maniškio numylėtinė yra pelytė,tai be jos neužmiega nei kaip
Papildyta:
pliušinė,ne gyva
Mano vyresnelis turi savo meskiuka, kuri vezasi visur (nors jam jau tuoj 6 metai). Pradejes lankyti darzeli net ten nesdavosi, nes pietu miego be jo neisivaizduodavo Ir, o nelaime, si karta pabuves pas mociute meskiuka pamirso ten, tai dabar radom toki suniuka, kuris laikinai pavaduoja meski. Ir tai su salyga, kad meskiukui saugu ir jauku pas mociute.
Man grazus vaiko prisirisimas prie zaisliuko, mes netgi skatinom tai nuo mazens, kadangi tai labai padeda, kai reikia kazko pamokint, ar nuramint. Zinoma parinkom ne koki kinietiska salotini meskina, o labai subtilu, ruda ir kokybiska meskiuka, kuri beje gavau is drauges dovanu dar kai laukiausi. Todel ir dabar pasakoju sita istorija sunui, kad meskis pas ji atkeliavo dar tada, kai jis buvo mano pilvuke. O sunus klauso net issiziojes
Beje, dabar pastebejau, kad ir mazoji jau kesinasi i brolio meskina, nors pliusiniu zaislu kibirais galima semt, bet matyt jo naturalios spalvos ir kokybiska medziaga mielesne ir vaikams, ne tik suaugusiems. Tai dabar jau suku galva, kur gaut panasu. Maciau Tedy parduotuveje Kaune rudu meskiuku. Ir nors medziagos ne visai tokios, bet bent kokybiskesnes nei Maximoj. Tik va kainos biski kandziojasi
Man grazus vaiko prisirisimas prie zaisliuko, mes netgi skatinom tai nuo mazens, kadangi tai labai padeda, kai reikia kazko pamokint, ar nuramint. Zinoma parinkom ne koki kinietiska salotini meskina, o labai subtilu, ruda ir kokybiska meskiuka, kuri beje gavau is drauges dovanu dar kai laukiausi. Todel ir dabar pasakoju sita istorija sunui, kad meskis pas ji atkeliavo dar tada, kai jis buvo mano pilvuke. O sunus klauso net issiziojes
Beje, dabar pastebejau, kad ir mazoji jau kesinasi i brolio meskina, nors pliusiniu zaislu kibirais galima semt, bet matyt jo naturalios spalvos ir kokybiska medziaga mielesne ir vaikams, ne tik suaugusiems. Tai dabar jau suku galva, kur gaut panasu. Maciau Tedy parduotuveje Kaune rudu meskiuku. Ir nors medziagos ne visai tokios, bet bent kokybiskesnes nei Maximoj. Tik va kainos biski kandziojasi
Ne tik miegoti, bet ir visur nešiotis su savim leidžiu . Štai maniškis iki kokių 4m. po visą pasaulį (į darželį, parduotuvę, polikliniką ir visur kitur) keliavo nešinas pagalvėle ir konfiskuota ji (išsiųsta močiutei ir kažkur bekeliaudama prapuolė ) buvo tik todėl, kad viduje esančios plunksnos kėlė alergiją ir jam bėrė veiduką . Žmonių akys dideliausios pasidarydavo, kai jį su tokiu nešuliu pamatydavo ir visi klausdavo, ar jis taip visur su ja ir eina? Ir jam leidžiama? TAIP! O kodėl turėčiau drausti??? Todėl, kad taip negalima? Kodėl negalima? Nepriimtina? Kas nustatė tokias normas??? Esu skaičiusi, kad reikia leisti vaikui viską, kas nekelia pavojaus jo sveikatai ir gyvybei. Nori su pižama į darželį? Kodėl gi ne? Niekam nepakenks. Gėda mamai? Tai - jau jos "ribotumas" ir susikaustymas...
O dabar sūnus miega su dviem tigriukais. Jei apserga ir pasiimu jį pas save, kad bet kada galėčiau patikrinti, ar nekarščiuoja - susineša ir visą žvėryną . Vyras juokėsi, kad miegosiu aš ir trys vaikai - jam jau vietos nelieka . Tenka trumpam užleisti savąją karalystę princui .
O dabar sūnus miega su dviem tigriukais. Jei apserga ir pasiimu jį pas save, kad bet kada galėčiau patikrinti, ar nekarščiuoja - susineša ir visą žvėryną . Vyras juokėsi, kad miegosiu aš ir trys vaikai - jam jau vietos nelieka . Tenka trumpam užleisti savąją karalystę princui .
Leidau miegot su kuo tik norejo. Vyresnelio miego zaislai nuo mazens vis keitesi. Kokiu 2m. buvo iprates miegot su zaisliniu plastikiniu pjukliuku atsikeldavo rytais su dantukais ant veiduko. Kokiu 3m. uzmigdavo su mazyciu zveriuku (is kinderio) saujyteje. Budavo tragedija nakti, kai pasigesdavo rask kad gudrus tarp patalu. Veliau rinkdavosi vis kita minksta zaisliuka kas savaite. Veliau buvo tragediju, kad jau su visais yra miegojes ir nera jokio naujo (o naujo pirk nesinori, nes ir tu senu nebera kur deti). Dabar jau didelis ir miega be zaislu. Omazius tai nesiskiria su merliuku, geriausias miego daiktas
Maniškis irgi miega su žaislais, va jau 11-ika metų. Susisodina 3 pliušinius žaislus - sargybą eiti ramiau jam gal...
mano berniukas kartais koki motocikla ,traukinuka ar mazina pasiima, mikstu žaislų nepripazysta. kai užmiega surenku kad neužsigautu
Manau,kad nieko cia blogo nera.Mano dukra 2.5m kiekviena vakara miega vis su kitu zaislu, issirenka kas su ja miegos.O ir darzelyje sake,kad kai vaikai prades miegoti gali atsinesti savo megiama zaisliuka,taip jie jausis saugiau.
aisku tegul miega su žaisliukais cia aš gal nevisai į temą, bet viename forume kalbama apie merliukus, su kuriais miega ir dvimečiai gal ir net vyresni jau geriau žaisliukas aš už žaisliukus
QUOTE(Zylute1 @ 2007 09 15, 17:22)
aisku tegul miega su žaisliukais cia aš gal nevisai į temą, bet viename forume kalbama apie merliukus, su kuriais miega ir dvimečiai gal ir net vyresni jau geriau žaisliukas aš už žaisliukus
zinoma lai miega ,jei tik vaikas jauciasi ramus ir jam gera,ir kas tai bebutu ar zaisliukas ar merliukas jokio skirtumo
Mano abu didieji miega su žaisliukais. O didysis tai į lovą prisikrauna gal kokius 5 O viskas prasidėjo nuo meškiuko, kuri gal 2 metus visur tampė, kol galiausiai paliko parduotuvėje mes net du kartus važiavom į tą parduotuvę ieškoti ,bet deja... Tai dabar "draugauja" su daug žaisliukų
Mūsiškis eidamas miegoti pasiima kartu meškutį ir urvinį žmogelį (šis nedidukas, tai ir kur nors keliaujant pasiima). Kai užmiega išimu iš lovytės 'draugelius'. Jei tik jam jaukiau ir smagiau tai ir gerai.
maniskis pirmokas miega su meskinu ir suniuku, apsikabina ir uzmiega. tada as atsargiai istraukiu. man tai labai miela