Įkraunama...
Įkraunama...

IUI statistika

Apklausa: Ar padėjo IUI? (207 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Miglužė @ 2006 01 05, 17:54)
Tai kad per IUI spermukus atplauna, koncentruoja ir suaktyvina, tie kurie nelabai judėjo, pradeda judėti. Plius, tada nebereikia įveikti gimdos kaklelio, kuris labai daug spermukų sulaiko. Toks ir tikslingumas.

Nežinojau blush2.gif tai gal tuomet tokie išprausti ir gavę spyrį į dupcę greičiau tikslą pasieks tongue.gif
Atsakyti
dariausi 3 IUI. Vakar per Valentino dieną padariau 4-ą. Gal tai simboliška, gal Šv. Valentinas padės? tongue.gif
Forumo statistika liūdna su nedidukais procentais. Bet būtų įdomu pamatyti statistiką bendrame kontekste? Kiek procentų iš visų pastojimų? Gal kas atsiųstų nuorodą?
Dar kitas klausimas kamuoja: koks IUI sėkmės ryšys su amžiumi? Na kad bendras vaisingumas mažėja didėjant amžiui - aišku, bet kaip yra detaliau. Gal aš su savo gražiais 35 jau mažai šansų turiu, nors nevaisingumas neaiškios kilmės ir endometriozė tik II stadijos? rolleyes.gif
Atsakyti
Kol kas dariausi 1 IUI be stimuliacijos.
Nesekminga.
Bet bandysiu daugiau. Su stimuliacija.
Atsakyti
QUOTE(vove @ 2006 02 15, 17:06)
Dar kitas klausimas kamuoja: koks IUI sėkmės ryšys su amžiumi? Na kad bendras vaisingumas mažėja didėjant amžiui - aišku, bet kaip yra detaliau. Gal aš su savo gražiais 35 jau mažai šansų turiu, nors nevaisingumas neaiškios kilmės ir endometriozė tik II stadijos? rolleyes.gif

Nu baik baik, jaunai ir gražiai atrodai, viską... ax.gif , mačiau per meetą mirksiukas.gif Koks čia amžius, spjauk ir baik nerimaut.
Aš irgi ne pionierė, bet gausiu savo ir taškas.

Užeik į IUI skyrelį, mūsų ten daugiau apie IUI bediskutuojančių.
Atsakyti
Pastojau po 6 IUI, todėl šiek tiek padidinau procentėlius. smile.gif Gal kam nors nuo to pasidarys (ar jau pasidarė) geriau ir vilčių daugiau atsiras.

P.S.: praėjus 2 sav. nuo teigiamo testo įvyko persileidimas. Bet juk čia statistika ne apie tai, čia šiaip, žiniai.
Atsakyti
na bandau gerinti IUI statistika smile.gif
sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
Dariausi 1 IUI Bogdanskienes klinikoje ir 4 IUI Vaisingumo klinikoje-pastoti nepavyko g.gif
Atsakyti
Dariausi 2 IUI vaisingumo klinikoje Kaune, deja nesekmingos verysad.gif help
Atsakyti
Dariausi 1 IUI su stimuliacija,deja - nesekminga. verysad.gif

Bandysiu dar si men 2 IUI, bet be stimuliacijos,nes buvo hiperstimuliacija,tai teko net i ligonine atsigulti...nenoriu tokiu skausmu daugiau verysad.gif
Atsakyti
didinu statistiką po 2 iui thumbup.gif
mano atvejis naturaliam cikle, nevaisingumo problemų deja nebuvo rasta...
tiesa, 1iui nors ir po stimuliacijos buvo nesėkmingas doh.gif
Atsakyti
Kazkur pries metus as pradejau savo IUI maratona, ir stai penktas kartas buvo laimingas nestuke.gif. Linkiu visoms neprarasti vilties ir dideles kantrybes! thumbup.gif
Atsakyti
Pastojau po 4 IUI. Esu K paciente, bet ta menesi jis turejo vykti i komandiruote, todel nenoredama praleisti ciklo nubegau pas U ir ji tik bac smile.gif ir pataike. Sekmes visoms.
Atsakyti