Zinoma leidziu! Mazoji vis keisdavo zaislus, o dabar be ju miega kodel nezinau, gal jai nereikia. O dickis, tai dar iki siol miega su savo mylimu meskiuku Na, ir tegu...
O kodėl gi ne? Mano sūnui tuoj devyni metai bus, o jis vis dar apsikrauna pliušiniais tigriukais, meškiukais, net mašinyčių pasiima. Neleidžiu tik nesaaugių žasislų - su virvutėm, atsikišusiomis dalimis ir pan. Kol kas jokių negerų atsitikimų. O mažoji žaislais mane pakeičia, apsikabina kokį kačiuką ir tada mama gali eiti į savo lovą, kitaip reikia mamos ranką apsikabinti
mes tai ne zaislus, bet maza ranksluosteli i lova nesames, ju pagalba zinau, kad mano mazutis pavarges, irzlus ar sirguliuoja
Mano sunus jau dickis bet vistiek dar miega su ''mune''taip jis vadina sena rankssluosteli dukra miega su suniuku ir as taip miegoti jiems nedraudziu
mano mergina susinešavisus tris meškučius tai vos pati telpa atsigulti.
Mano sūnelis irgi dar miega su žaisliukais.Na ir tegul,o vat mažoji tai nee-ji su žaisliukais tamposi bet nemiega.
zinoma
tegu miega su zaisliuku
man tai zaislo nebereikia vyras pasonej kaip zaislas
tegu miega su zaisliuku
QUOTE(auduse @ 2007 12 14, 01:08)
zinoma
tegu miega su zaisliuku
tegu miega su zaisliuku
man kartais vaikai priekaištauja, kad aš tai su tečiu miegu, o jie mat po vieną turi miegot Aksčiau mažoji ir man kokį žaisliuką "paskolindavo"
Žinoma.Tegu miega su žaisliuku,jei tiki norisi.Dažniausiai nešasi naujai gautą.Dukra sykį bandė pasiguldyt šalia Šreką(kalbantį,žybsintį),kuris buvo1metro aukščio,bet tada pati netilpo,tai pasistatė šalia lovos.O sūnus dažniausiai nešasi į lovą sunkvežimius,pistoletus,kareivėlius.Jei žaisliukas mažas,laiko rankoj suspaudęs,o didesnį pasideda virš galvos,ant spintelės ,ir pabudęs visada pasiima.Niekada nemiegojo su minkštu žaislu.
QUOTE(fiona35 @ 2007 12 14, 12:38)
Žinoma.Tegu miega su žaisliuku,jei tiki norisi.Dažniausiai nešasi naujai gautą.Dukra sykį bandė pasiguldyt šalia Šreką(kalbantį,žybsintį),kuris buvo1metro aukščio,bet tada pati netilpo,tai pasistatė šalia lovos.O sūnus dažniausiai nešasi į lovą sunkvežimius,pistoletus,kareivėlius.Jei žaisliukas mažas,laiko rankoj suspaudęs,o didesnį pasideda virš galvos,ant spintelės ,ir pabudęs visada pasiima.Niekada nemiegojo su minkštu žaislu.
Maniskis, kai buvo mazas, kartais nesdavosi dideli medini sauksta arba piestukus (bet su jais neleidau miegoti)