Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

Manoji miega apsikabinusi meškiuką. Jį tempiasi visada į keliones. Nemanau, kad tai kas nors blogo smile.gif
Atsakyti
Maniškė visada miega pilnoje lovoje žaislų. Mėgiamą žaisliuką net nešdavosi į darželį pirmas savaites.
Atsakyti
Ne tik leidziu,bet ir pati paskatinau,kad savo meski pasiimtu su savim sapnelius sapnuoti 2.gif
Atsakyti
mano mazasis miega kartu su meskiuku,kuri vadina ciuce,nes nemokejo istarti suo,tai taip ir liko ciuce.o jei paklaustumet kodel meskiukas ciuce,pasakyciau,todel.kad jam visi gyvunai anksciau buvo ciuces.koki tik pamato,tas ciuce.dabar jau jis skiria katytes ir sunis,bet taip ir liko.gal jis galvoja,kad jo toks vardas g.gif
bet yra kita problema.tas meskiukas yra baltas.ir karts nuo karto ji reikia skalbti,bet kada? g.gif jei skalbiu dienos metu jis sedi ir ziuri prie skalbimo masinos,kaip tas sukasi.ir sunku nuvaryti ji dar ir mane kvieciasi. biggrin.gif vakare negaliu,nes neina miegoti be jo.va taip ir kovojam as skalbti jis rekia.dar gerai,kad i lauka nesinesa,tai va tada ir stengiuosi ji isskalbti,bet isdziuti jam netenka bigsmile.gif
Atsakyti
O kodėl gi ne? Jei vaikui gerai,man dar geriau:)
Atsakyti
Turi vieną tokį ir nesiskiria su juo. Jei tenka apsistoti nakvynei (pas močiutę), visada pasiima kartu.
Atsakyti
ir maniskis turimedstama zaisla, ir cia nieko blogo nematau, kad miegotu tarp zaislu
Atsakyti
Mano Laurynas taip pat miega su keliais meskinais ir as nieko cia blogo nematau,jei jam gerai,man taip pat.
Atsakyti
Maniske turi savo loveleje meskina, lelyte ir teletabi. pries uzmiegant pazaidzia su jais. o siaip diena jai ju nereikia, tad gyvena ta trijule tik loveleje... jei pasiulau su kuriuo is ju diena pazaisti, ji atsako tada "lele ar meskis apapa". jai kazkaip atrodo logiska, kad tie zaislai nuolat miega.
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2007 07 11, 19:59)
Ne tik leidziu,bet ir pati paskatinau,kad savo meski pasiimtu su savim sapnelius sapnuoti 2.gif

mes irgi nuo mazens pratinom prie vieno zaisliuko (medvilnini, lengvai skalbiama, toki pagalveles tipo). dabar jis mums puikiai tarnauja kaip migdukas- mazius apsikabina ji ir uzmiega soske.gif
Atsakyti
Nepriestarauju,tik kad ji pati kartais pasiima koki zaisla i lova, kartais ne, vieno megstamiausio neturi smile.gif
Atsakyti
Tai zinoma, kad leidziu! Nematau nei vienos priezasties, kodel vaikas negaletu miegoti su mylimu zaisliuku smile.gif
Atsakyti