Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

Nieko blogo nematau vaiko miegojime su žaislais. Manasis pusę lovos mašinų prisikrauna ir dar būtinai po kaldra turi tilpti kad nesušaltų lotuliukas.gif
Atsakyti
mano vyresnele(8m)dar ir dabar miega su zaisliuku.Ir nematau cia nieko bloga.Jei jai gerai miegasi su zaisliuku,ko gi neleisti?Svarbu,kad gerai issimiegotu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Aš taip pat nematau nieko blogo, kad vaikas miega su savo mėgstamu žaisliuku. Jeigu jam tai patinka-kodel gi ne.
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxa @ 2007 06 27, 10:36)
O kodėl paiimi žaislus  g.gif

o tu tarkim pati uzmiegi su traukiniu lovoj.. ir vartaisi per miegus ant to traukinio, tai jis tau po pilvu, tai po galva, juk vaikas migruoja po lova ir gali tiesiog susizeisti su tokiais plastmasiniais daiktais. Zaislai kokybiski aisku, bet miegojimui nepritaikyti. O pliuskius isrenku, nes vaikui uzmigus jam ju nereikia. Pabudes nepasigenda. Jam pabudus svarbu sukauti "mama" ir begti pas mane i kambari ir versti is lovos.
Atsakyti
Maniske irgi megsta miegoti su zaislais. Kartais tiek prisikrauna, kad paciai vietos nelieka biggrin.gif Ir nebandyk nors vieno paimti biggrin.gif Tad man tenka juos iskraustyti jai uzmigus.
Atsakyti
Maniske su tokia maza minksta lelyte miega. O kodel tureciau neleisti?
Mes ta lelyte visur su savim veziojames, kai kur atostogaut vaziuojam. Mazyte yra, labai patogi kelionems.
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2004 12 30, 20:44)
ar leisti miegot šešiametei su jos mėgstama lėlyte...

Tikrai manau leisti.Juk dauguma vaiku miega su megstamais zaisliukais, mano sunelis tam dar per mazas, bet manau kai paaugs irgi nores miegoti su zaisliuku ir as tam nepriestarausiu smile.gif be to kiek atsimenu, ir as miegodavau su meskiuku ax.gif
Atsakyti
MANIŠKĖS NIEKADA NEMIEGOJO SU ŽAISLAIS. O pernai vyresnioji gavo klasėje dovanų meškį - minkštą tokį. Ir dabar į dainų šventę išsivežė. Miega su juo VISUR IR VISADA.Ir mažei gavom pirkt meškį, nes ir ji nuo sesės neatsilieka. Tegu miega ar gaila mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2007 06 29, 23:07)
o tu tarkim pati uzmiegi su traukiniu lovoj.. ir vartaisi per miegus ant to traukinio, tai jis tau po pilvu, tai po galva, juk vaikas migruoja po lova ir gali tiesiog susizeisti su tokiais plastmasiniais daiktais. Zaislai kokybiski aisku, bet miegojimui nepritaikyti. O pliuskius isrenku, nes vaikui uzmigus jam ju nereikia. Pabudes nepasigenda. Jam pabudus svarbu sukauti "mama" ir begti pas mane i kambari ir versti is lovos.

smile.gif Sutinku,kad galima leisti užmigti su žaisliuku,tačiau dėl saugumo ir miego kokybės kietus reikia paimti.Jei ryte pasigenda pradžioje,tai ilgainiui pripranta,kad taip turi būti.Svarbu,kad neatimama per prievartą.Man tik 2 kartus yra tekę tyčia paimti žaisliuką vaikui dar neužmigus-pusvalandį negalėjo užmigti ir taip užsižaidė,kad pradėjo triukšmauti.Paėmiau žaisliuką švelniai ir pasakiau,kad dabar miegelio laikas ir pažais,kai atsikels.Truputį pyko,patempė lūpą,bet aš pabučiavau ir paglosčiau.To pakako,vaikas nverkė.Palikdama miegoti dar pasakiau kelis švelnius žodelius.Tai labai padėjo,vaikas užmigo.
Atsakyti
mano mazule miega su teletabiu smile.gif ir nematau cia nieko blogo g.gif kad miega su zaisliuku
Atsakyti
mano abu vaikuciai miega su savo megstamais ziaslais bigsmile.gif Eimantas turi kiski kur turi nuo mazu dienu bigsmile.gif o Darija tai su zirafa ir kur nupirkau jai dar negimus bigsmile.gif
Atsakyti
godule,2006 08 10, 02:38
kvailas klausimas,gal maža nebuvot doh.gif
Aš ir dabar dar maža hihihi.gif ...
Mano sapnų stebėtojai wub.gif .
user posted image
Atsakyti