Įkraunama...
Įkraunama...

IUI statistika

Apklausa: Ar padėjo IUI? (207 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Nepavyko pastoti po 6 IUI..sad.gif
Atsakyti
Pagadinu statistika... Man po 8 IUI nepavyko pastoti... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif Patikslinčiau statistiką, bet man jau nebeleidžia balsuoti, kažkada seniai balsavau. Ir dar IUI skyrelyje mačiau Bum padarytus grafikus su labai išsamia statistika (klinika, gydytojas ir t.t.), ar dar renkama tokia informacija?
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnest @ 2012 12 11, 19:07)
Pagadinu statistika... Man po 8 IUI nepavyko pastoti...  verysad.gif

Ar po 8 IUI dar darei?
Atsakyti
Temute uzsistovejo bye1.gif Gadinu ir as statistika - 1 -asis IUI nepavyko verysad.gif
Atsakyti
Nepadejo 4iUI , turim 14 mln is viso apie 45% A+B
Atsakyti
Na gal merginos dar pasidalins ir pagerins statistika m ? Mums 2 nepasiseke..bet dar nebalsuosiu, kada isbandysiu visus 6 kartus tada jau prabalsuosiu ir as...kol kas tikiu stebuklais nestuke.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Pirmas vaikelis po 2 IUI, kiti du natūraliai wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,galvoju ir as darytis isiminacija gal galetumete truputi papasakoti kas ir kaip kas daretes mano vyro sperma yra nekokia ir naturaliu budu nepastojam jau 3m svarstau apie isiminacija gal galite ka patarti?
Atsakyti
Mums pavyko savo stebuklo sulaukti po 2 IUI. Pirmas IUI buvo natūraliam cikle - užaugo 1 folis, daug tikėjomės, bet nepavyko. Antras IUI buvo su stimuliuojančiais vaistukais - užaugo 1 dominuojantis folis ir 2 mažesni, po pirmos nesėkmės stebuklų nesitikėjom, bet pavyko thumbup.gif Nežinau, kiek NT testų sugadinau, kol pati save įtikinau, jog tikrai PAVYKO 4u.gif Linkiu visoms kuo greičiau sulaukti savųjų stebuklų 4u.gif
Atsakyti
Nepavyko dvi IUI sad.gif "atplauna" tik 4mln spermatozoidu sad.gif neitin judriu.. Galvojam apie ivf..
Atsakyti
Sveikos,

ir aš pradėjau ta vadinama IUI maratona. Dariausi jau viena - nepavykęs. Nepastojimo priežastys - I stad. endometriozė. Kiaušintakiai prieš 2 metus buvo pratekami. Ruošiuosi antrajai. g.gif
Atsakyti