Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

maniškio numylėtinė yra pelytė,tai be jos neužmiega nei kaip lotuliukas.gif
Papildyta:
pliušinė,ne gyva hihihi.gif
Atsakyti
Mano vyresnelis turi savo meskiuka, kuri vezasi visur (nors jam jau tuoj 6 metai). Pradejes lankyti darzeli net ten nesdavosi, nes pietu miego be jo neisivaizduodavo smile.gif Ir, o nelaime, si karta pabuves pas mociute meskiuka pamirso ten, tai dabar radom toki suniuka, kuris laikinai pavaduoja meski. Ir tai su salyga, kad meskiukui saugu ir jauku pas mociute.
Man grazus vaiko prisirisimas prie zaisliuko, mes netgi skatinom tai nuo mazens, kadangi tai labai padeda, kai reikia kazko pamokint, ar nuramint. Zinoma parinkom ne koki kinietiska salotini meskina, o labai subtilu, ruda ir kokybiska meskiuka, kuri beje gavau is drauges dovanu dar kai laukiausi. Todel ir dabar pasakoju sita istorija sunui, kad meskis pas ji atkeliavo dar tada, kai jis buvo mano pilvuke. O sunus klauso net issiziojes biggrin.gif
Beje, dabar pastebejau, kad ir mazoji jau kesinasi i brolio meskina, nors pliusiniu zaislu kibirais galima semt, bet matyt jo naturalios spalvos ir kokybiska medziaga mielesne ir vaikams, ne tik suaugusiems. Tai dabar jau suku galva, kur gaut panasu. Maciau Tedy parduotuveje Kaune rudu meskiuku. Ir nors medziagos ne visai tokios, bet bent kokybiskesnes nei Maximoj. Tik va kainos biski kandziojasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetikas: 16 rugpjūčio 2007 - 23:41
Ne tik miegoti, bet ir visur nešiotis su savim leidžiu mirksiukas.gif . Štai maniškis iki kokių 4m. po visą pasaulį (į darželį, parduotuvę, polikliniką ir visur kitur) keliavo nešinas pagalvėle ir konfiskuota ji (išsiųsta močiutei ir kažkur bekeliaudama prapuolė blush2.gif ) buvo tik todėl, kad viduje esančios plunksnos kėlė alergiją ir jam bėrė veiduką verysad.gif . Žmonių akys dideliausios pasidarydavo, kai jį su tokiu nešuliu pamatydavo ir visi klausdavo, ar jis taip visur su ja ir eina? Ir jam leidžiama? TAIP! O kodėl turėčiau drausti??? Todėl, kad taip negalima? Kodėl negalima? Nepriimtina? Kas nustatė tokias normas??? Esu skaičiusi, kad reikia leisti vaikui viską, kas nekelia pavojaus jo sveikatai ir gyvybei. Nori su pižama į darželį? Kodėl gi ne? Niekam nepakenks. Gėda mamai? Tai - jau jos "ribotumas" ir susikaustymas...
O dabar sūnus miega su dviem tigriukais. Jei apserga ir pasiimu jį pas save, kad bet kada galėčiau patikrinti, ar nekarščiuoja - susineša ir visą žvėryną mirksiukas.gif . Vyras juokėsi, kad miegosiu aš ir trys vaikai - jam jau vietos nelieka blush2.gif . Tenka trumpam užleisti savąją karalystę princui tongue.gif .
Atsakyti
Leidau miegot su kuo tik norejo. Vyresnelio miego zaislai nuo mazens vis keitesi. Kokiu 2m. buvo iprates miegot su zaisliniu plastikiniu pjukliuku lotuliukas.gif atsikeldavo rytais su dantukais ant veiduko. Kokiu 3m. uzmigdavo su mazyciu zveriuku (is kinderio) saujyteje. Budavo tragedija nakti, kai pasigesdavo doh.gif rask kad gudrus tarp patalu. Veliau rinkdavosi vis kita minksta zaisliuka kas savaite. Veliau buvo tragediju, kad jau su visais yra miegojes ir nera jokio naujo (o naujo pirk nesinori, nes ir tu senu nebera kur deti). Dabar jau didelis ir miega be zaislu. Omazius tai nesiskiria su merliuku, geriausias miego daiktas biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis irgi miega su žaislais, va jau 11-ika metų. Susisodina 3 pliušinius žaislus - sargybą eiti smile.gif ramiau jam gal...
Atsakyti
mano berniukas kartais koki motocikla ,traukinuka ar mazina pasiima, mikstu žaislų nepripazysta. kai užmiega surenku kad neužsigautu ax.gif
Atsakyti
Manau,kad nieko cia blogo nera.Mano dukra 2.5m kiekviena vakara miega vis su kitu zaislu, issirenka kas su ja miegos.O ir darzelyje sake,kad kai vaikai prades miegoti gali atsinesti savo megiama zaisliuka,taip jie jausis saugiau.
Atsakyti
thumbup.gif aisku tegul miega su žaisliukais thumbup.gif cia aš gal nevisai į temą, bet viename forume kalbama apie merliukus, su kuriais miega ir dvimečiai gal ir net vyresni doh.gif jau geriau žaisliukas ax.gif thumbup.gif thumbup.gif aš už žaisliukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2007 09 15, 17:22)
thumbup.gif  aisku tegul miega su žaisliukais  thumbup.gif  cia aš gal nevisai į temą, bet viename forume kalbama apie merliukus, su kuriais miega ir dvimečiai  gal ir net vyresni doh.gif  jau geriau žaisliukas  ax.gif  thumbup.gif  thumbup.gif aš už žaisliukus  4u.gif

zinoma lai miega ,jei tik vaikas jauciasi ramus ir jam gera,ir kas tai bebutu ar zaisliukas ar merliukas jokio skirtumo rolleyes.gif
Atsakyti
Mano abu didieji miega su žaisliukais. O didysis tai į lovą prisikrauna gal kokius 5 doh.gif O viskas prasidėjo nuo meškiuko, kuri gal 2 metus visur tampė, kol galiausiai paliko parduotuvėje cray.gif mes net du kartus važiavom į tą parduotuvę ieškoti ,bet deja... verysad.gif Tai dabar "draugauja" su daug žaisliukų smile.gif
Atsakyti
Mūsiškis eidamas miegoti pasiima kartu meškutį ir urvinį žmogelį (šis nedidukas, tai ir kur nors keliaujant pasiima). Kai užmiega išimu iš lovytės 'draugelius'. Jei tik jam jaukiau ir smagiau tai ir gerai.
Atsakyti
maniskis pirmokas miega su meskinu ir suniuku, apsikabina ir uzmiega. tada as atsargiai istraukiu. man tai labai miela
Atsakyti