Manoji vis keicia savo miegojimo draugus Padovanojo miky, paskui issirinko bemby, dabar miega tik su meskinu Mikiu.Net verkt pradeda kai pas mociute palieka, tada neturi su kuo miegot.Pries miega net mum su teciu liepia po zaisla issirinkt,kad turetume su kuo miegot.Aisku ,kad tai yra gerai, kad vaikas nesijaucia vienas miegodamas
QUOTE(krisstal @ 2007 10 02, 16:17)
Manoji vis keicia savo miegojimo draugus Padovanojo miky, paskui issirinko bemby, dabar miega tik su meskinu Mikiu.Net verkt pradeda kai pas mociute palieka, tada neturi su kuo miegot.Pries miega net mum su teciu liepia po zaisla issirinkt,kad turetume su kuo miegot.Aisku ,kad tai yra gerai, kad vaikas nesijaucia vienas miegodamas
Mano pupa,tai net ne viena zaisla su savim pasiima Ir gerai,nematau del ko butu negalima leisti vaikui miegoti su zaislu? Juokingiausia buna,kai mazoji visus zaisliukus pasiimtus i lova isbuciuoja ir dar man duoda,kad irgi isbuciuociau
maze turi savo meskute ir visa laik su ja eina liuliuka daryt,dar ir tiute duoda
leidžiu, nes šitaip reikia, jei vaikas nori miegoti su kokiu žaisliuku, tai tiesiog būtina leisti skaičiau daug knygų apie vaikų auklėjimą ir jose būtent taip ir patariama, kiek vaikas norės, tiek tegul ir miega
Žinoma leidžiu. Turi nuo kūdikystės mylimą angeliuką. O praeitais metais per Valentino dieną mes padovanojom Mikę Pūkuotuką. Tai dabar abu apsikabina, išklauso pasaką, atsibučiuojam ir nulūžta
QUOTE(Daredi @ 2007 10 08, 11:26)
Žinoma leidžiu. Turi nuo kūdikystės mylimą angeliuką. O praeitais metais per Valentino dieną mes padovanojom Mikę Pūkuotuką. Tai dabar abu apsikabina, išklauso pasaką, atsibučiuojam ir nulūžta
o kaip pripratinti ,tureti mylima zaisla,ta prasme nuo kada ji pradejot det..ar vaikutis pats pradejo reikalaut??
QUOTE(starbucks @ 2007 10 11, 01:01)
o kaip pripratinti ,tureti mylima zaisla,ta prasme nuo kada ji pradejot det..ar vaikutis pats pradejo reikalaut??
anksčiau aš visaip norėdavau, kad mažutė turėtų kokį lb mėgstamą žaisliuką, bet vis nepavykdavo, kol vieną dieną ji pati išsirinko tokį paprastą šuniuką ir su juo nuėjo miegoti
QUOTE(**SM** @ 2007 10 11, 07:31)
anksčiau aš visaip norėdavau, kad mažutė turėtų kokį lb mėgstamą žaisliuką, bet vis nepavykdavo, kol vieną dieną ji pati išsirinko tokį paprastą šuniuką ir su juo nuėjo miegoti
oi kaip fainai..kolkas musu geriausias draugas-merliukas
Kad būtų blogai, dar negirdėjau... Darželyje kol pratinomės netgi sakė, kad būtinai atsineštų žaisliuką pietų miegeliui, taip vaikučiui saugiau.
Musu sunui jau 6m,bet miega jis tik su zaislais.Ir ne su vienu,bet su penkiais Zaislai jam reikalingi nuo tada kai persikelem i namus kuriuose yra jo kambarys.Kad nebutu vienam liudna miegot,visa ''chebra'' surinko