Mano keturmetis miega su minkštu tigriuku(jis ji vadina katinu )ir taip jau nuo 2 metuku jie kartu.Nešasi ir i darželi,ten miega kartu,net ir i valgyklėję nori eiti kartu...Nematau nieko blogo.
Butinai. Gavo nuo Kaledu senelio Baby born lele, tai po vienu sonu lele, is kitos puses senas-senas, nutriuses, likes is vyro vaikystes, suniukas. Taip ir miegam.
mano berniukas miega nuo 11menesiu su meskiuku jam labai jis patinka
Manoji megsta ivairove ir su zaisliuku miega tol ,kol gauna nauja.Syki ir batukus i lova buvo pasiguldziusi
Žinoma,kad leidžiu,beto ji pasirenka pati su kokiu žaislu nori miegot,o su kokiu ne
Mano zuikis nuo 4 mėn. turi sao mėgstama žaisliuka, ir be jo niekaip neužmiega.Jeigu būna pamirštam aps močiutę važiuojant tai bėda, kol užmiega Bet dabar močiutė pati nupirko kitą panašų žaisliuką, tai tinką.Namuose su vienu miegam, pas močiutę su kitu.
keistas klausimas o kas tame blogo? juk beveik visi vaikiukai turi savo mėgstamą žaisliuką ir miega ir nešasi visur kartu...būna net ir 17, 18 metų merginos turi savo mylimą pūkuotą žaisliuką kurį gavo iš mylimo vaikinuko dovanų...ar vyrsnė moteris kuri nuo savo vyro gavo pirmą dovaną žaislą, ir laiko jį lovoje, miegamajame..
Is tiesu, kodel kilo toks klausimas. Maniskei tuoj 7 neri, o ji visada miega tik su savo kiskuciu (simta kartu skalbtu, adytu ir t.t.). Brangus zaislas, jos, savas. Nuo kudikystes miega su juo...kai tik gavo dovanu ir tapo vieninteliu privilegijuotu zaislu...iki siol visur vezasi... Man net grazu, kad turi sau saugu zaisla...Kai pas svetimus nakvoja, jai irgi saugiau. Ji juio labai rupinasi, kad akytes butu vietoj, kad svarus butu ir t.t..
mano mazyle kai buvo maza miegodavo su marliuku uzsidedavo ant veiduko ir miegodavo o dabar jau nuo sesiu men. miegu su minksta bezdzionele ir nemetau tame nieko blogo
Ir mes miegam su minkstu peliuku ( "papa" ), siaip atsikeles paguldo ji miegot toliau, reikalingas tik ramiam mieguciui Nieko blogo tame nematau, taip miela paziuret kaip apsikabines ta peliuka saldziai snaudzia
Mano net 12metis su pliusiniu delfinu miega
Tik cia, aisku, didziule paslaptis!
Tik cia, aisku, didziule paslaptis!