karts nuo karto keiciasi. Dabar jau maziau zaislu i lova guldo, vienas prie pagalves, du - kojugalyje. Bet be zaislu prisikrauna knygu, piestuku ir t.t.Lova dviaukste, tai tingi paskui viska atgal i vietas nukelti. Kiekviena vakara reikia daryti revizijas lotuliukas.gif
Atsakyti
Miega su 4 savo mylimiausiai ir net nebandyk koky paimt tuoj pasigenda smile.gif
Atsakyti
maniškiai irgi miega su krūva pliušinukų ir vis laikas nuo laiko jų pridaugėja lovoje- kai patys nebetelpa-tai darome revizija-paliekam, kokius keturis. taciau turi po porą mylimiausių ir jų niekaip nepaimsi biggrin.gif . maziu kai ateini naktį nusysint ar apklostyt, tai jis per miegus, tuoj visus susirenka, jei buvo išsimėtę, neduok dieve, nors vieno neras-ieškos iki pergalės. na ir susiskaičiuok naktį visus (apie kokius septynis) doh.gif
Atsakyti
turi megstama minksta karvyte, visada stengiuosi kad atsigultu kartu smile.gif
Atsakyti
Mano sunelis taip pat miega su dviem meskinais ir nebandyk kuri paimti susiras atsines i mes i lovyte juk jo vieta ten lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jei vaziuojame i svecius su nakvyne tai butinaipasiims viena meskuti user posted image
Atsakyti
as leidziu juk cia nieko blogo
Atsakyti