Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(sviesi spalva @ 2007 04 26, 15:37)
Ernestulka, kaip tavo dukterėčia? Ar geriau? Tikiuosi pagerėjo? O tu tikra šaunuolė, puikiai tvarkaisi 4u.gif

aciukas. aciuks.gif na stengiuos kiek galiu tiek del saves tiek del kitu. kaip gaunas, taip. rolleyes.gif dabar dukterecia vel uzmigo, nors kaip buvo porai valandeliu prabudus trupuciuka geriau jau jautes,turbut nuo vaistu buvo biski nukritus tempa . net isdykavo ir visokiu skadu prikrete tik kai gryzus mamai truputeli uzvalge, truputi supykino vargsyte, ir neseniai vel pati pasiprase pienuko, atsigule ir uzmigo kaip bebutu keista pati savo noru. turbut vel ima kilt temperaturyte verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
nu labai užjaučiu dėl to ką teko patirti verysad.gif džiaugiuosi, kad dabar jau viskas praeityje
O dėl savo mažylės taip pat noriu padaryti viską ką galiu. reiks vel mums masažiuku pasiprašyti gydytojos. Niekaip nepradedam vaikščioti. O dar po ligos tokia silpnutė wub.gif O kai jau baigsiu mokslus tai ir mes vaziuosim kur nors wub.gif vasaros pabaigoje i sanatorija, o paskui į raidos centrą.

Šiandien išsilaikiau net tris egzaminus thumbup.gif
Atsakyti
Šaunuolė, Trude, sveikinu 4u.gif smartass.gif didis.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif sveikinimai Trudei islaikius egzaminus.Dangire saunuoliai,kad kovojat uz savo vaikeli,mes jau su Goda nebebijom nueiti i poliklinika savam miestelije,nes mus pazysta jau 10metu tai turbut niekam nebeesam idomios,kai ten nueinam tai su mumis elgiasi labai thumbup.gif ,nezinau kaip butu kitur,bet esam ir Siauliuose gulejusios ir Vilniuje tai ten irgi thumbup.gif nu gal buvo vienetai tokiu smalsuoliu,bet nekreipiau demesio rupinausi savo sergancia mergaite.Dangire smagu,kad pasveikot wub.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestulka @ 2007 04 26, 18:09)
aciukas.  aciuks.gif na stengiuos kiek galiu tiek del saves tiek del kitu. kaip gaunas, taip.  rolleyes.gif dabar dukterecia vel uzmigo, nors kaip buvo porai valandeliu prabudus trupuciuka geriau jau jautes,turbut nuo vaistu buvo biski nukritus tempa . net isdykavo ir visokiu  skadu prikrete tik kai gryzus mamai truputeli uzvalge, truputi supykino vargsyte, ir neseniai vel pati pasiprase pienuko, atsigule ir uzmigo kaip bebutu keista pati savo noru. turbut vel ima kilt temperaturyte  verysad.gif

Ernestulka kaip duktereciai? g.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
ačiū už sveikinimus. pati savim dziaugiuosi blush2.gif , bet kiek dar liko blink.gif bet mes susitvarkysim. šiandien jau nebeisiu, nes dėstytojas nors ir labai fainas daugiau diskutuoja apie gyvenimą, nei desto. labai idomu, bet per brangu už tik už diskusijas auklei mokėt blush2.gif
šiandien busiu su savo mažylę wub.gif kuri labai švelni pasidariusi wub.gif tiesia rankytes visir taip stipriai apsikabina wub.gif tai man širdis tirpsta ax.gif
Atsakyti
Nepergyvenk trude pamatysi mergytė greit susitprės,o masažiukai tikrai nepakenks jei daktarė parašytų padėtų greičiau panelei sustiprėt 4u.gif mano mažius šį ryt tokia užkimša nosim pabudo praploviau su humeriu,bet nežinau kaip čia bus kad tik nesusloguotų doh.gif
Papildyta:
Beje kur saulesmamyte dingo? jau pasiilgom wub.gif
Atsakyti
Šiandien na bent jau pas mus toks gražus oras,tikriausiai ir jūs visos po luką duodatės,kad forume taip tylu pjaunu žolę kieme,ir pietus verdu tai vis įbėgu i kambarį,labai nekantraujų mažių parsivešt galėsim lauke būti jis toks laimingas būna šypsenos nepameta tai ir man gera,vakar ti 11 valandą pavyko iš lauko pargint verkia tiesiog isterikuoja kai i kambarį parnešu tai laukėm tetis kol graįš tada jau pavyko susitart ir išku tos energijos pas tuos vaikus aš jau vakar žiovauju atsistonus o tas lekia ir lekia isišiepęs
Atsakyti
dabar net nezinau kaip, nes esu centre dabar, bet kai is ryto susirasiau su sese sake vakar iki pusiaunakcio vis kilo tempa net iki 40, buvo iskviete greitaja, siule vezti i ligonine bet sese nesutiko. unsure.gif prirase tik vaistu ir tiek. siandien ryte kaip per skype susirasem, net biski lyg apsipykom. bent jau as ant jos tikrai pyktelejau. siandien ryte duktereciai nuo vaistu apkrito tempa, bet as visvien pasiuliau kad del viso pikto ji paprasytu daktaru issamiu nuodugniu tyrimu, o ji ne klausyt nenori. isiteige minti kad dukterecia darzelyje kazkas ima ir specialiai susargdina ir dar tokiom tempom. nu netikiu nors uzmusk. cia tikrai kazkas rimciau ! na liks stebet kurios teisybe bus. jau rado auklyte daugiau neleis i darzeli bent iki 3m, paziuresim ar dabar pasveikus po kokios savaites neatkris vel. jei ir namie budama vel taip greit rimtai susirgs, pati iskviesiu greitaja ir be kalbu isvesiu i ligonine. nes jau man tokie dazni karsciavimai labai ima primint toniuko situacija. gal cia ir ne tai, bet normali ir nuodugni apziura dar niekam nepakenke. kaip jus manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 04 27, 14:16)
dabar net nezinau kaip, nes esu centre dabar, bet kai is ryto susirasiau su sese sake vakar iki pusiaunakcio vis kilo tempa net iki 40, buvo iskviete greitaja, siule vezti i ligonine bet sese nesutiko.  unsure.gif prirase tik vaistu ir tiek. siandien ryte kaip per skype susirasem, net biski lyg apsipykom. bent jau as ant jos tikrai pyktelejau. siandien ryte duktereciai nuo vaistu apkrito tempa, bet as visvien pasiuliau kad del viso pikto ji paprasytu daktaru issamiu nuodugniu tyrimu, o ji ne klausyt nenori. isiteige minti kad dukterecia darzelyje kazkas ima ir specialiai susargdina ir dar tokiom tempom. nu netikiu nors uzmusk. cia tikrai kazkas rimciau ! na liks stebet kurios teisybe bus. jau rado auklyte daugiau neleis i darzeli bent iki 3m, paziuresim ar dabar pasveikus po kokios savaites neatkris vel. jei ir namie budama vel taip greit rimtai susirgs, pati iskviesiu greitaja ir be kalbu isvesiu i ligonine. nes jau man tokie dazni karsciavimai labai ima primint toniuko situacija. gal cia ir ne tai, bet normali ir nuodugni apziura dar niekam nepakenke. kaip jus manot?  g.gif

Suprask ir sesę ji tikriausiai labai jaudinas ir begalo nenori tų ligoninių man pagalvojus apie ligoninę šiurpūliai krečia ir aš manau tempčiau iki paskutinės,kad tik ten būt nereiktų,tik gaila šiuo atveju kad mergaitėę kankinas,apžiūrėt tikrai reiktų,o gal jos imunitetas nusilpęs daržely jei koks vaikas biški sloguoja ar kosti tai jai prilimpa pas mus grupėj yra tokia mergyte jei jau kas bent iš toli su sloga praeina tai jai jau plaučių uždegimas labai neturi imuniteto.Stiprybės jum tai jug ir tu galėtum mergytę nuvest apžiūrai jei sesė nespėja g.gif ,kaip pasti sakei apžiūra nepakenks
Atsakyti
Labutis.
Noriu papasakot savo nuotykius su darželiais doh.gif . Vyresnėlė sirgdavo ir sirgdavo Tik nuvedu į daržą pora dienų - 2 savaites sergam. Niekaip nesuprastadavau, kame reikalas. Išgirdau tėvus šnibždantis, kad auklėtoja, per pietų miegelį suguldžiusi vaikus, atidaro langą. Nepatikėjau, nesupratau kodėl. Pasirodo, nuo vaikų skaičiau esančių grupėje atlyginimas nepriklauso, kuo mažiau vaikų grupėj, tuo ramiau. Miegant atidarai langą(vaikai sušyla miegodami, suprakaituoja, nusikloja) - sekančią dieną pusę grupės serga.
Sugalvojau pagaut nusikaltimo vietoj. Ateinu į grupę per pietų miegelį - akurat, langas atidarytas. Buvo lapkričio vidurys. Aišku sukėliau tokį vėją, bet kvailė , neatsivedžiau direktorės. Suvertė bėdą ant auklytės.
Taip sužinojau savo vaiko ligų priežastį. Gerai, kad retai į tą daržą eidavom. Dabar tos auklėtojos atleistos, bet kiek vaikų per jas sirgo bash.gif.
Dar kai pradedi vesti į darželį vaikai apsikeičia turimais vienas kito virusais. Kaip praserga visais - nebeserga. Va dičkė mano jau lyg ir apstojo. Draugė nevedė į daržą - tiesiai į mokyklą - pirmoj klasėj pusę laiko prasirgo. Aišku, kuo vaikas didesnis - tuo lengviau, stipresnis jau būna.

Sveikatytės, Ernestulka, tavo dukterėčiai 4u.gif .

Oras nuostabus, iš lauko nepareinam thumbup.gif .
Geros dienos visom 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
mes ką tik iš lauko 4u.gif Visą dieną paravaikščiojom biggrin.gif Oras tikrai geras 4u.gif

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Jau mano galva,tai visa keturkampa nuo tu mokslu smartass.gif Issilaikiau kelis egzus,o siandien gyniausi kursini darba,tai destytoja beveik pusvalandi mane kamantinejo,bet vistiek jai nepavyko manes sudirbti ir gavau 9 mirksiukas.gif Na dar liko kitos savaites trys dienos ir mano kosmarai jau baigsis doh.gif

ernestulka kaip baisu kas darosi su tavo dukterecia.Kaip ji laikosi dabar?Tikrai reiketu padaryti visus issamius tyrimus,nes kad nebutu blogiau 4u.gif

trude dziaugiuosi,kad tavo mazylei jau geriau thumbup.gif

Labai jusu visu pasiilgau ir sededama paskaitose visada apie jus pagalvoju,nes labai jus myliu visas wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti