Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(joole2 @ 2007 05 02, 16:00)
Sveikutes 4u.gif draugaukime 4u.gif Mano Akvilei jau 8 metukai.

Sveika joole.sveika prisijungus prie musu smile.gif kuo musu daugiau,tuo smagiau! tongue.gif Tavo patirtis auginant Akvile,mums labai praverstu.papasakok daugiau apie savo saulyte,kaip jums sekesi augt???
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Egzamina parasiau,o atsakymai bus tik kita savaite rolleyes.gif

Siandien senamiescio homopatineje vaistineje nupirkau Toniukui vitaminu stiprinti imuniteta mirksiukas.gif Na tikiuosi gal pades 4u.gif

mine labai tave suprantu del vandens,nes,kai gyvenau daugiaaukstyje,tai ir susidurdavau su tokiom problemom doh.gif O dabar,tai mes patys viska reguliuojames ir as net sildymo neisjungiu del vaiku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(joole2 @ 2007 05 02, 16:00)
Sveikutes 4u.gif draugaukime 4u.gif Mano Akvilei jau 8 metukai.

Sveikute prisijungus wub.gif Papasakok apie savo saulyte daugiau.Pasidalink su mumis savo patirtimi wub.gif
Atsakyti
Ka gi jums papasakoti mielos mamytes? g.gif Atrodo viskas ivyko tik vakar, kalbu apie tai kaip gime Akvile.Buvo didelis sokas ( nezinau ar tinka sitas apibudinimas).Visiska nezinia.Apie Dauniukus nieko nebuvau girdejusi.Rinkausi informacija po trupineli.Gydytoju prognozes buvo nekokios.Santariskese gydytoja labai gerai pasake, kad mano vaikas - tai tuscias popieriaus lapas, kiek parasysi , tiek ir turesi.
Jau devinti metai rasau.Patikekit tai tikrai nelengvas darbas.
Kadangi dar esu naujoke, nemoku ikelti nuotrauku,ismoksiu - butinai parodysiu savo saulyte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joole2: 02 gegužės 2007 - 19:16
mine as Toniuka skiepinau tuo skiepu apie kuri tu kalbi,bet kaip matau jokiu rezultatu.Bet dar galvoju,kad jis prades veikti veliau unsure.gif
Atsakyti
sveikute joole,smagu,kad prisijungei prie musu 4u.gif .Bet tuo pačiu ir liudna,kad tokiu vaikeliu yra ne vienas ir ne du verysad.gif .tikrai praverstu jusu patirtis.Mes patys dar naujokai šiame puslapyje,bet čia susirašinėja tikros super mamos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Šiandien vėl pas daktarę apsilankėm,gaila bet mažylis niekaip neišgyja po bronhito,jau ir antibijotiku gaunam verysad.gif .Daktarė sakė nenusiminti,iki kokiu triju keturiu metuku,o paskui išauga vaikučiai ir mažiau serga.Per tas ligas mažylis tik pati pirma skiepa turi,o kiti vis atidedemi,nes niekaip iki galo nepasveikstam.
tiesa gal kas žinot kaip Algytė,kad tik butu geros žinios g.gif
Atsakyti
Malonu, kad priemete mane paplepeti su jumis.Skaitau ir skaitau jusu paplepejimus, kokio amziaus jusu vaikai? Matau, kad daznai sergat.Akvile bronchitu sirgo gal iki 5 metu.2 savaites sveika, 2 savaites serga.Sunku tada budavo.Zinot ka mes ja ismokinom, ogi atsikoset ir isspjaut.Na vaizdelis nekoks, bet naudos yra.Gydytoja buvo nustebusi, kaip tai mums pavyko padaryt.
Atsakyti
Labutis.
Laikykis Saulės Mamyte, mes su jumis friends.gif, gal neveikia tie antibijotkai g.gif . Žinai, sako imunitetui stiprinti gerai bičių produktai. Mano draugė savo vaikui duoda bičių pikį spirituotą. Reikia pradėt nuo vieno lašo skiest su vandeniu ir palaipsniui didint, jei nori pasidomėsiu tiksliau. Dar girdėjau gerai bičių duonelė tik turi būti nealergiškas bičių produktams. Ežiuolė stiprina imunitetą. girdėjau ją net užsiaugina, tik labai sunku gauti sėklų. Aš savo vyresnėlei vietoj saldainių perku Kukučio ledinukus vaistinėj. Nežinau kiek ten naudos, bet kažkaip ramiau jaučiuosi g.gif biggrin.gif. Nenusimink, vasara čia pat, bus geriau. Sėkmės egzamine.

Ačiū, Būtybe už gerumą 4u.gif , jau vien iš smalsumo norėčiau į Vilnių. Galvoju ateity išbandyt ir Vilniaus RC. Dabar mes Kaune mirksiukas.gif , čia gyvenam.
Svajojam apie visų susitikimą vasarą kai bus šilčiau. Reikia apsitart vietą ir laiką. Taip norisi visas pamatyt bigsmile.gif .

Sveika prisijungusi, Joole2 4u.gif . Visom kartu - tikrai lengviau. Kaip sekasi Akvilytei? Kokie jūsų pasiekimai? Labai smalsu.

Mine, aš tai skeptiškai žiūriu į tuos skiepus visokius išskyrus tuos kurie privalomi. Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė.
Atsakyti
mes ir labai norim susitikimo visu drinks_cheers.gif taip ir ieskom kas arciau klaipedos butu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangire: 02 gegužės 2007 - 21:42
aš net sapnavau jau mūsų susitikimą blush2.gif :hihihi. Tik niekaip neįsivaizduoju kaip išderinti vietą, kai mes iš tiek skirtingų vietų doh.gif : Vilnius, Kaunas, Alytus, Šiauliai, Akmenė, Šilutė ko dar nepaminėjau g.gif ? Sorry, jei ką praleidau. Kur būtų visoms patogiausia?
Atsakyti
g.gif net nezinau nuo ko pradet.Ji savarankiska panele.Pati nusiprausia, apsirengia,net maista mikrobanginej pasisildo.Mokomes ugdymo centre.Visai pamirsau pasakyti, kad gyvename nedideliame, miestelyje,tai nelabai yra is ko rinktis(cia as apie ugdymo istaigas).Turime problemu del kalbos,bet jau apie simta zodeliu pasako,(gal ir daugiau), o mums ir kiek yra labai daug.Dar vienas didziulis pasiekimas ismoko naudotis mobiliuoju telefonu. thumbup.gif
Atsakyti
Šaunuolės 4u.gif , Dieve, kaip smagu girdėti. Pasiklausau apie vyresnius mūsų vaikučius - ir taip geriau pasidaro. Nors žinau, kad darys daug ką. Ir stengiamės mes labai ir pats mažius kasdien maloniai stebina.
Šaunuolė Akvilytė 4u.gif .
Papildyta:
p.s. mano mažius - 8mėn. biggrin.gif wub.gif .
Atsakyti

Sveikos merginos 4u.gif
Sveikinam ir naują dalyvę 4u.gif
Jo, vasarai susitikimo reik, bet manau jau laikas ir planuoti 4u.gif vasara ant nosies :4 4u.gif (tik ar šilta doh.gif ) Kol susiderinsim laiką ir vietą ax.gif

Aš tai siūlyčiau prie Jūros 4u.gif Vistiek visi ten lekiam ir vaikai jodu pakvėpuos 4u.gif O gal kur nors yra ir geriau? kas žino? O ar mes planuotumėm vienadienį susitikimą ar rimtą pasibuvimą kartu? wub.gif Va kiek klausymų ax.gif
Atsakyti