Mano vyresnelis turi savo meskiuka, kuri vezasi visur (nors jam jau tuoj 6 metai). Pradejes lankyti darzeli net ten nesdavosi, nes pietu miego be jo neisivaizduodavo

Ir, o nelaime, si karta pabuves pas mociute meskiuka pamirso ten, tai dabar radom toki suniuka, kuris laikinai pavaduoja meski. Ir tai su salyga, kad meskiukui saugu ir jauku pas mociute.
Man grazus vaiko prisirisimas prie zaisliuko, mes netgi skatinom tai nuo mazens, kadangi tai labai padeda, kai reikia kazko pamokint, ar nuramint. Zinoma parinkom ne koki kinietiska salotini meskina, o labai subtilu, ruda ir kokybiska meskiuka, kuri beje gavau is drauges dovanu dar kai laukiausi. Todel ir dabar pasakoju sita istorija sunui, kad meskis pas ji atkeliavo dar tada, kai jis buvo mano pilvuke. O sunus klauso net issiziojes

Beje, dabar pastebejau, kad ir mazoji jau kesinasi i brolio meskina, nors pliusiniu zaislu kibirais galima semt, bet matyt jo naturalios spalvos ir kokybiska medziaga mielesne ir vaikams, ne tik suaugusiems. Tai dabar jau suku galva, kur gaut panasu. Maciau Tedy parduotuveje Kaune rudu meskiuku. Ir nors medziagos ne visai tokios, bet bent kokybiskesnes nei Maximoj. Tik va kainos biski kandziojasi