Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

Kai gime sunus ,atvažiavo vyro kolektyvas aplankyti.Padovanojo toki minksta ilgom kojom padara.Pavadinom Timbu-limbu.sunui jau 10metu,o timbu limbu vis dar jo lovoje.Taip juokingai atrodo,kai ateina ir sako;_mama,išplauk timbu-limbu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o as karta pirkau zuikuiti drauges vaikui, mano dickis irgi tokio uzsimane tai nupirkau abiem po viena, tai tada miegodavo su vienu zuikuciu, poto drauegs vaikui nebereikejo zuikio tai atidave manajam, tuomet jau miegojo su dviem, ir galiausiai teta nupirko dar toki pat atseit broliukui viena, tai ka jus galvojat miegadabar su trimis zuikuciais (kiskiu,piskiu ir pukuciu ) lotuliukas.gif bet gerai kai turi kazka kas jam miela ax.gif
Atsakyti
manoji irgi miega apsikabinus zaisliuka...ir i darzeli leidziu nestis zaisla, kad drasiau jaustusi... biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis irgi pradejo miegoti su masinelem,tai papraso as paduodu,nematau nieko blogo. smile.gif smile.gif
Atsakyti
As tame nieko blogo nematau, tik mano vaikas pliuskiais nesidomi, jo mylimiausia miegojimo "drauge" - nedidele pagalvyte, apsikabina ja ir miega.
Atsakyti
Maniskis megsta vakarais atsigult su savo pliuskiais lotuliukas.gif Turi toki suniuka ir meskiuka, bet nemiega su jais, tik atsigules paguli, biski pazaidzia, o kai jau nori miegot, sako, mama padek juos, as jau miegosiu smile.gif Ir tada sukas ant sonelio miegucio. Buna, kad kartais ir uzmiega, bet as juos paimu, kad nakti nespaustu sonu jam ax.gif
Atsakyti

Taip biggrin.gif
O kodel negalima ? Tik zaislas turetu buti minkstas, kad vaikas miegodamas neapsidraskytu ar nesusizeistu. Isivaizduokite vaikas miega su metaline masina !!!
Atsakyti
Mano mazius butinai turi pasiimti savo mylima zaisliuka, kai eina miegoti. Bet kai uzmiega, as ji istraukiu is jo rankyciu... Kazkaip taip saugiau man atrodo g.gif
Atsakyti
teletabiu eros pradzioje miegojo su pasirinktu tabiu, veliau su visais keturiais smile.gif dabar tai masinos reikia, tai traukinuko uzmiegant. arba dar labai patinka knyga pavartyt pries miega. niekada nakciai nepalieku su jokiu zaislu. viska jam uzmigus surenku. istraukiu tabius nors ir is glebio smile.gif
Atsakyti
Aš tai leidžiu miegot su žaislais, tai kai prisideda pilną lovą, nes nei vieno nuskriaust nenori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2007 06 26, 11:42)
teletabiu eros pradzioje miegojo su pasirinktu tabiu, veliau su visais keturiais smile.gif dabar tai masinos reikia, tai traukinuko uzmiegant. arba dar labai patinka knyga pavartyt pries miega. niekada nakciai nepalieku su jokiu zaislu. viska jam uzmigus surenku. istraukiu tabius nors ir is glebio smile.gif

O kodėl paiimi žaislus g.gif
Atsakyti
Aš tai savajai irgi leidžiu miegoti su savo žaislais. Tai ji vieną naktį miega su meškiuku, kitą - su knygute, trečią - su lėlytę. Jai svarbu ką nors apsikabinus užmigti. Užmigus knygutę paimu, o visokius pliušinius žaislus palieku. Ryte juk smagu atsibusti kartu su žaislais rolleyes.gif
Atsakyti